Starševski čvek

Slovenija dobiva nov migrantski center, krajani se upirajo

Default avatar
Mestni odbor SDS Kranj je na pobudo predsednika odbora Branka Grimsa v sredo začel z zbiranjem podpisov proti vzpostavitvi migrantskega centra med Šenčurjem in Kranjem.

Tamkajšnji prebivalci so po včerajšnji izjavi Bojana Šefica, da država, vlada in ministrstva od lokalnih skupnosti niso dolžni pridobivati nobenih soglasij, za 20. februar napovedali tudi protestni shod.

Kot je na današnji novinarski konferenci v Kranju povedal Grims, bodo odločno proti, če bodo kjerkoli na tem koncu Slovenije skušali naseliti migrante. “V igri ni samo objekt Baumaxa, pač pa se v zadnjih dneh precej sprašujemo, kakšna dela potekajo še na nekaterih drugih lokacijah na Gorenjskem, na primer v Tekstilindusu,” je izpostavil. http://nova24tv.si/aktualno/slovenija-d ... e-upirajo/
Default avatar
Boli nas ****** za grimsa
Default avatar
Lalalala je napisal/a:
Ha, ha, v Murglah je uzbuna. V le 3 minutah je Milanov vernik napisal: Boli nas @#$%& za grimsa

Tamkajšnji prebivalci so po včerajšnji izjavi Bojana Šefica, da država, vlada in ministrstva od lokalnih skupnosti niso dolžni pridobivati nobenih soglasij, za 20. februar napovedali tudi protestni shod.

Tega retardiranec seveda nisi videl. SDS, Grims, pa je že ogenj v Murglah, ha, ha .. Ste pa res primitivci.

P.S. Priimki se pišejo z veliko začetnico.
Default avatar
Evropa je posiljena iz strani migracije in prodane Merkel
Default avatar
Če je zraven SDS, potem se pa zanalašč sprijaznimo z migranti. Magari z 200000, če bo treba. :)
Default avatar
En center več se pa res ne bo nič poznalo. Imamo jih že nekaj po Sloveniji,pa tudi ne vem kako lahko na lokalni ravni nasprotujete državi.
Default avatar
han žek je napisal/a:
dobra ampak neumno zraven kdor tako misli

drugače pa kot je že nekdo napisal veliko plačancev, strankarskih pripadnikkov, novinarjev je tu gor in potem morajo hitro pisati, kot da so vsi proti sds da imajo vsi radi migrante.........pač politična igrica ljudje pa včasih nasedejo
Default avatar
to je obup od obupa je napisal/a:
Guten Tag, ja, Herr Janez, so machen wir's

Slika
Default avatar
Vi, Novi 24 Jajo TV, a ni bil tudi vaš šefe čist presran, ko je hodil okoli evropskih politikov? A vi res verjamete, da bi Jajo deloval kaj drugače, kot deluje vlada? LOL
Default avatar
Kaj pa hočeš ti tazadnja sploh povedat, razen da si baje proti Janšatu? A bi moral voditeljico naše največje gospodarske partnerice zbrcat al kva?
Default avatar
* predzadnja

Z Nemčijo smo v prijateljskih odnosih, ni pa nujno, da se v vsem strinjamo. Bo šlo?
Default avatar
jajo - udbaši, je napisal/a:
Deloval bi drugače v smislu da bi še bolj brezobzirno potlačil lasten narod kot si ga upa zdajšnja garnitura, se bojim. Jaja ima samo na domačem terenu.
Default avatar
mental bonbon,
samo realen je treba biti, pa gre.... Pri tebi očitno še ne......
Default avatar
romavictrix je napisal/a:
Albanski doktor pač, lasten narod je pa pokradel in izdal. Pa še kar brca, umazanec kradljivski. Ko bi mu kdo nabil v rit kakšno njegovo preprodano granato, da bi dobil nazaj tisto, kar je dajal....
Default avatar
mental bonbon je napisal/a:
Ja, seveda. Vprašanje je, kateri se v vsem strinjajo z Nemčijo. Nekateri že celo od leta 1941 o tem, kateri jezik se bo govoril v Sloveniji. :)
Default avatar
Slika

Načelen človek :D
Default avatar
ha ha ha albanc dobil potrdilo od bratov šiptarjev
Default avatar
Ampak eni ste pa res smešni, dajte v Šenčurju in okolici vprašati, ne SDS člane, če so za, samo zato ker je proti Grims?

Ko vam naselijo popolnoma nezmožno integrirane ljudi na dvorišče, je čisto vseeno, v kateri stranki ste. To pišete samo tisti, ki živite daleč stran od teh centrov.

Dejstvo je to, da muslimani iz teh dežel, so popolnoma drugačni z drugačnimi pogledi na življenje, kot so recimo bosanski muslimani, ki so se brez težav integrirali. Še nekaj prijateljev imam. Ampak to je mentalitetno, popolnoma drugačna nacija.

Tudi slovenski kristjan ali pa argentinski sta si v marsičem različna. Tukaj ne govorimo o muslimanih, ampak o nacijah, ki imajo čisto drugače vrednote in pričakovanja. ker so bili popolnoma drugače vzgojeni in naučeni.

če nekdo posili otroka na javnem kopališču, potem pa se mirno naprej kopa in na koncu izjavi, da je pač imel potrebo. Pa že delal je kot taxist, potem si zamislite, kako si takšni ljudje predstavljajo življenje pri nas.?

Ampak slovencljni, važno, da dobite orgazme, če se napiše Janša ali pa Kučan.

res ste obupni.

Da pa ne bom samo pisal, bi rad vprašal konkretno, kolikšna je bila že kvota, da jim mi sprejmemo? In koliko jih je danes tukaj? Mi smo dobili opomin sem bral, Madžari pa kaj?

Smešno vse skupaj.

primož
*************************************************************************************
www.mgc-bistrica.si

Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben.
https://www.facebook.com/med.over.net
Default avatar
Primož, mene ni treba prepričevati kar se migrantov tiče, ne verjamem pa, da bi bil JJ naš rešitelj. Žal mu ne zaupam več.
Default avatar
Primož, boš šel na protest?