Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Mobilna hišica kamp Straško?

Default avatar
Par let hodimo v kamp San Marino Rab z dvema malima otrokoma. Zelo zadovoljni. Mobilne hiške tam so res čudovite. Letos pa razmišljamo o kamp Straško Pag. Ima kdo izkušnje? Zanima me tudi kakšna je razlika med hišicama Gold in Premium. Morda kaka slikica? 
Hvala :)
Default avatar
Na Pagu je ogromno Slovencev, tudi v kampu Straško, saj ima tam svoje mobilne hišice tudi Relax. Mi smo bili tam pred petimi leti in lani, vendar nikoli preko Relaxa, saj oni razprodajo svoje hišice že zelo hitro. Jaz sem nazadnje vplačala direktno pri kampu, mislim da premium cono. Razlika med premium in gold pa je v glavnem v razdalji od hišice do plaže. Točne številke hišice si ne morete izbrati, pri agenciji pa lahko, cene hišic pa se mi zdijo pretirane, v teh letih so res še dodatno poskočile, je pa bilo nekaj deset evrov ceneje kot pri Relaxu. Kljub takim cenam jim gostov ne primanjkuje, gneča je blazna, brisača do brisače. Ležalke nosijo na plaže bogsigavedi kdaj že. Morje je lepo in čisto, pod vodo so na začetku kamni, ki znajo biti tudi ostri, in še ježki se najdejo, potem pa je mivka in je nogam bolj prijetno. Kamp so v zadnjih letih še izboljšali. Za male otroke je super, saj imajo igrala, tudi bazen so lani zgradili in otroško animacijo, a žal ne v slovenščini, čeprav je slovenskih otrok res veliko.
Default avatar
Kaj to je kamp zraven rajske plaže na rabu? Kako je tam? predvsem me zanima če se zvečer dogaja kaj za otroke? Hvala za odg.
Default avatar
Lani v začetku junija sva šla v Straško, mobilne hišice naj bi bile še kolikor toliko ugodne. Nakar se je v kampu izkazalo, da so cene nekoliko drugačne, višje seveda, kot so mi javili po mailu (bila neka zabuna blablabla...). Šla sva pogledat par hišk, ki so bile na razpolago, vse ob poti, preko katere je bila cela kolonija slovenskih pavšalistov, blizu katerih si niti pod razno nisva želela biti (na dopustu si res ne želiva poslušat cele dneve kričanja otrok in pozno v noč tuljenja pijanih Slovenčkov, kar sva doživela obakrat, ko sva bivala v bližini pavšalistov, k sreči samo za vikend). Hiške v Strašku so postavljene precej blizu druga drugi, precej natlačeno se mi je vse zdelo. V glavnem naju je vse skupaj prej odbilo kot pritegnilo, tako da sva kar odšla.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net