Forum.Over.Net

Starševski čvek

nepremičninski posrednik

Default avatar

jerca42

Oj,

a je kdo mogoče v zadnjem letu (2015 ali letos) opravil izpit za nepremičninskega posrednika in mi je (seveda proti plačilu) pripravljen posoditi vse gradivo za ta izpit. Zaradi oddaljenosti in drugih vzrokov nimam časa it na priprave...
Sicer pa področje nepremičninskega trga kar dobro poznam iz prakse...
Default avatar

živjoživjo

Jaz sem naredila izpit letos v januarju.
Imela sem dva garadiva, eno svoje, ki sem ga že posodila znanki in še eno, ki sem ga kupila dva meseca pred pričetkom predavanj, ker sem mislila, da ne bom utegnila iti na predavanja.
Gradivo ti prodam za 100€, zraven ti pošljem tudi link z vsemi vprašanji.
Če te zanima mi pusti mail in se dogovoriva.


lp
Default avatar

ksantipa1

Spreminjamo vsa vprašanja in nadgrajujemo gradivo, tako da premisli če kaj kupiš, bo treba kaj znati.
Default avatar

NEPREMIČNINA123

Maja 2016 sem opravila izpit za nepremičninskega posrednika. Vso gradivo, vprašanja in odgovore, primere prejšnjih testov prodam. Cena: 120 eur
Default avatar

Sualda

Haha, 100, 120 evrov. Niste resni.
Default avatar

Ena monja

Ljudje, ki strankam računate po 2% od vrednosti nepremicnine, pa najraje bi to kar kupcu in prodajalcu racunali, tudi niste resni.
Default avatar

Močna Nora iz ulice breskev

Tukaj se zgražate nad ceno stotih evrov, ki gre za investicijo v vaše znanje.

Po drugi strani pa vam bo samoumevno pobrati 4,4% provizije, pa ob tem nikogar ne zastopate, niti podajalca niti kupca. Samo o nategu razmišljate. Hipokriti.
Default avatar

tole.

Močna Nora iz ulice breskev je napisal/a:
Amen.
Default avatar

NEPREMIČNINA123

V kolikor obiskuješ predavanja, ki so zajeta v tem gradivu, je cena od 600-900 Eur. Potem za gradivo 120 Eur ni visoka cena.
Default avatar

tak je to

NEPREMIČNINA123 je napisal/a:
Mogoče v kakšni razviti državi. Pri nas gre narod raje luknjo v koleno zvrtati, kot da komu kaj pošteno plača.
Default avatar

talulahbell

Hm.... že nekaj časa imam opravka z različnimi nepremičninskimi posredniki. Nimam občutka, da kateri ima kakšno licenco ali ponuja uslugo boljšo od tete sosede, kateri lastnik pusti ključ, da ti pokaže stanovanje.
Default avatar

dober informator

talulahbell je napisal/a:
je sosed. Pove vse pomankljivosti.
Default avatar

kledoo

Pa se da naučiti za izpit brez obiskovanja predavanj? Obstaja kaka literatura ali vprašanja, ki jih je potrebno znati? Tudi č jih je 1000 tega se ne da napiflati, veš pa vsaj kaj se zahteva.
Žena dela za minimalca, časa ni, poleg tega imava še 2 majhna otroka... in potem nabrati še 600€ za predavanja in 300€ za izpit ni lahko! Ima pa možnost iti delat kot posrednik...

Hvala za odgovor?
Default avatar

nepremicnine2015

NEPREMIČNINA123 je napisal/a:

Lahko dobim prosim vaš kontakt?
hvala, lp, Tomaž
Default avatar

Opravil pred kratkim...

Izpit sem opravil v decembru 2016 ob prvem poskusu. Če kdo potrebuje gradivo, mi naj javi na mail [email protected] in ga pošljem zastonj. Ne vem zakaj bi to bilo vredno 100 ali več EUR. Vprašanja so itak javno objavljena na spletu.

Lep pozdrav.
Default avatar

Opravil pred kratkim...

Opravil pred kratkim... je napisal/a:
Pa še to - predavanj se nisem udeležil, na izpit sem se pripravil samostojno le na podlagi gradiv oz. odgovorov na vprašanja, ki sem jih sam sestavil. Aktivno sem se učil približno en teden v večernih urah. Je pa približno 500 vprašanj. Cena izpita pri CPU Ljubljana znaša 150 EUR.
Default avatar

Opravil pred kratkim...

Opravil pred kratkim... je napisal/a:
Pozdravlljeni,

prosim če mi več ne pošiljate mailov za skripto odgovorov na vprašanja za izpit nepremičininskega posrednika, saj ne bom več odgovarjal. Očitno je zanimanje res (pre)veliko in dobivam na to temo čisto preveč mailov.

Hvala.
Default avatar

Kikiriki123

Mene pa samo informativno zanima, kakšna so ta vprašanja, da vidim ali je težko... oz. ali se mi sploh da iti to učit... G. Perota ne bi morila, ker so ga zasuli z mejli... če ima še kdo to, naj se javi...
Default avatar

P2XN

NEPREMIČNINA123 prosim za Vaš kontakt!

Hvala in lep pozdrav,
Vida