Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

katera barva las za zelo svetlo polt?

Default avatar

W7813

Imam zelo svetlo polt in poleti nikoli ne zagorim, če ne pazim dobim le opekline. Občasno se mi poleti naredijo sončne pege na obrazu, ampak kot reakcija na sonce, moja koča sicer ni pegasta. Naravno barvo las imam rjavo, ne svetlo ne temno, v bolj mišjem, neizrazitem odtenku, takšne imam tudi obrvi. Oči imam pa sivo modre. Želim si spremembe, eno bolj polno, močno barvo, pa se sploh ne morem odločit kaj bi pasalo na moj ten.
Default avatar

blond blond blond

pasala bi ti blond, sedaj ti lahko naredijo zelo lepe barve (da se ne boš samo pobelila in hodila kot slamnato strašilo okoli).
Default avatar

W7813

Malo me skrbi, da bi mi, če grem na blond, preveč izstopale obrvi. Vse naravne blondinke, ki jih poznam, imajo zelo svetle, skoraj nevidne obrvi.
Default avatar

blond blond blond

pa saj pišeš, da nimaš preveč izrazite barve. Če imaš zelo svetlo polt, potem moraš lase izbrati v svetlejši barvi, sicer boš videti kot vampirka.
poskusi najprej s svetlimi prameni, pa boš videla do kje boš šla.
Default avatar

[email protected]

Sem na istem kot ti. Imam pa zelo dobro frizerko, ki mi nameša barvo, ki mi zelo ustreza. Vem, da imam rdeč podton, kar je pri naših barvah še posebej pomembno. Nikakor barva ne sme imeti toplega podtona, ker sem takoj oranžna. Mora imeti hladen podton, potem je OK.
Ampak svoje svetle obrvi in trepalnice si pobarvam na rjavo, pa zgleda fajn. Nikakor nimam vampirskega stila, je pa cel obraz bolj izrazit! :)
Sama se pa nikakor na upam pobarvat.
Default avatar

bjonda?

Imam podobne "lastnosti", le oči izrazito modre. Pred kratkim sem se odločila za blond pramena in se mi zdi, da mi super paše. Ne izgledam več tako bleda, oči lepo izstopajo, obrvi pa nimam tako temnih, da bi full ven sekalo. Barve se lepo prelivajo. Samo ne se barvat doma :-)
Default avatar

orangina yes!

Meni so izjemno atraktivne ženske s svetlejšo poltjo in oranžkastim odtenkom las. Če si upaš poskusit, ti predlagam tak oranžkast odtenek oz. še pramene v več odtenkih te barve. Obrvi ne bodo preveč izstopale, če si jih boš lepo negovala, če bodo ozke in negovane.
Default avatar

medena barva

Pasala bi ti medeno blond.
Default avatar

medena barva

Pasala bi ti medeno blond.
Default avatar

sweety pie

Meni tudi! ;))
Default avatar

rdeča barva kana

vse kar ima rdečkast topel podton
Default avatar

zelo odvisno

Tole je pa zelo odvisno, ne samo od barve kože, ampak tudi od oblike obraza, postave in karakterja. Enim hudo paše črna, enim temno rjava, enim rdečkasta, enim oranžkasta, pa spet enim klasična blond, hell blond ali celo sivkasta.
Najpomembnejše od vsega pa je, s katero barvo bi se ti počutila dobro? Za začetek bi jaz šla na poudarjanje naravne barve, kak odtenek svetlejšo ali temnejšo, nič drastičnega, samo da naravna barva las dobi nekaj življenja.
Default avatar

trbblya

strawberry blonde je taka luštna rdečkasto rjava svetla, na mojo svetlob polt (s podobno naravno barvo, kot je tvoja) gre kar dobro - pride malo temnejša kot na slikah, ker je osnova temnejša
Default avatar

za odtenek

Nehajte že težiti s to blond. Ena je dobro napisala, za odtenek temnejšo si daj. Sama imam svetlo polt, modre oči, svetle obrvi, moji naravni lasje so pa temno rjavi. Narava najbolje ve, kaj človeku paše.
Default avatar

Kontrast

Temno rjavo (nikakor pa ne črno), glede na podton polti pa izberi hladni ali topli odtenek. Kombinacija s svetlo poltjo in modrimi očmi izpade izredno lepo, če imaš temnejše obrvi-če Imaš bolj neopazne, ne bo v redu izpadlo in si jih boš morala za uravnoteženost obraza poudarjati. Ta kombinacija izraža neko prav posebno aristokratsko lepoto.