Forum.Over.Net

Starševski čvek

koščen obraz

Default avatar

nesrečna presuha

Za razliko od tistih, ki se pritožujete, da ste predebeli, bom jaz vprašala, če kdo ve, kako bi se poredila v obraz.
Moj obraz je tako koščen, da me marsikdo vpraša, če sem bolna.
Pa drugače nisem tako suha, toda kosti mojega obraza so tako izrazite, da jih pokriva samo koža.
Postavo že nekako uskladiš z oblačili, toda obraz res ne vem kako bi kaj poredila. Udrta lica, močne ličnice, udrte oči, močne kosti nad očmi.
Tudi drugače sem suha, vendar ne tako zelo, pri velikosti 1,70 imam 65 kilogramov.
Če mi kdo da kakšen nasvet, se mu zahvaljujem.
Default avatar

nič ne moreš

Jaz res dvomim da se lahko obraz kaj spremeni...
Default avatar

brez možnosti

Vse se lahko popravi, uredi, kožo nategne, z lahkoto shujšaš, lase si pobarvaš, si nadeneš lasuljo, kosmate noge obriješ...toda ne vidim prav nobene možnosti, da bi si popravila obraz.
Default avatar

mogoče,

Mogoče drugačna frizura, makup.
Default avatar

vse manekenke, missice so v živo

zelo koščene v obraz, in zato so prelepe na slikah.
Default avatar

Hja

Kakšen res sposoben plastični kirurg s smislom za estetiko bi ti znal pomagati. S filerji ali s tvojo lastno maščobo. Rezultat bi znal biti super. Samo rabiš še money, money, money :(((((
Default avatar

frizura

S posrečeno frizuro se da prikriti marsikatero pomanjkljivost oziroma lepotno napako obraza.
Default avatar

zzzummm

Sprijazni se. Jaz sem suha, bolj ostrih potez in malo pred 50 z ze kar opaznimi gubami. Poteze obraza zmehcam z mladostno resasto, malo skustrano frizuro, brez ostrih linij, cudezev pa ne mores narediti. Je pa tako - medtem, ko so moje bolj okrogle kolegice v obraz bolj gladke in brez gub in se sekirajo zaradi odvecnih kil, jaz ostajam pri svojih vecnih 56 kg na 170 cm. Jaz obcudujem njihovo gladko kozo, one bi z mano menjale postavo, a vsega pac ne mores imeti.
Default avatar

vsadki

Posvetuj se z estetkim kirurgom. On ti bo najbolje svetoval. Morda lični vsadki, ki so za vedno?
Default avatar

kadilka

Pri meni je problem, ker sem kadilka. Že tako suh obraz, ki je izgledal vsaj mladostno, se mi je pri mojih 45 letih, kar podaljšal. Na gosto je posejan z gubami, kot bi sevkoža, ki je razpeta čez močne kosti, raztegnila in ten postaja rjavkasti.
Saj me svojci in sodelavci sprašujejo kaj je z mano, da sem tako suha-beri postarana, pa ni z mano nič drugače kot prej. Dnevna krema, nočna krema, toda kot bi cigareti in leta naredili svoje že veliko prej kot pri drugih.
Kozmetičarka mi je svetovala vbruzganje , ki bi za silo nategnilo moj obraz, toda bojim se za koliko časa in da bo potem še slabše.
Potrebna pa sem nekega popravka, že zaradi drugih.
Default avatar

nobenih vsadkov

nobenih vsadkov ali filerjev ne rabiš

rabiš samo dober make up in frizuro, to je vse.

danes je trend v make upu ravno v tem, da se take obrazne linije poudarjajo, ne pa skrivajo...
Default avatar

Gost

Jaz bi ti svetovala, da si pomagaš z ustrezno frizuro. Prava pričeska lahko naredi čudeže. Če si presuha, nikar ne imej kratkih gladkih las. Priporočam dolge lase, ki naj bodo ob straneh glave valoviti, tako ti optično razširijo obraz. V trgovini prodajajo razne ovijalce las. Ali pa si naredi rahlo trajno. In, da ti ne bodo gledali moteči ljudje le v obraz, pozornost preusmeri drugam. Naprimer, z dobrimi uhani, lepo naličenimi očmi,...
Default avatar

Manca Košir

Medijsko dobro znana Manca Košir je tudi tip ženske, ki ima dovolj obilno postavo, ima pa silno koščen obraz. Na obrazu se ji dobro vidijo močne kosti.
In vendar bi lahko rekli, da je to lepa ženska .Ima svojo karizmo in življensko radost, ki kar žari iz nje.
S primerno frizuro in načinom ličenja ter oblačenja, je vse negativnosti svojega obraza zastrla in jih spremenila v svojstveno podobo te edinstvene ženske.