Starševski čvek

Samski pri 40ih-

Default avatar
Kaj je narobe z osebami, ki so pri 40ih samski, nimajo ne otrok, ne kake pametne sluzbe in nimajo niti svojega stanovanja. Sprašujem ker bi rad doumel zakaj nekateri pri 40ih letih še vedno živijo pri starših?
Default avatar
Pametn je napisal/a:
Otrok ne želim imet. Službo imam, pametna pa ni. Varčujem za svoje stanovanje. Je pa težka, če moraš sam ga financirat. Pač nimam te sreče, da bi mi starši in partner kupili pol ali celo več stanovanja.
Default avatar
Pametn je napisal/a:

Nimajo otrok, ker jih mogoče nočejo
Pametna služba?? kakšna je zate pametna služba?
nimajo svojega stanovanja živijo pri starših vsaj ne rabijo plačevat najemnino in na koncu bodo še podedovali kje je problem?
Default avatar
Pametn je napisal/a:
Začniva kontra- če nimaš pametne službe, nimaš stanovanja, zato nimaš ženske, če nimaš ženske, bo tudi z otroci slabo. Če imaš srečo, te gledajo ta stari.
Default avatar
igralec Bradley Cooper živi pri starših star je 41 let nima otrok edino veliko denarja in si ti en navade luzer proti njemu kaj boš pa zdaj rekel?

Slika

Tenisač Rafael Nadal tudi živi pri starših pa še marsikdo le kaj je narobe z njimi.
Default avatar
holanfija je napisal/a:
Kašen PODEN od človeka moraš bit da greš pri 40ih izkoriscat starse zrd najemnine? Pa ne govorimo da zivijo v kakem razkosnem stanovanju ampak v 1 sobnem stanovanju s starsi. Problem se mi zdi v tem, da nimas pri 40ih lastnega lajfa, prijateljev s katerimi bi se loh druzil v SVOJEM flatu, fanta ali punco da bi delil svoje stanovanje....
Default avatar
Lojzkapower je napisal/a:
Uuu zdej se grem pa takoj jokat v kot k si napisala to.....
Dej mi povej ce sem jaz tak luzer prot njemu kaj si šele ti?? 100kratni luzer prot njemu???
Default avatar
ne maram predvidevat o ljudeh, zato ne vem kaj je z njimi niti ne vem, ali je kaj narobe z njimi.
Že vedo sami zakaj je tako. Če te zanima, ga pa vprašaj direktno in ti bondirektno povedal iz prve roke. Ali pa ne bo, njegova izbira.
Default avatar
Pametn je napisal/a:
Kaj je narobe z osebami, ki jim ne gre snov iz osnovne sole? Res me zanima in bi rada doumela. Da se clovek zatipka je normalno in spregledas, samo konstantna napacna raba s/z je pa prav moteca, res.
Default avatar
Lojzkapower je napisal/a:
, da je za pojest tale Bradley na tej slikici :)) mmmm
Default avatar
Pametn je napisal/a:
A je kje zapisano v Ustavi, da mora človek imeti otroke, pametno službo in stanovanje? Pri 40ih
Postavljate taka vprašanja, da niso za nikamor.
Default avatar
Pametn je napisal/a:
Tako jim ostane dovolj časa, da nažigajo pornografijo in se po monu hvalijo, kako seksajo samo z 20 let mlajšimi, ker vrstnice nimajo fit telesa. Mamini sinovi, ki potrebujejo dojko kot dihanje. Normalen človek želi zaživeti na svojem, tudi če je še samski. Normalnemu moškemu gre na živce, če mu mama še vedno diha za ovratnik.

Seveda se bodo zdaj javili-le uporabniki psihiatrije, ki pri 40+ vedrijo doma in na socialni podpori in ki bodo tipkali pod tvoj in moj post in nama pripisovali vse mogoče. Tebi, da imaš debelo ženo, meni da sem debela in me noben noče.

Iz njihovih odgovorov si boš lahko ustvaril sliko, kaj je pravzaprav narobe z njimi.
Default avatar
Isto se jaz sprašujem za take, ki ne vedo, kdaj se uporablja rodilnik, kdaj pa tožilnik in sami sebe imenujejo "pametni".

Kaj je šele s takimi narobe?
Default avatar
Če imaš ženo in otroke, živiš na svojem in imaš dobro službo imaš skoraj vse.
Zakaj torej meniš, da je z nami, ki živimo pri starših, ker smo izgubili službo in nimamo moža/žene in otrok, kaj narobe? Namesto, da skušaš doumeti naše življenje raje poglej v svoje, doumi svoje napake in jih odpravi, ker to, da to motimo mi je hudo, hudo narobe.

Sreče in zadovoljen človek nima niti želje, še manj potrebe, da se vtika v življenje drugih. Če pa že, se z empatijo, ki pa je ti ne premoreš.

Zdaj pa pojdi in glej fusbal s sinom, hčeri reci, da je lepa in ženo stisni v objem.
Default avatar
Lojzkapower je napisal/a:
Default avatar
moje mnenje ... je napisal/a:
Vsaj nekdo ki je pameten tu gor.
Pomilovanja vredni osebki. Namesto da bi se zganili ali da bi jih starsi malo zbrcali v njihovo leno brezposelno rit, jim dajejo potuho že od mladega, tako da ja loh bi vse skupaj zaključil nekako takole da so zafurani že od mladih let, ker jih noben ni imel prav vzgajat. Hvala vsem za odgovore, ker sem dobil koncno jasno sliko zakaj in kako, zakljucujem to diskusijo.
Default avatar
Lojzkapower je napisal/a:
Ne vem, no. Ne-luzerstvo se pač ne meri z "dobro službo" in dobrim izgledom ... torej ... zame so to luzerji, pa vrhunski igralci gor ali dol
Default avatar
Pametn je napisal/a:
Lepo, da hvališ sebe
Default avatar
general Glanzkopf je napisal/a:
Tih bod, pa uživaj:-)