Forum.Over.Net

Starševski čvek

nutricionistka Katja (pa ne Tomažič)

Default avatar

KatkaL.

Ali ima katera izkušnje pri hujšanju z neko gospo Katjo, pa ne vem, če gre za Katjo Tomažič, ker baje te Katje ne najdeš na internetu ... ješ pa neke kaše in meso, podobno kot pri Tomažičevi ....
Default avatar

zame edina

Zame je ena in edina nutricionistka Mojca Cepuš. Je prijateljica uspešno hujšala pri njej, mi smo šli pa zaradi jedilnika, ki nam ga več kot pol leta na pediatrični niso mogli sestaviti in ji dam samo kapo dol, ker nam je svetovala in iskreno povedala, kaj upa svetovat, kaj pa ne, ker je res stvar zdravnikov specialistov.
V teh vodah je precej kao specialistov za prehrano, ki ti uturijo nekaj naštancanega in fajn zaračunajo. Ona je bila edina na katero smo naleteli, ki je bila fer tako pri svetovanju kot pri računu. Pa še taka topla ženska je, da se pri njej tudi fajn počutiš.
Default avatar

tkolele

Se strinjam s predhodnico, Cepuševa je res fajn.

Preden se odločite za nutricista oz. svetovalca za prehrano, preverite, kakšen tip zdrave prehrane zagovarja. Ker niso vsi za vse.

Vsi, ki se ukvarjamo z zdravo oz. primerno prehrano, se moramo na neki stopnji (v bistvu precej zgodaj) odločiti, kateri struji, se bomo priključili. Ker žal niso med seboj združljive.

Nekateri zagovarjajo veganstvo kot edini pravi način, drugi HFLC, tretji pestro naravno hrano, četrti prisegajo na štetje kalorij, peti na super živila, šesti na različne dodatke ... Vsi so lahko uspešni in strokovni, samo zagotovo nisi vsi primerni za vas. Izberite tistega, ki je vam oz. vašemu načinu prehrane in prepričanju najbližji. Šele potem lahko pričakujete uspeh.
Default avatar

UrošS.

Pozdravljena Katka,

to kar si opisovala uči Katja Tomažič. Ima izredne rezultate, pomagala je meni in vsej moji družini. Osnovo ima na 5ih obrokih in povsod sestavine vezane na vsak profil človeka.
Je tudi res, da pred parimi leti še ni imela spletne strani in je vse šlo od ust do ust, zdaj pa se da dobiti manjši delček tudi na njeni novi spletni strani. Morda si zato iskala drugo Katjo?

Lep pozdrav,

Uroš
Default avatar

UrošS.

Da napišem še osebno izkušnjo sodelovanja s Katjo
Morda še to, ker zdravljenje temelji na individualnem pristopu je vse povezano med Katjo in posameznikom, ki ima težave in bi jih rad rešil. Katjin pristop je tako močan, da pomaga, da si posameznik postavi telo v naravno ravnovesje in pri tem večinokrat izgubi (če je pretežak) ali pridobi (če je prelahek) težo.
Velikokrat Katjo omenjajo kot kako je nekdo shujšal oz. postal bolj vitek. Menim, da je premalokrat omenjeno kako posamezniku pomaga, da se s pomočjo prehrane pozdravi oz. ga reši kakšne operacije ali celo česa hujšega.
Sam imam izkušnje, kar sem z njo sodeloval kot zunanji opazovalec in tudi kot uporabnik prehrane, da lahko s pomočjo njenega znanja spremeniš svoj pristop do prehrane toliko, da se tudi sam znaš odzivati na težave, če "ga kaj lomiš".
Meni osebno je pomagala, da sem s prehrano uredil od prhljaja, pomladanskih alergij, pomanjkanja energije do tudi odstranitve peska v ledvicah.
V primeru, da se z njo menite je pomembno, da ste se odločili 100% slediti temu kar vam reče (brez odstopanj). Če se uboga na pol potem vam ne more pomagati iz večih razlogov; Od tega, da vsaka hrana ima lahko ali hladilni ali pa grelni učinek, do tega, da ima hrana več okusov, ki direktno vplivajo na posamezen organ in s tem lahko preprečujejo ravnovesje.
Sam sem jo ubogal in naredil odličen rezultat ne samo s težo (27 kg manj v 5h mesecih) pač pa sem tudi odstranil vse zgoraj omenjene težave. Rezultate sta naredila tudi moj učenec, ki si je pozdravil hude alergije, ki jih je prej lahko le omilil s tableti kot tudi moja mama, ki je v enem letu odstranila madeže na mečih (ki so po mnenju zdravnikov znak starosti), težave s srcem, refluks in zraven shujšala preko 20 kg.
Upam, da vam ta objava pomaga, meni definitivno bi, če bi jo lahko videl že leta nazaj :).
Default avatar

RESNIA OBSTAJA

Predragi!
Res je, kar se "sliši" o g. Katji, je stroga, kot omenjate. Zvedela sem, da jo imenujejo g. "Rugelnik v krilu. Kdor je tega terapevta poznal ve, da je bil nekompromisen. Delaš na sebi ali si izločen. Očitno je to tudi g. Katja. Brez kompromisna, brez pogojev kaj lahko in kaj ne, pri njej ne obstaja, ker ve kaj dela. Lepo je srečati in soočiti se z osebo kot je ona. Ve kaj dela, kako pomaga, (pri njenih letih in bolje, da ne omenim, kliko jih ima in izgleda ( skrije jih najmaj 15) ter z veliko izkušenjami, je ostala nepodkupljiva, nekompromislina ne glede na vas status , poklic, izobrazbo, finančno stanje, zanjo smo res vsi enaki, le osebe, ki potrebujejo pomoči in dobrega ter odkritega nasveta in pogovra. Zna biti mati (z vami lahko joče) ali vas enostavno nažene, če zase niste oz. noče ničesar storiti. To pa je približevanjes e resnici. Ali se z njo soočite (oz z lastnik jazom ) ali lažete sami sebi. To je g. Katja. Velika in močna ženska, za ostalo je pa na Vas., kaj boste naredili. Veliko je delala na sebi.
To je moja izkušnja z Njo, veliko mi je dala, molila zame in mi v obdobju terapije ogromno pomaga z molitvijo in meditacijo. To se nadaljuje, kot tudi prepričana sem z vsemi, ki ste bili kdajkovi pri njej ali ste se z njo strinjali ali ne.