Starševski čvek

Pretepena punčka z Jesenic žal umrla

Default avatar
Punčka je umrla, ki sta jo pretepla očim in mati, pa jaz bi ugašala čike na njih in jih vrgla v kletko s krokodili.Prasca.Upam da je mala med angelčki in ji bo tam gori lepše.
Default avatar
Edino- pretepst ju do smrti !!!!! Brez milosti.
Default avatar
Ja al pa jih poslat v morje kjer so piranhe.
Default avatar
Dovolj huda kazen bo že zapor. Tam so ljudje, ki zlorabljajo otroke, poden od podna in jih drugi zaporniki maltretirajo 24 ur na dan. To je tista prava kazen.
Smrtna kazen bi bila premila, razen po desetih letih takega zapora, potem pa magari.
Default avatar
jjj34534 je napisal/a:
Piranhe so sladkovodne!
Default avatar
Vse lepo angelcku, ki ne bi smel se odleteti.
Default avatar
kllepetulja je napisal/a:
Naj občutita isto (enako močno) kot uboga deklica. Kaj je moral ta ubogi otrok prestajat :((((!!
Nisem mislila, da me bo tako pri/zadelo.
Default avatar
kllepetulja je napisal/a:
lepe pravljice, res. Človek, ki je dveletnemu otroku sposoben zlomiti lobanjo bo pa v zaporu podlegel maltretiranju? težko verjamem. Itq mu bojo izposlovali neprištevnost itd.; dvomim, da bo dobil sploh kaj zapora. njej pa verjetno niti ostalih otrok ne bodo vzeli. Tudi uni, ki je enga izstradala do smrti jih niso...
Default avatar
To velja za pedofile, posilstva otrok, ne za vse zlorabe otrok, če misliš, koga tudi največje zlobe ne marajo v zaporih.
Default avatar
-kćso je napisal/a:
Ostale tri že živijo pri očetu, mama je s seboj vzela samo najmlajšo.
No, če se pa "normalnim" zapornikom nekdo, ki je do smrti izmučil otroka, ne zdi dovolj sprijen, potem pa tudi ne vem.
Default avatar
kllepetulja je napisal/a:
Danes je v zaporu tako urejeno, da so pedofili in podobni v bloku šest, ločeni od ostalih kriminalcev, ravno zato da jih ne bi le-ti posiljevali in maltretirali kot je bilo v zgodovini običajno. Tako da na žalost bo očim res zavarovan od "ljudske" sodbe, mama bo pa verjetno pristala na Igu, kjer ni nekih problemov.
Default avatar
kllepetulja je napisal/a:
Izkusnje teh ljudi povedo nasprotno! V zaporu so dosti bolj zasciteni! Ker je v zaporu prepovedano neclovesko ravnanje. Ce ne verjamete....

Zal nimam linka do oddaje, v kateri je govoril pedofilski obsojenec, ki je prestajal eno zelo visokih kazni za spolne zlorabe fantov. Na Dobu je imel lasten apartma, bil je zelo samozavesten, prijazen, flegma in imel je vso zasebnost, psihologa, vse ugodnosti in komfort.

Ni pa imel niti trohice slabe vesti in je sele na vztrajno sprasevanje novinarke odgovoril takole, ampak precej flegmaticno: " Ce so vsi rekli, da je to zloraba, potem sem pac res zlorabljal, kaj cemo.."
Default avatar
naivnezi je napisal/a:
Ni potrebe. Moj sorodnik je na Dobu in mi je enako povedal. Danes ni več teh možnosti za "ljudsko sojenje" mučiteljem otrok. Fizično so ločeni od ostalih zapornikov.
Default avatar
kakšna mati je bla to da je ubila lastno hčerkico?
Default avatar
Lorealka a je napisal/a:
Angelcek? Otrok je mrtev. Mrtev. In umiral je tezke smrti, verjetno vse od rojstva. In ne bi smel se odleteti? Kdaj pa bi lahko odletel po tvojem, da bi bilo bolj sprejemljivo? Da bi ga mucili do 14. leta, jo 14 let pretepali, ji lomili kosti, ugasali cike na njej? Da bi jo moz tepel do 35. leta preden bi jo zaklal?

Ce ves za nasilje v druzini, ga prijavi, ukrepaj. To bo bolj koristilo zrtvam kot tvoje pisanje o letecih angelckih. Nasilje se mora koncat!!!
Default avatar
juzkzhz je napisal/a:
srce in duša me bolita, ko samo pomislim, kako je mogla ta revica nemočno trpeti zraven teh ljudi, evo jokam, ko to pišem.
Ne morem verjet, da takšne pošasti obstajajo na tem svetu.
Revica uboga dušica mala. Tako mi je hudo zanjo, da ne morem povedati. Naj počiva v miru, angelček zlati.
Default avatar
grozno me je prizadelo je napisal/a:
Tudi mene je zelo prizadelo... saj ni tako zlobnih besed, ki bi opisala dejanja tako zlobnih ljudi, ma kaj ljudi, pošasti :(((
Uboga punčka, počivaj v miru!
Default avatar
Zdaj pri poročilih na planet tv so rekli, da je imela punčka tudi sledi od ugašanja cigaret in da se je tastara zlagala da je punčka padla in se udarila v radiator čeprav ima počeno lobanijo rebro ključnico in zlomljeno nogo.
Default avatar
Naj ju takoj spustijo iz pripora, da jih pričakamo. Golazen. Izmečki. In naj objavijo novinarji imeni, kaj se spenevedajo, drugače pa objavijo še preden se kaj zgodi. V jamo k podganam z njima.
Default avatar
zvezdicca je napisal/a:
Imeni storilcev že ves dan nista skrivnost.