Starševski čvek

Ali je ta grafit slaba vest?

Default avatar
http://nova24tv.si/aktualno/fotogalerij ... -stolnico/
Levake, komunistke, feministke, lesbe moti, če kristjani molijo in izražajo mnenje o abortusih. Pišejo grafite po cerkvah in uničujejo imovino
Ženske ali imate slabo vest, ker splave uporabljate kot kontracepcijo?

Seveda so splavi zaradi prizadetega ploda, spontani splavi iz tega posta izključeni
Default avatar
Moje telo, moja odločitev. Tvoja vest ni moja vest. Kaj drugega od nove24tv ne moreš pričakovati. Prozorno in klišejsko.
Default avatar
zadeva je vandalizem, ampak se s sporočilom grafita močno strinjam. ampak proti tej dejavnosti cerkve bi se dalo protestirat tudi drugače, ne z vandalizmom
Default avatar
Pac izrazajo svoje mnenje, kot si napisal. Vsak ga po svoje izraza.

Ves kako je bilo meni, ko sem sla iz porodnisnice po splavu v 18t. zunaj pa skupina moralnezev z napisi splav je umor ipd.? Je to krscanski duh, nabijanje slabe vesti ko si ze itak na tleh? Ce dobro pomislim v bistvu je. Krscanstvo se hrani s krivdo in slabo vestjo.
Default avatar
Sem proti splavu, da ne bo pomote. Ampak to da pa se zbirajo pred porodnišnico in ženskam nabijajo slabo vest ker gredo delati splav je pa bolano. To bi morali prepovedati in pika.
ti ljudje sploh ne vejo zakaj gredo ženske delati splav, kaj je v ozadju, kaj vse so prestale predno so prišle do tega da bodo pa naredile splav. Potem pa negdo še dodatno nabija vset. Saj njemu je vseeno saj on misli da je opravil nekaj pozitivnega ženski pa je še 100X huje ker gre tja ali pa se premisli. Oni mislijo da je to njihova zmaga, kaj bo pa potem z otrokom in to žensko pa jih ne briga.
Veš lahko je bit pameten za druge če bi ljudje najprej pred svojim pragom počistli bi bilo bolje.

Ne graffiti in pisanje po raznoraznih stavbah so pa tudi mimo in niso na mestu. Tako da enako kot ishodov pred porodnišnico ne podpiram tudi the napisov ne podpiram. Izrazi svoje mnenje ne drugačen način ne z uničevanjem
Default avatar
Samo isti, ki pišejo grafite pa izrekajo havležnost prihodu islama, kako pa si to razlagate potem?
.
.......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet...
...........................................................................................................................................................................................
Default avatar
Upam, da bo referendum o pravici splava! Vsaj omejiti bi morali to pravico, ne pa da nekatere ženske splav dejansko uporabljajo kot vrsto kontracepcije!! To je nedopustno!

Splav je umor živega bitja, pa si zakrivajte oči, kolikor si jih hočete! Upam, da bo referendum. Ob tej sestavi Ustavnega sodišča lahko še upamo, da ga bodo razpisali. Ko bodo rdečkarji v Ustavno sodišče namestili same "svoje", potem referendum ne bo nikoli razpisan!
Default avatar
eto moje mnenje je napisal/a:
Gajn bi bilo, da bi župniki maše in ve splave opravljali za svoj račun, ne pa račun vseh davkoplačevalcev.
Default avatar
Ne, ta grafit ni nobena slaba vest, ampak poziv instituciji, naj se nehajo mešati v najintimnejše zadeve ljudi, ki jih nič ne brigajo. Ampak ker očitno besedilnih sporočil ne štekate, bo treba naslednjič še diagram zraven narisat.
Default avatar
Upam na referendum je napisal/a:
Toliko je govora o tem da nekatere ženske splav uporabljajo kot kontracepcijo. Pa me zanima koliko takšnih žensk pa poznaš?
Jaz nobene poznam pa kar nekaj primerov zunajmaterične oploditve, pa da se plod ne razvija, pa razonrazne kjer se posamezni organi ne razvijejo ali pa možgani ne razvijajo, in vem kako je bilo tem ženskam it na splav, brez da je še kdo doatno moraliziral.
Default avatar
V bistvu bi morali farški še podpirati abortus, ker se tako družba očiščuje komunističnega prirastka. Splave delajo samo volivke levice. Desnica je enotno proti umetni prekinitvi nosečnosti.
Default avatar
Bad karma je napisal/a:
Ni tako. Poznam osebno mladega gospoda, katoliške veroizpovedi, ki je poskušal svojo partnerko prepričati v splav. Najlažje je s tujim onetom po koprivah. :-(
Default avatar
dvoličneži je napisal/a:
Zato je pa po svoje tudi prav, da katoliki dežurajo pred klinikami, da se prepričajo, če kakega iz njihove skupnosti na skrivaj z dejanji v levo ne vleče.
Default avatar
ni. naslednje vprašanje? je napisal/a:
bravo! še je nekaj razumnih ljudi!

dobro sporočilo so napisali!
Default avatar
Sabina V je napisal/a:
vaša cerkev s tem napisom ni uničena, to je le dodana vrednost!
Default avatar
pakasijanor je napisal/a:
Eni pa imate problem s sabo. A sedaj če se ne strinjam z uničevanjem je pa to kar na enkrat moja cerkev, halo.

Mogoče lahko razumeš da smo eni proti uničevanju tuje lastnine in pika. Pa ne glede na to ali je to državna, cerkvena, gospodarska ali pa privatna. Enostavno pač raje na drugačen način izrazimo svoje mnenje.
Default avatar
Komunajzarji te zaprejo če ubiješ psa. Če ubiješ pa otroka, je pa to pravica.
rdečuharska logiika in komunajzarska morala.
Default avatar
eto moje mnenje je napisal/a:
Kakšno tvoje telo?
A pri abortusu ubiješ sebe in razkosaš svoje telo?
Pri abortusu gre za telo in življenje tvojega otroka, ne pa tvojega telesa, če še ne veš slučajno.
Default avatar
Kakšen beden izgovor za umor je napisal/a:


Temelj človeške civilizacije je pobijanje pripadnikov iste vrste, ampak različnih interesov. Zato ne moraliziraj preveč.