Starševski čvek

spletna trgovina za oblačila

Default avatar
Ali obstaja solidna spletna trovina z oblačili, kot je bil nekoč Neckermann? Hlače, majice, bunde, plašči in podobno. Baje obstaja tudi spletna trgovina slovenske proizvajalke za spodnje perilo (klasično me bolj zanima)? Ve kdo kaj o tem?
Default avatar
Če ti je bil Neckerman dober, bi ti moral biti Bonprix oziroma Otto še bolj. So sicer cenovno malo bolj gor, kot je bil Neckerman, so pa tudi kvalitetno boljši.
Default avatar
no-ja je napisal/a:
Otto ima res dobra oblačila, ampak pozor: če naročiš 5 kosov, ti bodo vsakega posebej pošiljali, tako da 5x poštnino plačaš. Da ne govorim o rokih dobave.....3 mesece sem čakala ene črne hlače, ko sem vprašala, kaj se dogaja, so rekli, da pač čakajo robo, nimajo vse v skladišču..........???????????????????????????????'
Iz cele Evrope dobim prej, iz Amerike sem dobila v dveh tednih, oni pa rabijo tri mesece? V rit naj grejo s takim zajebavanjem.
Default avatar
Ampak pozor je napisal/a:
Poštnino sem vedno plačala le 1x.

Sicer je bil pa meni neckermann boljši, tudi po kvaliteti.
Default avatar
hejabumbarasa je napisal/a:
Jaz pa za vsak kos posebej - ?
Meni je bi Otto top, še posebej tisti special edition, z res dragimi zadevami...pa sem ji skenslala, ravno zaradi nategovanja.
Bučki, da ne znajo obdržati strank, ki smo jim res lepe denarje dajali....
Zdaj kupujem tu: https://www.net-a-porter.com/?cm_mmc=Go ... 0wodvvsBOQ
Default avatar
He he... Z Otta na Net a porter? He he...
Default avatar
Hhee. je napisal/a:
Ja, zakaj pa ne? Sem iskala alternative, pa sem našla to stran. Verjetno se ti zdi smešno, ker je cenovno velik razpon - pri meni ni problem denar, ko najdem kaj, ko mi je všeč, ostanem tam in ne raziskujem naprej. Če me pa kdo nateguje tako grdo...pa grem poiskat kaj boljšega.
Default avatar
Jaz zelo pogrešam Neckermann. Še sedaj nosim oblačila, ki sem jih kupila pri njih. BIlo je sorazmerno poceni, udobno in če ti kaj ni ustrezalo, si poslal nazaj.
Sedaj sem šla v trgovino in nekaj kupila. Že domov sem prišla, še enkrat pomerila in bila nezadovoljna. Pa se ne da nesti nazaj.
To je to. Škoda res škoda za Neckermann.
Potem so bili dobri tudi modeli iz Cellbes, pa tudi njih ne najdem več. Tudi za pogledat je bilo v redu, da si kaj na tekočem z oblačenjem.
Default avatar
http://www.lightinthebox.com/c/fashion_71


Pozna kdo to stran?
Cene se mi zdijo ok, verjetno so tisti najcenejši kosi sama sintetika, ampak nekje srednje cene bi mogoče znale biti ok?
Sem naročevala pri njih nail decor, pa je vse ok, ampak oblačila nisem, sem (koza) šele pred kratkim videla, da imajo tudi oblačila.

Ne maram hodit po trgovinah in iščem kakšno stran, kjer bi si naročila za oblečt, da ni poštnine in da so normalne cene za normalno kvaliteto.
Default avatar
lightinthebox je napisal/a:
Če vidiš kitajske manekenke, boš ceneje nabavila prek aliexpress. Kakovost je pa verjetno dno od dna.
Default avatar
Veliko sem že kupovala pri Ottu in še nikoli i niso pošiljali po kosih. Tudi s kvaliteto sem zadovoljna. Všeč mi je pa tudi La Redoute.
Default avatar
kitajske manekenke je napisal/a:
Jep, verjetno res raje na aliexpres..
Default avatar
Enakr je napisal/a:
Verjetno res... Bom tu ostala pri nohtih :-)
Na Aliexpress sem že nekaj naročila in sem bila zadovoljna (modrc, kopalke, pa še nekaj...).
Default avatar
Bfashion ima čudovite šolne z ultra visokimi petkami, škornje s cofki in obleke za služkinje in za maturanca. Marsikaj zanimivega ima. Celo kavbojke in pajkice ter plašče.
Default avatar
lightinthebox je napisal/a:


Tukaj so res lepe stvari, samo kam to naročiš-v Ameriko in če želiš kaj vrniti.
Default avatar
nekaj res lepega je napisal/a:
V Slovenijo, domov seveda, vračala pa nisem nič, tudi če mi kaj ni bilo ravno všeč, je šlo za par € in ni imelo smisla vračat.