Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

Praznovanje rojstnega dne

Default avatar

aisha

Pozdravljene!

Obračam se tudi na vas čeprav sem pisala že v "Starševski čvek", ampak več glav več ve, zato tudi vas vse prosim, za kakršnekoli ideje in nasvete kako pogostiti žlahto ob praznovanju drugega rostnega dne naše druge smrkete! Pridejo k nam na dom, naveličana sem pa že raznoraznih standardnih dolgočasnih narezkov z vinom... Zato bom vesela vsakršne novice, kako se ve pripravljate za takšna praznovanja, ideje, nasveta... Še podatek, da nas bo okoli 12, od tega štirje otroci!

Hvala že vnaprej!!!!
Default avatar

O-O

še tule ponovim:
Vsem "novim" to povemo:
najprej poglej z iskalnikom in nastavi datum za dalj časa nazaj,
ko tam nič ne najdeš pa raziskuješ tule :) to je zato, da se vedno ene in iste teme ne pojavljajo.

več debat je že bilo na to temo ... evo koliko linkov se je odprlo:

veliko uspeha pri pripravi "žurke":)
Default avatar

alena

Ne vem, zakaj je tako težko še enkrat napisati in deliti izkušnje, saj zato smo vendar tu. Po tvojem bi lahko ta forum kar zaprli in vsakega preusmerili na kuharske knjige, ker je bilo že skoraj o vsem kaj povedanega.

Aisha, za praznovanje imaš res pestro izbiro , odvisno kaj želiš. Npr. lahko spečeš razne vrste pitulic, slane rolade, zelenjavne ražnjiče, hladne pečenke. Če te zanima kakršen koli recept, ti kar vprašaj, ti bomo z veseljem odgovorile.

Lepo praznovanje, Alena
Default avatar

O-O

Sploh ni težko, zato sem tudi odgovorila na njeno sporočilo in ji tako posredno posredovala precej idej.
Kot sem že rekla v enem drugem postu s pregovorom "bolje je človeka naučiti loviti ribe, kot mu ribo dati".
Če je nova uporabnica foruma in se še ne znajde dobro je prav, da jo poučimo, kako sama pride tule do mnogih informacij hitreje kot pa, da čaka morebitne odgovore - vidiš koliko replik je dobila v dveh dneh, če bi pobrskala sama bi ji to vzelo le nekaj minut časa, veliko idej in informacij pa bi dobila takoj.
S ponavljanjem enih in istih tem ne vidim posebnega smisla - topla voda je bila že zdavnaj odkrita.
Tako.
Pa lep dan :)
Default avatar

Kresnica

Pomoje bi bilo najbolje, da:
1. V iskalniku res Primož nastavi na default "Katerikoli datum"
2. Z velikimi rdečimi bold črkami napiše, da je naprej fino pobrskat med morebitnimi odgovori, šele potem odpret novo temo
Default avatar

Avena

Res je tako, da nov uporabnik foruma niti ne pozna iskanja. Tistim, ki se pa tukaj pasemo vsak da, so pa res že vse teme znane. Pa je kljub temu vsak dan kaj novega in je prav fino, da se teme včasih ponovijo in se kaj novega doda.
Default avatar

petra

na zacetku se verjetno ne znajdes takoj.. !

poglej pod: rojstni dan- 1.10.04, rojstni dan-ideje- 19.7.04, rojstni dan-pomoc- 5.5.04...... pa se bi se naslo. lp petra

Moderatorji

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano
Vesna Feelgood