Forum.Over.Net

Starševski čvek

kaj pa take, ki nočejo imet otrok zaradi postave?

Default avatar

ena moja je taka

imam kolegico, partnerja ima že 5 let, stara 34, ona ne bi imela otrok, oziroma bila noseča, da se ne bi zredila in pokvarila postave..je zelo obsedena z izgledom,s postavo in zdravo prehrano in bolestno jo je strah, da bi se zredila..in zato tudi noče zanosit, mi je sama rekla, pa itak se mi je zdelo..
Default avatar

nobeni ni vseeno

Dvomim, da je kateri vseeno, kakšno postavo bo imela po porodu. Lepo je imeti otroka, a spremembe postave se nobena ne veseli.
Default avatar

neutrudnopridna

Ženska, ki samo zaradi postave ne upa zanosit ima težave s samopodobo in samozavestjo, mogoče celo kakšno motnjo. O tem bi psihologi vedeli povedati več.
Trume vrhunskih manekenk in filmskih zvezd, ter miljoni mamic po svetu z brezhibnimi postavami dokazujejo, da nosečnost in porod ne pokvarita postave, pokvari jo fizična nedejavnost. Le zelo redko je vzrok temu bolezensko ali poškodbeno stanje, da ženska ne more biti aktivna. Sicer se pa z voljo in trudom lahko vsaka postava spravi v zavidljivo stanje.
Default avatar

ki rna

so take, tudi jaz eno poznam, drugače pa, tudi jaz sem 2x rodila, sem suha, po prvem porodu sem brez hujšanja izgubila vse kile,nekje v enem letu, po drugem pa mi je ena kila ostala..je pa res, da se ti mogoče malo tudi oblika postave spremeni, recimo sem zdaj sigurno za par cm širša v bokih, ker recimo najbolj ozkih kavbojk, ki sem jih nosila pred prvo nosečnostjo, ne spravim gor, čeprav imam samo kilo več in na videz izgledam ista, špeha ni nikjer...se razširiš, kar je logično, glede na to da rodiš..
Default avatar

nikoli ..

Nikoli si nisem želela otrok, samo izgled, postava pri tem ni igrala poglavitne vloge. Seveda tudi, mislim nikoli si ne bi želela roditi in da bi se mi telo spremenilo. Tega si sigurno nobena ženska ne želi. Ampak kot poglavitni razlog pa to nikoli ni bil, ženske ki si ne želimo otrok to običajno čutimo že od malih nog že od otroštva. To je neko vedenje enostavno veš da tega ne bo. Ženske ki otrok nimajo striktno zaradi postave to je nekaj drugega, lahko samo išče neke izgovore, v sebi si pa otroka še vedno zelo želi.
Default avatar

6 so še cvetke

Ah so še cvetke, ki na primer ne želi dojiti, da se ji ne bi dojke povesila. OK razumem, da pač ne želiš. Da pa je to razlog je pa čudno. Dojke se povesjo dojis ali pa ne dojis. ....sem na plaži v enem kampu pred leti opazovala penzionistke. Tiste, ki so rodile in vmes kakšna ki ni. Ja je razlika malček pri trebuhu pri joskih pa nikakor ne.
Default avatar

T8an

nikoli .. je napisal/a:
Takoj podpišem za par ekstra centimetrov v bokih. :)) Trenutno me je največ čez prsi, cca. 20 cm manj čez trebuh in še ene 5 cm manj čez boke... Če se mi po porodu malo uravnovesijo proporci, bom prav srečna.
Default avatar

ampak res ni problem

Pa dajmo sedaj obrnit malo na humorno, koliko vas hujša že 30 let po porodu, za vsaj 2x več? ))) Ni smešno, ampak, nobena ni odgovorila na bojazen izpostavljenosti, ker lahko te tudi razrežejo, ampak, ste jedele tudi za dva, pa ni pomembno, če je potem še v nadalje plus xy kg, ker se sploh ne motivirate, da bi nazaj prešle ali da je to možno, ker same niste na tem. Ker je to normalno ali razlog, opravičljiv? Polno vprašanj pa nato, kako se shujša z obroki za teden dni, čeprav le o dnevu govorite, ker jeste za dva? Mogoče namenoma malo pretiravam, kar vprašajte se, predno katera odgovori. In predno je vsaj noge začela spet uporabljati.
Seveda je pa tudi za moške vse v najlepšem redu, ko s foteljem rastejo le, ko se enkrat poročijo, nekateri. Ene pa potem še razlagajo, da se celo ne umivajo, preoblačijo. Saj tisti črnogorski vic res ni odveč potem, ko jih vprašaš, zakaj imajo rumene spodnje gate in pol odgovorijo, zato, ker si jih čez nos, slačijo. Da dvojno dol pade. In jih potem kdo bolj aktiven vpraša, kakšen je črnogorski virus in je praksa, ja samo sjedim i ništa ne radim.

Slednje ja, vse dela računalnik namesto mene, napreden sistem pač.

Sicer pa, plastik fantastik, vse se da, lahko pa tudi s trudom. Drugače pa fantje, več služiti, da bo plačano za miganje ali pa za plastika, pa razteg vagine kako drugače ne bo bojazen. Ker je to verjetno problem.
Default avatar

Rok-1

ena moja je taka je napisal/a:
Glede na to, da je pri takih v ozadju še marsikaj drugega, ne le to, kar govori... pa da je še to kar govori čista traparija (vidim okrog sebe in zgoraj je nekdo že pisal o tem in ima prav)... si lahko le misliš, da je prava trapa - in se greš raje ukvarjat s kom drugim.
Default avatar

4f3t

Jaz se pa režim ... ker leta delajo pri vseh v isto smer ... ničemur ne bo ubežala hahahahaha
Default avatar

tinatana

Pa tej osebi se res reče ženska?
Default avatar

me ne zanima firbec preveč

Rok-1 je napisal/a:
Tole je pa podobno avtorju v odgovoru.

Tudi prijazen si lahko samo zato, da se koga losaš in boš rekel, da govori traparije, da imaš mir. In le s tisto osebo ne boš imel otroka. To je pa potem že problem le vas. Če ste z njo ali pa če je ona z vami.

Ali je res mogoče, da nekateri moški vidite le enostranskost, potem bi pa želeli biti še moderatorji? A ne morete ob eni izjavi videti še skozi tri okna? Ker je vse le trapasto, v osnovi?
Kdo pa želi trapasto mamo, če jo fotr tako naslavlja? Kdo sploh tako govori, v osnovi, ki pozna spoštovanje, čeprav se je kdaj nasral in razločil, kdo kam paše in če mu tega ni obširna publika predočila?

Kako bi šele bilo pri teh ogledih na tem forumu, če bi trapasto vse videl in tako odločal?

Ma kaj, včasih je pa kaj trapastega, da nis popoln, tud kaj fajn napisat. Ker je nosečnost zrela tema v tem delu.
Default avatar

še ena taka

Jaz tudi podobno, čeprav mi postava ni poglavitna skrb, ker imam že po naravi precej široke boke, shujšat pa mislim da se tudi da. Me pa skrbi, ker se v nosečnosti dostim pokvarijo zobje (2 moji kolegici sta dobili plombe, prej nobenega kariesa). Sama imam zelo lepe zobe brez ene plombe pri skoraj 30, sem zelo ponosna nanje in bi padla v depresijo, če se mi pokvarijo. Podobno je s kožo. Imam zelo mastno, in posledično niti 1 gube, zgledam zelo mlada. V nosečnosti pa koža postane suha+ neprespane noči po porodu delajo gube, podočnjake. Večino žensk to postara, moja opažanja. Prsi se pa tudi povesijo od dojenja, ja. Sedaj imam zelo lepe, precej velike, pokončne. Pač nočem izgubiti vsega tega, če se komu zdi to plehko, njegov problem. Enim so veselje v življenju otroci, meni pa to, da sem sexy in lepa. Mi gre pa na živce, ko me ženske, ki so vse "predelane" po porodih, zavistno opazujejo in opravljajo. Kdo jim je kriv, same so se odločile za otroke.
Default avatar

Peachess

Pol pa bos pri 40ih namesto zob v depresiji zato ker bo vlak odpeljau :)
Default avatar

še ena taka

Ti že veš ;)
Default avatar

Peachess

še ena taka je napisal/a:
Ne, ubistvu nevem, mi manjka se ene 15 let do 40 :)
Default avatar

Lonajo

še ena taka je napisal/a:
Ko boš pa stara in grda in ti bo vse viselo, ne bo pa nobenega na obisk, da bi te prišel pozdravit, razveselit, skuhat kosilo..... pa verjemi da mladeniči te tud ne bodo več obletavali pri 87-tih. Oprosti, glupi izogovri pač, da nimaš otrok, reči da si presebična da bi si jih želela pa je. Ker če bi si jih želela ti to ne bi bilo toliko mar. Pa očitno si š samska tudi, ker bo moj bo mene imel rad kljub povešenim joškom, ti pa še očitno ne veš če boš kerag dobla kljub pokončnim.
Default avatar

Popazi breskvice

Peachess je napisal/a:
Picheska, ti meniš, da si duhovita?

Ali si brez zob in to oglašaš na oglasno desko? Si v depresiji in tudi to oglašaš na oglasno desko? Kdaj si zamudila vlak iz Kopra? Ker sama res lahko vse poveš, drugi pa ne smejo, razen vlakovnih zamud.

Pazi, kaj blebečeš, če se kdo s teboj ni strinjal kako drugače.
Default avatar

Popazi breskvice

Peachess je napisal/a:
A sam 25 s sliko?

)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Sedaj bolj jasno.
Default avatar

Peachess

Popazi breskvice je napisal/a:
Zaradi mene lahko pove vse kar ji srce pozeli in se vec :)