Forum.Over.Net

Starševski čvek

Vesna Milek na tv

Default avatar

milekova vesna

Nič nima proti Vesni Milek in Cavazzi, ampak da se na tv pogovarjata o njegovi knjigi, ki jo je sana spisala in je zdrajsana tema že par let je pa res dolgcajt. Pa menda ne bo spet ena taka Marca Košir oddaja. Vesna se mal manj smeji kot Manca, špara se pa tud ne.
Default avatar

Madonca

Obup.

Sem z veseljem pričakovala tole oddajo, ampak tole pa ni nič od nič. Zelo slabo.

Vesna je imela zanimiva gosta, ampak je žal popolnoma zablodila. Skakala od teme do teme, prekinjala enega in drugega. Očitno ji manjka kilometrina vodenja. Izgubljena priložnost.
Default avatar

boris, boris

Non stop ga je naslavljala z imenom, Boris to, Boris drugo.

Naslavljanje z imenom deluje tako pokroviteljsko. Meni ni, no ...
Default avatar

milekova je antipatična

milekova ima res ogromen nos, ana tavčar pa me spominja na žabo
Default avatar

ciganska kri

Vesna je en velik blef. Kvaziintelektualka, ki niti faksa nima. Začela je na Pop TV v družabni kroniki, bila novinarka ala un Nejc Simšič in se vlačila z ene pasje procesije na drugo in ga žurala. V bistvu je to še vedno njen realen nivo. Si je pa v vseh teh letih uspela napraskat nekaj frendov v stilu roka roko umije in to je to. Še vedno se rada kaže na TV, lahko tudi pride debatirat o knjigi, ki je niti prebrala ni do konca in ostane živa. Njeni intervjuji so blef tako kot ona sama. Neka brezvezna kao provokativna vprašanja, spogledovanje z moškimi intervjuvanci, metanje sebe v prvi plan v vseh svojih novinarskih izdelkih, kar je znak velikega neprofesionalizma itd. Bi se še kaj našlo, ampak tisto bi bil že vdor v zasebnost. Ni prijetna oseba, njeni pogovori s sogovornikom delajo gledalca živčnega. Ji pa uspeva bit povsod prisotna ravno zaradi raznih zvez, od tipčkov na Študentski založbi do nekih umetnikov, novinarjev. Verjetno jih je dala kar dosti skozi, vse za kariero. Piše pa navaden šund, pa še neizviren povrh. Mal se ji pozna njeno poreklo po babici, česar se seveda sramuje in noče, da se o tem javno govori.
Default avatar

o kateri oddaji vi to?

O kateri oddaji se gre? Bo ponovitev?

Vesno kar spoštujem. Je frajerka. Blefira pa itak - kdo pa ne?
Default avatar

Od blizu

o kateri oddaji vi to? je napisal/a:
Na TV Slovenija oddaja Od blizu. Cavazza je legenda, ona pa navadna kokoš, ki zmrzne že ob tem, ko Cavazza omeni Hudo jamo.
Glas ima pa kot ena možača.

Lahko hitro ugibamo kdo bodo njeni naslednji gosti. Vsi frendi, katerim je dolžna kakšno uslugo.
Default avatar

Zadetek v polno

Glumi težko intelektualko...
Default avatar

zmedeno vse skupaj

Zadnjih 10 minut, ko je bila tudi Ksenija in je Vesni očitno zmanjkalo vprašanj, so takoooo nategovali to minutažo, da je kar bolelo gledat.
Meni je jasno, da so oni vsi na ti in skupaj kofetkajo, ampak na tv si želim gledat kaj več od čveka iz kafiča in samopromocije.
Default avatar

VaskoO

ciganska kri je napisal/a:
Default avatar

mrmoljadka

Joj, tole je blo pa res slabo. Kvaziintelektualsko popolnoma. Celo "nova žena" se je slabo odrezala v stilu: " v redu, v redu, v redu".
Default avatar

oh ja

Ja, trema je sekala - poleg tega je bilo opaziti, da je full zamerila, ker ni bila na njuno poroko povabljena?! Tole pa ni znala odigrat, res ne ....

Za pogledat - naslednjič zna biti bolje ... a bo vsak teden?
Default avatar

True true

ciganska kri je napisal/a:


Odlično napisano. Ne dvomim, da tudi resnično.
Default avatar

Ana-Stazija

Sinočnje oddaje sicer nisem gledala in ne morem komentirati, me pa čudi, kakšen žolč zlivate na Vesno. Njeni intervjuji in prispevki v Sobotni prilogi Dela so odlični in visoko nad povprečjem, prav tako njene občasne kolumne na prvi strani Dela. Napisala je dve knjigi. Brala sem Kalipso, druge še ne in je dobro napisana. Knjiga o Cavazzi je med najbolj branimi v slovenskih knjižnicah in odlična biografija. Vesno sem imela možnost doživeti tudi na nekaterih literarnih večerih in je bila vedno prijetna, sproščena, zelo načitana in razgledana. Očitno gredo nekaterim lepe in pametne ženske še vedno zelo na živce.
Default avatar

katra1

Ana-stazija, če ne bi ti tole napisala, sem mislila jaz.
Prebrala sem tudi drugo njeno knjigo in je zelo dobra, vsebuje neizmerno veliko podatkov in je nekdo, ki samo blefira in je nerazgledan, ne bi mogel napisati!
Odličen pregled Pariza po ulicah in celo hišnih številkah vseh pomembnih stavb v tem mestu, ki so imele vlogo v življenju znanih umetnikov.
Njeni intervjuji v Delu so pa res zmeraj odlični, saj se nanje dobro pripravi, zbere ogromno podatkov in zanimivosti, da jih je res veselje brati.
Default avatar

Mačka.Pes

Dajta si vidve, nad mojim zapisom,ogledat oddajo. Tak pofl, da je kr hudo. Amaterski intervju.
Default avatar

katra1

Ti bi verjetno to naredila bolje, sem prepričana!
Default avatar

ena monja

Oddaje nisem gledala, a lahko verjamem, da v njej ni ravno blestela. Sem v preteklosti že parkrat videla njen nastop na TV, pa me ni navdušila.

Ampak to nikakor ne spremeni dejstva, da zna delati dobre, res dobre intervjuje. Ko sem še brala Sobotono prilogo, me je vsak od njih navdušil.
Default avatar

pač pač pač

Jaz tudi verjamem, da je Milekova v redu. Meni sicer njen slog pisanja (občasno berem njene kolumne) ni najbolj blizu, ampak morda zato, ker nisem posebej načitana v "visoki literaturi". Žal pač imamo pri nas en kup ljudi, ki samo čakajo, da nekdo, ki mu zavidajo ali so ljubosumni nanj, naredi napako. In desetletja njegovega ali njenega odličnega dela takoj izbrišejo in se spravijo na človeka, ker je, na primer, kihnil med neko oddajo.
Default avatar

Madonca

No kot rečeno, jaz sem se oddaje veselila, ker mi je bila Vesna vedno všeč (intervjuji v Sobotni...) in bila nato močno razočarana.

Kot avtorica knjig in intervjujev mi je zelo všeč, tole vodenje včeraj ji pač žal ni šlo. Največja škoda se mi je zdela, da je imela pred sabo osebo, ki se ji je bila pripravljena odpreti, ona pa žal ni POSLUŠALA odgovora! In je zapravila priložnost, da bi se navezala za njegov odgovor in dobila bolj poglobljen intervju. Vse skupaj bi lahko izpadlo mnogo bolj zanimivo. Tako pa je vmes, ko je gost odgovarjal, raje brala že naslednje vprašanje in tako je bilo vse skupaj zmedeno. Skakanje od osebnih tem na umetniške teme in nazaj. Res že dolgo nisem slišala take zmedenosti. Res škoda.
Sicer imam določene pomisleke tudi pri Zvezdani in Manci, vendar sta v tem delu (da znata začutiti gosta, ga poslušata, pustita da govori, ga samo malo usmerjata), mnogi boljši. Vesna tega žal včeraj ni bila sposobna. Upam, da si Vesna večkrat ogleda svojo oddajo in verjamem, da se bo kmalu tudi ona izboljšala! Tudi prva oddaja Mance je bila mnogo slabša od kasnejših.
Vaja dela mojstra!