Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Kje kupujete spodnje perilo - Ljubljana

Default avatar

Ljubim pisano

Hojla,
moram v nakup spodnjega perila, hlačke, majica in moderček. Kje kupujete, da je dovolj kvalitetno in ne preveč drago?
Sama sem moderčke do sedaj kupovala samo v Triumphu, pa mi je postalo predrago, nisem pa še nikoli probala H&M, Takko, ... kaj pravite na te trgovine?

Imate kakšno internetno stran, kjer kupujete te zadeve?

hvala za nasvet, linke, ....

Lep dan.
Default avatar

leelee_nepr.

Po mojih izkušnjah ima HM dobro kvaliteto spodnjega perila, glede na ceno.
Default avatar

že dolgo ne več

Res ne več v Sloveniji, ciljano, zadnjih 8 let - pač kupim pa kak kos na zalogo, ko grem ali v Italijo ( Palmanova outlet ali McArthur Glen pri Benetkah, ali pa še dlje, ko grem na dopust ali na službeno pot na J Italije) in kupujem v Intimissimi, Golden Lady, Sloggy, Pompea, za vsakodnevno drajsanje, za malce bolj sexy pa od Victorias Secret. Tudi spodnjega perila ne preplačujem po slovenskih trgovinah, nisem več tako naivna.
Default avatar

tkole

Modrce kupujem samo v Intimissimi, že kakih 10 let, ker njihovi triangle modrci mi najbolje stojijo in me ne žulijo, ker so brez kosti. Tudi spodnje majice kupim isto tam, kadar so kakšne akcije. Spodnjice mi pa njihove niso v redu, jih kupujem marsikje, recimo H&M, tudi v Mercatorju sem že kupila čisto fajn bombažne ...