Forum.Over.Net

Nepremičnine

Odgovarjajo: Aleš Goršak, nepremičninski svetovalec

Svetovanje pri prodaji in nakupu nepremičnin. Pomoč pri pravnih in ostalih področjih povezanih z nakupom ali prodajo nepremičnin. Svetovanje pri pripravi finančne konstrukcije za nakup.

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec

Aleš Goršak

Je nepremičninski strokovnjak z licenco MOP in se s prodajo nepremičnin profesionalno ukvarja že od leta 2003. Zaposlen je v podjetju Tanal nepremičnine (Tanal d.o.o.). Odgovarja na vprašanja povezana s prodajo in nakupom nepremičnin.

Najem stanovanja gorenjska

Default avatar

v.iskanju.srece

Pozdravljeni,
Iscem stanovanje v okolici Lesc, Radovljce, Jesenic za dlje casa. Do 250e s stroski vred. Sem stara 25 let, cista in urejena, skrbna, samska, umirjena. Zelim si ustvariti svoje zivljenje. Nisem redno zaposlena, delam preko studentskega servisa, s septembrom pa bom zaposlena kot samostojni podjetnik v podjetju v Lescah. Hodim v solo za odrasle. Nisem zurerka, sem nekadilka. Imam mucko, ki je navajena notranjega zivljenja.
Prosila bi za cim vec informacij. Ce ste starejsa oseba vam za tako nizko najemnino z veseljem pomagam pri gospodinjskih opravilih, vrtu..itd..tudi druzenje.
Priskocite mi na pomoc. Hvala.

Moderatorji

Aleš Goršak , nepremičninski svetovalec
Aleš Goršak