Politični čvek

Kaczynski: Poljska ne bo sprejela beguncev zaradi varnosti

Default avatar
Predsednik poljske vladajoče stranke Zakon in pravičnost Jaroslaw Kaczynski je dejal, da Poljska ne bo sprejela nobenega begunca, ker naj bi to pomenijo varnostno grožnjo.

"Po zadnjih dogodkih, povezanih s terorističnimi napadi, Poljska ne bo sprejela beguncev, saj ni mehanizma, ki bi zagotavljal varnost," je dejal Kaczynski v soboto, poroča rt.com.

http://www.rtvslo.si/svet/kaczynski-pol ... sti/392585
Default avatar
To je že stara tema. Eni k vejo, kva delajo
Default avatar
Ne da je na Poljskem vse lepo in cvetoče, ampak pri tej stvari ma čisto prav. Eden redkih politikov, ki misli tudi na prihodnost svojega naroda in kako bi prišleki vplivali na njihovo kulturo, ne pa naši, ki čakajo na konec mandata , potem pa bo kar bo. Vmes pa seveda ližemo Ameriki r...
Default avatar
Pač Poljaki so pametni ljudje, ki gledajo na svoj narod.
Default avatar
holanfija je napisal/a:
Ti pa ne veš kaj dosti o tem, kaj se na Poljskem dogaja, a ne? Tile, ki so zdaj na oblasti, bi vsakemu drugače mislečemu radi vsilili svoje vrednote. Posiljene enajstletnice poskušajo prisiliti v porod, nosečnice z grozljivo deformiranimi zarodki z lažmi pripravijo do tega, da donosijo in rodijo. Matere silijo v cerkvene pogrebe spontano splavljenih fetusov, ki jih ni več kot par milimetrov. Kakšna je sploh razlika med njimi in temi, ki prihajajo??? Ko poslušam njihov nori katoliški radio Maryja, me je strah.

In da ne bi kdo rekel, da govorim na pamet:

http://www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/ ... ji/8pyfnsg

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... aid=1171b2

http://wyborcza.pl/duzyformat/1,136808, ... rects=true

Tale pa sploh zmaga: http://natemat.pl/108653,joga-to-dzielo ... w-poznaniu
Default avatar
Tvoja_teta je napisal/a:

Spet propaganda proti Kristjanom ko je pa proti Islamu pa je ogenj v strehi. Dvoličneži
Default avatar
Tvoja_teta je napisal/a:
To res ni v redu, odločitev o migrantih pa je.
Default avatar
popež je napisal/a:
Dajva nekaj razčistit. VSAKA religija je nevarna, ko dobi krila in se je polastijo norci. Vsakega fanatizma me je strah. Nikoli nisem in ne bom zagovarjala islama in ne vem, odkod ti ta ideja.

Kar sem želela poudariti, je to, da Poljaki zaradi tega, ker ne spustijo v državo konkurence, niso nič manj fanatiki in da je manjše zlo še vedno zlo. In to manjše zlo se na račun nekega zunanjega sovražnika krepi in postaja zelo, zelo veliko zlo. Tako da je v končni fazi vseeno, kdo tepta ženske in geje in s katero knjigo maha pri tem, ker rezultat je isti. Pri nas gre trend v isto smer. Islam je od boga dan (to je bil hec, za vsak slučaj povem), da imajo fašisti s čim grozit, kao, lejte, kaj bo, če bomo dopustili pravice tistim, za katere bog hoče, da jih zatiramo. Preveč dobro poznam poljsko situacijo, da me ne bi bilo strah. Normalni, razumni ljudje so se spremenili v čisto nekaj drugega in isto se dogaja pri nas. Al-Raqqah včeraj, Poljska danes, Slovenija jutri: https://www.youtube.com/watch?v=9MdZKOZwg9I
Default avatar
Hebeš državo, ki jo par tisoč tujcev spravi na kolena.
Default avatar
simpl je napisal/a:
In še bolj državo, kjer to stori kar domača nedotakljiva avantgarda (pač Slovenija).
Default avatar
holanfija je napisal/a:

Ne, ampak so Poljaki ultra konzervativni, fanatični desničarski pobožnjakarji, zveste papeževe ovčke, v večini primerov tudi rasisti in šovinisti, ki se imajo za nekaj več od temnopoltih, Židov, Romov, čeprav bi na primer tudi njih Hitler zmetal v peči, isto kot vse prej naštete.
Če bi papež letos poklical k ustanovitvi križarske vojske, bi Poljaki stali prvi v vrsti in s križem na čelu armade šli osvobajat ozemlja, ki jih je zasedel ISIS.
Default avatar
Reality check je napisal/a:
Uuu, kako močno tolče ven fovšija. Tudi deklarirani napredni talevi v veliki meri spoznavajo/te, kam vodi 'open borders for all slow-internet invaders' politika, pa jih je tega še sram in potem tolčejo po tistih, ki si drznejo v zvezi s tem nekaj zares narediti.
Default avatar
Reality check je napisal/a:
Ne ti neki na pamet. Poljaki so tradicionalno veren in zato kulturen narod, v nasprotju z marsikaterim Slovence.
Default avatar
koji je napisal/a:
No ja już nie mogę.
Default avatar
Tvoja_teta je napisal/a:
Izbiranje manjšega zla, oz hudiča, ki ga poznaš. Samo za to gre. Ampak... poglej, kdo jih brani in kako. Kadarkoli sem vprašal, kaj dobrega bodo prinesli, oz kaj lahko pričakujem od njih, se takoj usuje kontra katolikom. In po pol leta mi še ni nihče napisal kako in kaj. Je še en problem, muslimani so izredno desni in nacionalistični, do te mere, da domači desničarji izpadejo kot loleki. Proti norosti se z razumom ne moreš borit.
Default avatar
Tvoja_teta je napisal/a:
A vsakega fanatizma te je strah? Mene tudi!
Ko so pri nas na sporedu volitve, ljudje fanatično volijo tiste, ki so čim dlje od "janše". Kajti v vaši fanatičnosti je neki "janša" kriv za vse. Zato so izvoljeni taki (zadnji je Cmerar), ki našo domovino samo potapljajo. Seveda po nalogu tistih, ki so že v Jugoslaviji imeli kaj besede.
In zaradi fanatičnosti ste povsem slepi za današnje katastrofalno stanje države.
Poljska napreduje in nas je že prehitela. In v svoji fanatičnosti tega ne vidiš.
http://www.finance.si/8845428/Miro-Cera ... razbojniki

http://www.finance.si/8845476/IMD-Slove ... z-denarjem
Za branje članka kliknite na spodnjo povezavo-sliko (kliknite na sliko za povečavo)

http://s33.postimg.org/isfmray7j/2016_0 ... _21_34.jpg
Default avatar
Reality check je napisal/a:
Ne samo Hitler, tudi Stalin. Skupaj sta napadla Poljsko. Stalin je dal pobiti vse intelektualce med oficirji in oficirskimi rezervisti (Katin, kot simbol teh pobijanj); ogromno Poljakov pa so deportirali v Sibirijo, kjer so umirali po taboriščih.
Pri znameniti bitki pri Monte Casinu v 2. vojni, so Poljaki kot del zavezniške vojske množično umirali, ker so nosili glavni del napadov.
Sovjeti Poljakom niso hoteli pomagati pri Varšavski vstaji, čeprav so bili pred Varšavo. Odpor je vodila njim nepriljubljena Armija Krayova. Če bi odpor vodila komunistična Armija Ludova, bi Rusi zanesljivo pomagali. Nemci so takrat Varšavo popolnoma razrušili in pobili na tisoče in tisoče ljudi.
Poljaki so skozi zgodovino strašansko nastradali. Ti pa - žal - zgodovine sploh ne poznaš. In nabijaš povsem v skladu s 70-letno komunistično vzgojo in dresuro.
Ma, kdaj vas bo ratalo sram za taka nabijanja v stilu te PASJE dresure?