Forum.Over.Net

Starševski čvek

Kaj si Turški muslimani mislijo o ateistih

Default avatar

gredaaa

[img]qpvgEHzh6js[/img]

Še hočete turke v EU ???
Default avatar

gredaaa

[youtube]qpvgEHzh6js[/youtube]
Default avatar

Negativizem

Zakaj na tem forumu kazete samo najslabse? Tokrat sicer o muslimanih,je pa zadnjic bilo tudi precej zaljenja od drugih religij. A ste tako prazni ljudje da vam je vrhunec dneva objavljanje najslabsega kar zmore krscanstvo,muslimanstvo? Get a life,leta vam minevajo
Default avatar

Pozitivc

Negativizem je napisal/a:
Ne bodi tako negativna začni živeti.,
Default avatar

je kar prav

Je kar prav, da se ve, da si bodo ljudje sneli rožnata očala, skozi katere vidijo islam.
Default avatar

Tara_S

Prilepljenega gradiva sicer ne vidim, ampak se pa glede na naslov teme vprašam, zakaj neki bi me moralo zanimati, kaj si drugi mislijo o mojem ateizmu.
Default avatar

mentalna_sirota

Saj že vemo, kaj si kristjani mislijo o ateistih! ("Mrtve starše mečejo v smeti" - po "presvetlem" kardinalu Rodetu)
Default avatar

Tara3

Tara_S je napisal/a:
Zakaj? Poglej na spodnji post, kjer je prilepljen dotični video posnetek. Vprašani turški musliči o ateistih odgovarjajo, da nas je treba enega za drugim poklati, nismo ljudje, smo živali, nimamo časti, nimamo možganov, dali nas bi ISIS, da bi nam prerezali vratove itd. Turčija je pretežno muslimanska. In tak folk naj bi spustili v EU, da se bodoči klavci z nevarnim in neumnim razmišljanjem sprehajajo brez težav po naših krajih? Bolno do amena. Kaj politika in pohlep delata!?!
Default avatar

ahtaratara

Kako imaš lahko mnenje o nečem, pa se prej ne pozanimaš kaj sploh to je? Saj razumem, da imaš slabo vest, samo vseeno, kaj si storila, da imaš slabo vest zaradi vsega kar se dogaja po svetu. Megalomanija, ki je svet še ni videl.
Default avatar

15plus10

Očitno ateisti želijo s sprejetjem muslimanov nad kristjani, žalostno pa je, da se ne zavedajo, da si s tem kopajo lastno jamo.
Default avatar

mentalna_sirota

15plus10 je napisal/a:
S kristjani pač že imamo izkušnje (slabe), z muslimani (doslej) slabih še ne.
Default avatar

zabušant po srcu

mentalna_sirota je napisal/a:
Oni imajo pa slabe izkušnje s tabo, ker jim zaračunavaš drago najemnino in jim pobereš 90% plače.
Default avatar

adejnodej

mentalna_sirota je napisal/a:
Pomni:
- na napakah se učimo
- tuje napake so cenejše
Default avatar

Cator

adejnodej je napisal/a:
Če še nisi pogruntal/a mentalna srota je musliman z Bosne itak, da ima dobre izkušnje z muslimani ker je sam musliman in svoraži kristjane jaz ga poznam zato vem kako je s tem.
Default avatar

Tara_S

ahtaratara je napisal/a:
Saj pravim, da odgovarjam glede na naslov teme. V čem je torej problem? A ker ne pogledam slik ali videov? Pa saj pravim, da me ne zanimajo (ti konkretni videi in slike, ki so namenjeni točno določeni sorti zajebavanja). Je itak na monu dovolj gnojnice po glavah zlite po vseh, ki mislimo drugače kot par hujskačev, ki bi radi zakuhali vojno ali pa vsak splošen pogrom proti beguncem ali mislimanom ali... (ali komurkoli že, samo da bi bilo krvavo). Bljak.

Mentalna_sirota je pa tudi lepo povedal, da imamo ateisti z (nekaterimi) kristjani že slabe izkušnje, z muslimani pa - vsaj doslej - še ne.
Default avatar

eljaja

Tara_S je napisal/a:
Če ti zdaj to ni važno, ti bo kaj kmalu.
Default avatar

Tara_S

eljaja je napisal/a:
Eh, saj se mnogi že mnoga leta trudijo, da bi mi vsilili svoja stališča, pa ni še nikomur uspelo. Sploh pa ne glede teizma in ateizma. Se pa mnogi zaradi obstoja ateistov počutijo užaljene. To pa. Ampak po mojem mnenju ni razloga. Pravica do svobodne izbire veroizpovedi je dana z ustavo in je tudi temeljna človekova pravica in svoboščina.
Default avatar

mentalna_sirota

zabušant po srcu je napisal/a:
:-)))))))). Torej prijatelj ti je tisti, ki ga prideš prosit za streho nad glavo, pa te požene dalje po cesti Sovražnik pa tisti, ki ti to streho (seveda za primerno plačilo) ponudi.
In tudi če bi jim res pobral 90% plače - še vedno bolje kot ti, ki jim sploh ne bi nudil strehe nad glavo!? Ali pa morda izkoriščam položaj, ko muslianom (ker jih nihče ne mara) lahko zaračunavam več? Ala "vojni dobičkar" :-))))
Default avatar

Tara_S

mentalna_sirota je napisal/a:
Kolikor se spomnim iz ene teme, so ti nekateri na MON neizmerno zamerili, ker si svojim podnajemnikom za novo leto dal darilce. Pa ne moreš biti dober človek no!!! :-))
Default avatar

mentalna_sirota

Tara_S je napisal/a:
Saj nisem, pri meni gre za "Izkoriščanje človeka po človeku", pri njih pa ravno obratno :-))))))