Meni Michael Fassbender in Hugh Grant (v mladih letih).
Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!
vprašanje za monklje
vprašanje za monklje
Jah, to je potem že 3 v 1, in se že kar malo zakomplicira.no-ja je napisal/a:Kot obraz, kot telo ali kot igralski talent?
he he
ombia
la dolce vita
Ja, meni tudi. GrrrrrPeachess je napisal/a:Jason Statham.
El Fidelito
he he je napisal/a:Sploh jim ne sledim več, tem mladim igralcem, toliko jih je. Edinole kar sem lahko v preteklih letih ugotovila je to, da ko se za nekega (mladega) igralca govori, kako je oh in sploh (seksi), meni že kar praviloma ni nič posebnega. In zdaj ne vem: sem čudna ali stara? :-)
la dolce vita
Ne tako napadalno.El Fidelito je napisal/a:he he je napisal/a:Sploh jim ne sledim več, tem mladim igralcem, toliko jih je. Edinole kar sem lahko v preteklih letih ugotovila je to, da ko se za nekega (mladega) igralca govori, kako je oh in sploh (seksi), meni že kar praviloma ni nič posebnega. In zdaj ne vem: sem čudna ali stara? :-)
Ti si pa ziher nekaj posebnega. Cel Hollywood descev ti je premalo seksi, ker si sama prevelik presežek za njih.
El Fidelito
la dolce vita je napisal/a:Ne tako napadalno.El Fidelito je napisal/a:he he je napisal/a:Sploh jim ne sledim več, tem mladim igralcem, toliko jih je. Edinole kar sem lahko v preteklih letih ugotovila je to, da ko se za nekega (mladega) igralca govori, kako je oh in sploh (seksi), meni že kar praviloma ni nič posebnega. In zdaj ne vem: sem čudna ali stara? :-)
Ti si pa ziher nekaj posebnega. Cel Hollywood descev ti je premalo seksi, ker si sama prevelik presežek za njih.
Mogoče ji pa moški sploh niso seksi, ampak samo filmske igralke!
Si na to možnost pa pomislil?
stara koka
En kozu
bolj tamoški
menni
ogfis'šdf
he he
He he, a zato, ker se nobenega ne spomnim (stara :-) ) in ker mi nasploh mladi fantje niso všeč (stara :-) ) in ker pač imam očitno nek svojstven okus (čudna :-); se velikokrat prepričala v reali), sem pa presežek? Lep kompliment. Končno me nekdo ima za presežek. Hvala, El Fidelito. :-)))El Fidelito je napisal/a:he he je napisal/a:Sploh jim ne sledim več, tem mladim igralcem, toliko jih je. Edinole kar sem lahko v preteklih letih ugotovila je to, da ko se za nekega (mladega) igralca govori, kako je oh in sploh (seksi), meni že kar praviloma ni nič posebnega. In zdaj ne vem: sem čudna ali stara? :-)
elenka
Colin Firth je tudi meni sila simpatičen. Sledi mu Hugh Jackman. Od starejših pa Redford in Paul Newman.savrinka je napisal/a:Colin Firth :) Daleč na prvem mestu.