Recepti.Over.Net

Prehrana in kulinarika

Odgovarjajo: Vesna Feelgood, svetovalka za prehrano

Imate kuharske izkušnje? Potrebujete nasvet? Povprašajte ostale udeležence foruma, ki radi razkrijejo male skrivnosti velikih kuharskih mojstrov. Seveda pa vam bo svetovala tudi naša izkušena uporabnica, moderatorka , s svojimi nasveti in za vas iskala potrebne informacije. Obilo užitkov.

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano

Vesna Feelgood

Vesna Milenković je dinamična in polno zaposlena mati dveh otrok, ki si je profesionalne izkušnje nabirala na različnih področjih – po duši naravoslovka, ki je pristala v ekonomski stroki in s svojo sposobnostjo improvizacije uspešno združuje različna znanja. Na področje prehrane jo je pripeljala stiska ob spoznanju, da je njen novorojeni sin hud alergik. Postopno se je sinovo zdravje izboljševalo, alergije so pojenjale, znanje s področja prehrane in »alternativnega« kuhanja pa raslo. Ima bogate osebne izkušnje, ji jih z vami deli na forumu Prehrana, Prehrana, rekreacija in oblikovanje telesa in v posebni sredini rubriki na portalu za Recepte. Vesna je prehranska svetovalka in to počne z velikim veseljem. S svojim občutkom za posameznika in s strokovnim znanjem lahko ponudi oporo in razumevanje na poteh sprememb, ki nikoli niso lahke. Vesna ni profesionalna kuharica in tudi ne pretirana ljubiteljica preživljanja časa ob štedilniku. In ravno zato je specializirana mojstrica reševanja vsakodnevnih prehranskih zagat. Vesna pravi: “Obožujem okusno, zdravo hrano, ki se jo hitro pripravi, s slastjo poje in nato posveti še drugim pomembnim rečem v življenju.” Pomaga vam najti odgovore na vprašanje KAKO? To vprašanje se postavi, ko izveste »kaj« in »zakaj« je potrebno nekaj narediti. Vesna poskrbi, da boste lahko vse odgovore lažje prenesli v svoj vsakdan.

jazbečeva mast

Default avatar

xenia

lep pozdrav!
Zelo bi bila hvaležna vsakomur, ki bi mi lahko pomagal z informacijo, kje v Ljubljani bi se dala dobiti jazbečeva mast.
Že vnaprej hvala za kakršnokoli informacijo.
Default avatar

ElaS

Če gre za kakšno zdravilno mazilo, potem poizkusi v lekarnah ali zeliščnih trgovinah. Če pa gre za kakšno sestavino pri peki, potem ponavadi dobiš to na tržnici.

Zakaj pa bi uporabljala jazbečevo mast?

Lp, Ela S
Default avatar

dejan gozdni clovek

jazbeceva mast je zelo starodavno zdravilo in zdravi vsa obolenja se posebej dobra je za ciscenje pljuc (vsako jutro popijes eno kavno zlicko) je pa pri nas je malce tezje dobiti in seveda cene gredo v nebo imas razne ponudbe prek interneta cene so pa nekje okrog 12 eu za 40ml oziroma je na bolhi se cenejsa za 20 eu 2dcl , je pa seveda vprasanje ce je resno smao jazbeceva mast .Mast od jazbeca najlazje prepoznate ker je tekoca do 3 let in se nestrdi kot svinjska mast jaz imam v hladilniku jo ze nekaj casa in je sevedno tekoce kot olje nikjer ni trda oziroma bela kot svinjska mast je pa res extra zdravilo za skoraj vse bolezni boljsa od jazbeceve masti je smao se mast od divlje macke te pa nazalost ni vec na podrocju slovenije je izumrla in jo je zelo tezko dobiti pa se cene so extremno drage .je pa priporocljivo kakem lovcu dati kak dinar ko je sezona lova da vam dostavi jazbeca ter si mast sami narediti ni nikakrsna umetnost ali astrofizika enostavno narezete meso na kockice ter ga date v ponev ter topite na manjsem ognju tako dobite 100% jazbecevo mast :P.Upam da sem pomagal kaj z odgovorom jaz je uporabljam ze nekaj casa pa ne smao mast se druge starodavne metode zdravil ter vam povem da ze 20 let nisem bil bolan niti prehlajen nita kaj drugega hujsega tak da lahko trdim da mati narava ponuja vsa zdravila in nepotrebujemo farmacevtske industrije da sluzi na nas le treba je malce prenehati unicevati naso prekrasno naravo preden bo prepozno in bomo vse unicili


tule je en od linkov prodaje (ce se mene vprasa so cene previsoke na jugu dobis pol ceneje jo)

http://www.bolha.com/lepota-in-zdravje/ ... 19362.html


lep dan ter veliko zdravja
Default avatar

Ermina

Dejan pozdrav jaz imam mast v hladilniku in ze v 4dneh je postala trda kot svinjska mast se pravi ta ni prava jazbeceva mast?

Moderatorji

Vesna Feelgood , svetovalka za prehrano
Vesna Feelgood
cron