Starševski čvek

Lagala da je noseca

Default avatar
Saj se večkrat sliši o zgodbah kako ženske lovijo moške na to foro, pa vendar ko to enkrat doživiš pobližje se vprašaš kaj je narobe s temi baburami. Kolega je imel prijateljico s katero sta se občasno dobivala vendar je želela ona več, torej resno razmerje. Ko ji je povedal da mu do tega ni, in prekinil prijateljevanje, je dobil čez manj kot mesec klic da je noseča. In seveda ŠOOK. Ampak ok možno je, prevzemi odgovornost bodi moški, pogovori se z njo. Čeprav sem mu svetovala naj bo previden ker mi vse to malce smrdi. Lagala je na začetku o svoji starosti, in bila je kako bi rekla malo čudna (tak mali psiho mi je delovala). Pošiljala prošnje na fb njegovim staršem, sorodnikom. Mogoče mi je bilo to malo čudno saj jih še ni spoznala niti ni bilo govora o tem da bi jih kadarkoli saj se le dobivata vsake toliko. No da ne dolgovezim seveda se je izkazalo za laž, noseča je bila njena sestra in je pošiljala slikce pozitivnih testov njene sestre. Ampak ok vse lepo in prav zanima me kaj je narobe z vami ženskami da se sploh spuščate v take stvari?!??!! Ljudje so ostali brez vrednot in spoštovanja.. Bljek!!!
Default avatar
Jah, mene ne preseneča nič več. Niso pa samo ženske takšne.
Je bila pred dnevi tukaj tema, ki jo je en zmešanec odprl, kako ne ve, če naj ubije žensko v katero je zagledan in mu ljubezni ne vrača ali naj naredi samomor. Ko so ljudje začeli pisati o tem, da se ga da izslediti zaradi groženj, je pričel bluziti o samomoru in kar nekaj ljudi si je pozno ponoči vzelo čas ter ga prepričevalo, da naj tega ne stori. Nakar se drugi dan javi kvazi nekdo, ki ga pozna (stil pisanja do potankosti isti, kot avtorjev) in napiše, da je storil samomor. Potem pa se je še prepiral z nekaterimi nižje v temi ter nekaj dokazoval, ko se je prav jasno videlo, da gre za avtorja prvotne teme.

Eni ljudje so pač bolani in ne moreš kaj. Žal verjetno oddelki psihiatrije niso tako veliki, da bi bili zmožni sprejeti vse te ljudi, ki sodijo tja, zato pa se prosto gibljejo med nami, se lažejo, pretvarjajo in sem ter tja potem bereš v časopisu, ko kateri izmed njih naredi še kaj hujšega.
Default avatar
In zakaj je s tako norico seksal brez zaščite? Že na začetku je lagala o svoji starosti, pa gre on še vedno seksat z njo brez zaščite, namesto da bi se mu vklopili vsi alarmi in bi bežal stran kolikor ga nesejo noge ali pa vsaj uporabil kondom, če je že tako obupan in mora seksat z njo?

In kaj si ti njemu, mamica, da takole oštevaš grde grde ženske vse po vrsti? Si na svetu komaj 24 ur, da ne veš, da obstajajo vse sorte ljudje in da se čisto z vsakim od njih tudi ni potrebno petljati, če se jim le lahko izognemo?

Mati koklja, svetuj raje svojemu piščančku, naj odraste in prevzame odgovornost za svoja dejanja ali pa naj ne seksa, če še ni slišal za kondom.
Default avatar
Brnenje v glavi.. haha pa kaj je s tabo..

Seveda je na njemu da prevzame odgovornost ker je naivnež ki je mislil samo s k..... :)
Gre se za to kakšni so nekateri ljudje, kako nizki. Ampak glede na tvoj pameten in izredno inteligenten odgovor verjamem da ti je bilo težko odgovoriti saj si moral prej odgovoriti koliko je 2 krat 9 ;)

Peace
Default avatar
Mah to si ti gledala nek film .Teb se bolj trga
Default avatar
moški radi seksajo brez obveznosti in razmišljanja o posledicah. Nekatere ženske tako razmišljanje moških izkoristijo in še bodo izkoristile. Enim se izide, drugim pa ne.
Default avatar
Verjetno res, imaš prav :) Sem zamešala malo očitno

Koliko moškim si pa ti že poslala sms z noseča sem :)
Default avatar
jaz prepričana je med ljudmi vedno osnova iskreno komuniciranje, tisto kar nekdo želi, pričakuje, je pomembno,d a tudi iskreno izrazi in potem se lahko vsi lepo menijo in dogovorijo.... pošteno in fer do vsakega...

in ja take ženske niso za nikamor - izsiljevati in lagati z otrokom je nespoštljivo do moškega in tudi do otroka... konec...
osnova za srečo in zadovoljstvo vseh - v odnosu in tudi potem v družini je iskrenost in zaupanje... vse se prične pri tem...
in take ženske, ja ki to počno se je treba ogniti na daleč... in nimajo nobenih vrednot in nikakršnega spoštovanja do nikogar
Default avatar
Pa je on dejansko njej že na/pred začetkom česarkoli jasno povedal, da mu je samo za občasen seks in nič več?
Sicer to ne opravičuje njenega ravnanja, ampak vseeno.
Default avatar
Sej meni je jasno da nekateri moški enostavno ne razmišljajo kaj se tega tiče, ampak ste zgubili rdečo nit dragi moji. Ja naj prevzamejo odgovornost če se jim to pripeti..

Govorim pa dejansko o tem kako si nekatere ženske preprosto zmislijo da so noseče, celo pošiljajo teste kateri niso njihovi okoli..Kaj se samo meni zdi to totalno psihična zadeva.

Jst kot ženska, nisem nikoli razmišljala na ta način, če moškemu ni bilo do mene sem rekla aj čao (vsaj nekaj ponosa je fajn imet). Na kraj pameti mi ni padlo jaaaa dajmo se delat da sem noseča pa bo z mano!

Ok mogoče sem pač jst malo čudna
Default avatar
[quote="Yo_"]Pa je on dejansko njej že na/pred začetkom česarkoli jasno povedal, da mu je samo za občasen seks in nič več?
Sicer to ne opravičuje njenega ravnanja, ampak vseeno.[/quote
Ja njej je bilo obrazloženo vse.. na začtku..

Potihoma je upala da si bo premislil verjetno al kaj sej nevem ? :)
Default avatar
Itak pa tudi če se zlaže... Saj se najkasneje čez nekaj tedno ve in vidi, kaj in kako?
Default avatar
blondinkica111 je napisal/a:
Mislim, kot da to počne vsaj polovica žensk no! Ne posplošuj, če ti eno tako (ali celo več) poznaš.
Pri svojih 55 letih za kakšne take igrice še nisem slišala, razen v filmih in romanih.
Default avatar
Poznam več takih žensk. niso moje prijateljice - bolj znanke. meni je to res dno dna. ampak kaj češ...bom rekla samo še to, da nobena od teh ni čista. kar seveda moški opazijo, zato pa se potem umaknejo, one pa z vsemi topovi. enkrat sem eno vprašal, zakaj za vraga ji je tega treba. da se laže, da je noseča. pa je rekla, da ga hoče prestrašit, mu vrnit milo za drago. potem sem jo še povprašala, če se ji ne zdi, da je to bolano in da jo b zaradi tega kvečjemu zasovražil oz. si mislil svoje, pa je odvrnila, da ne, da ga bo to vzpodbudilo k vezi z njo. da bo začel razmišljat kakšen bo otrok in blabla bla. meni se je želodec obračal, ona pa prepričana, da dela najbolj super stvar na svetu.
Default avatar
blondinkica111 je napisal/a:
moški, ki ima žensko za občasen sex si nikomi ne bo premislil in šel v vezo z njo... sem ženska in to zagotovo vem...
mam sestro, ki se je tako zaljubila v enega in ji je povedal da jo ima samo za občasen sex, pa je ona upala, da se bo zaljubil vanjo in si premisli... sem ji govorila dobronamerno, ne nasedaj in ne ponižuj se... ker tak moški te ima samo za lastne potrebe in tebe sploh ne spoštuje... pa ni poslušala...zdaj je razočarana...
jaz na take fore ne padam - tolk se pa spoštujem moški, ki si želi bit z menoj si bo želel bit z menoj zaradi mene in ja seveda v zvezi je tudi sex...
ampak da bom pa nekimu samo objekt za praznjenje in deklica na klic - ne hvala nikoli... mam raj prijatelja na baterije potem...

tudi samo moški vedo povedati, da ženske, ki jih imajo radi in se z njimi vidijo v resni vezi ne bodo nikoli tako izkoristili samo za sex... to delajo tistim, katere dojemajo kot lahke in do njih nikoli ne bodo imeli nikakršnih čustev.
Moški, ki žensko spoštuje toliko,d a bi šel z njo v resno vezo, je ne bo nikoli tako poniževal,d a bi jo obravnaval kot deklico na klic!
lahko se zveza razvija postopoma počasi to ja, samo to je čisto nekaj drugega kot da te ma tip za občasen sex in ti že na začetku pove, da več nisi vredna. Opa alarmi za stran takoj!
Default avatar
ja itak je napisal/a:
Bodi srečna da nisi slišala (ponavadi se o tem ne hvali nihče ne ona ne on )
Mi je pa všeč ta svet v katerem živiš, da si o tem slišala le v filmih.
Default avatar
svaštarije4 je napisal/a:
Se strinjam s teboj, dno dna. Milsim da v teh podstrešjih ni kaj dosti če sploh kaj .
Default avatar
Bjonda, raje ne trati svojega časa in energije za takega človeka. Ni resen. Nikogar, niti sebe, kaj šele žensk okoli sebe, s tabo vred ne jemlje resno. Posledice slej ko prej pridejo. Če izkoriščaš, boš slej ko prej naletel na nekoga, ki zna to početi še bolje in grše.
Ne pomiluj ga, ne naslajaj se, ne udrihaj čez žensko/e, samo špegu mu nastavi, da bo dojel za v bodoče.
Ne goji nekih čustev do njega, ker ni zrel.
(za)Živi punca.
Srečno
Default avatar
osvobodi se je napisal/a:
dober nasvet v celoti! Se pa strinjam s tistim poudarjenim. zato je nasvet ob tem vedno delaj in ravnaj z drugimi tako , kakor želiš, da bi drugi ravnali s teboj. :)
Default avatar
kakšne pacientke ste šele te, ki o tretjih osebah plozate na MON.u ☺
pomislim, da gre za samoizpoved ☺