Gradimo, opremljamo in urejamo dom

Odgovarjajo: Alenka Tomori, univ.dipl.inž.arh • Luka Tomori, univ. dipl. inž. arh

Prenova Kopalnice in stanovanja

Default avatar
Cez kaksen mesec nameravava z mamo prenavljati celo stanovanje v Ljubljani,pa me zanima ali je kdo imel resnicno dobro ekipo mojstrov,ki niso samo na zacetku medeni,ko pa jim das denar se pa vse spremeni.
Saj smo ze od parih prijateljev slisali da dobit dobit dobro ekipo je res danes loterija.
Default avatar
Pozdravljeni,glede keramicarja in vodovodarja vam lahko pomagam seveda ce zelite,ekipa za pohvalo ni reklama verjemite ,ampak priporocila strank,lahko me kontaktirate 040490160,hvala
Default avatar
Kontaktirajte podjetje Pilster 041 599244.Pred novim letom so nam adaptirali kompletno stanovanje na Fužinah.Držali so se vseh rokov.Zelo sem zadovoljna.
Default avatar
[email protected] a,
eto, ponudbe bodo prišle.
Bom mimo pohval izvajalcev pisal: predvsem so mojstri, ki niso medeni samo na začetku, precej zasedeni; Loterija ?? ja bi se strinjal, saj sem tudi mojim prijateljen - znancem velikokrat dejal, da naj malce razmislijo !

Glede ponudbe , izvajanja del ter plačila: V kolkor boš imela primeren popis del in materiala, ne bo (NE bi smelo biti) težav na koncu z plačilom, ciljam na kakšne ugodne ponudbe, kjer kaj nekaj materiala in dela manjka - " Dodatna dela". Tu bodi pozorna.
Po posameznih postavkah naj ti razčlenijo/napišejo podrobno, kaj zajema ter ceno. Materiali so precej kvalitetni, le primerno jih je potrebno vgraditi.

Opozorilo , ki ni odveč: Ker ne vem kaj ti bo zajemala kompletna prenova, bom napisal zadnjo izkušnjo: Prenova kopalnice , kjer smo odstranili staro tuš kad, keramiko, star omet ter izdelali vgradno kanaleto za tuš v višini tlaka/pohodne površine, nove ploščice, armaturo,...... Izvajalci so to delo ponujali za izvedbo v 3-5 dneh!!
Je kar nekaj časa bilo potrebno, da sem jim razložil (investitorju) da to ne gre!! Sama odstranitev banje , stenske keramike (pazljivo, da se ne uniči poškoduje več kot je potrebno) , prestavitev odtoka,... traja res samo dan (za tri delavce), a izvedba estriha (betoniranje) potrebuje čas da zveže in pridobi potrebno trdnost ter " izgubi vlago", da se lahko vgradi hidroizolacija kot se mora!!? ; že to traja kakšen danveč kot 3-5 dni, da se primerno izdela. .........................i. t. d.....
Ker so se mi pred zaključkom del smejali (investitor), se na koncu niso. Sama prenova "ni bila izvedena v 3-5" dneh, kot so obljubljali (potencialni izvajalci); da to ne gre , so jim tudi potrdili, na sestanku , kjer sem bil prisoten. So se pa muzali in zvijali! -:))
"[email protected] a", to je bolj nasvet in opozorilo, da se primerno lotita podviga/projekta.

LP
Default avatar
Pozdravljeni

Z mamo sva se odlocila za podjetje Gupi Genom
So ze zaceli ta teden z delil.Mati je dobila priporocilo od prijatelja kateremu so delal .Bile sva obe tam .Stanovanje zgleda res super.Definitivno pa javim kako se bo odvijal.Sem stanovanje slikala kaksno je bilo pred pricetkom.Zagotovo bom tam visela kot nadzornik.
Drugace pa hvala g. Grezilo za nasvet.
Default avatar
[email protected]

Javita kako se je prenova odvijala.Lahko mi piseta na ZS.
Namrec tudi jaz v kratkem mislm prenavljat svoj brlog.

Joze
Default avatar
[quote="Miha1971"][email protected]

Javita kako se je prenova odvijala.Lahko mi piseta na ZS.
Namrec tudi jaz v kratkem mislm prenavljat svoj brlog.

Joze
Iakreno vam priporočamo Raso 031379683(ime firme pa ne poznam).
Nama je renoviro stanovanje v celoti od razbijanja,kermike,knaufa,izravnalna masa,barvanje uglavnem vsa gradbena dela. Je priden,zelo natančen, in seveda poceni (za nas ni bil drag)
Default avatar
Miha 1971 javi e mail,posljem slike
Moram rect da so iz podjetja Gupi Genom zelo pridni.Z mamo ko sva prisla 1 tedenje bilo kot bomba.Vendar se sedaj ze pozna velik napredek,imava povsem novo vodovodno in delno centralno instalacijo,elektriko,skoraji ze finis zidarska dela.Sedaj moramo cakat da se vse dobro posusi,ker bodo potem vlekli izravnalno maso.Vsec nama je z mami g.Rok vse pove vse tako kot je.Poleg pa ko ga mami ali jaz kliceva je skozi dosegljiv po tel.
Sosed pa pravi da vedno pocistijo za sabo dvigalo ter hodnik.Zaeenkrat res super.

Miha javi e mail

poljubcek,pozdravcek vsem
Default avatar
Jaz in moj partner,bi tudi rabila povsem obnoviti stanovanje.Kopalnico imava ze tako da ploscice ponekod ze odstopajo in je res skrajni cas da zamenjava vsaj to.
Smo pa iz primorskega konca.
Pozna kdo iz nasega konca mojstre ki so zanesljivi?
[email protected] uzivajta novem domeku,ko bo koncan pa le javita kako je slo
Default avatar
[email protected]

Poznam podjetje Gupi Genom-Pri njih sem nabavil ves kopalniški material-Dobil res dobre cene. Vendar se pa nisem odločil za njihovo ponudbo del,ker sem dobil od drugega cenejšo ponudbo.

Vendar me je ta izvajalec,ki ima sedaj že zaprto podjetje dobro prenesel naokoli.V tuš kadi mi sifona niso dobro zvezal in je počasi teklo doli k sosedi.Ploščice so mi na nekaterih mestih po 2 mesecih začele odstopati in še nekaj težav,tako da nisem čisto nič prihranil kvečjemu se je vse podražilo.Pa živci,pa čas.
TAKO DA SE ZAGOTOVO NE SPLAČA VZETI NAJCENEJŠEGA
Default avatar
Ja Jože se strinjam z tabo.Meni so delal dobra 3 leta nazaj H.M.-same napake.Sem gledal na ceno,da bom ceneje prišel skozi. Sada pa imam kar imam.Tako da konec leta grem še enkrat v prenovo.Vendar preden grem hočem videt vsaj eno stranko od podjetja ,kako so naredil

JANJA IN LARISA prosim za kakšne slike ker kot sem gledal (www.kopalnice.eu-to je ta podjetje) imajo kar nekaj pohval.

moj mail

[email protected]
Default avatar
Za knauf in keramiko poznam enga top. Če potrebujete, mi javite.
Lep pozdrav
Srečno
Default avatar
Danes res ni več veliko dobrih in poštenih mojstrov .
Jaz bi imela okna zamenjat če kdo pozna.
Default avatar
babi ANA,
kaj po tvoje zajema "dobri mojster in zamenjava oken"?

Boš okna sama nabavila, nato pa poiskala mojstra, da jih vgradi?
Osebno bi priporočil, da se dogovoriš z firmo, kjer boš kupila okna , da ti izvedejo zamenjavo; pomeni, da odstranijo/odmontirajo stara okna in vgradijo nova. Zakaj?? Ker ti , za primer, morajo napisat v ponudbenem predračunu "Odstarnitev starih oken ter dobava in vgardnja novih" , kar pomeni, da imaš na vse skupaj garancijo. Tudi ruševine odpeljejo in špalete poredhodno obdelajo.

Če se lotiš ločeno, se ti lahko zgodi, da boš imela kar nekaj dni "luknje v objektu"; pride tvoj izbrani mojster, da odstarni stara okna, šele čet 3-4 dni pa ti pridejo zmontirat nova; se ti bodo nato mostri izgovarjali in našli 100+1 izgovor, kako je delo do sedaj zanič ter ti ne bodo dali garancijo, saj je imaš slabo pripravljeno podlago za vgradnjo.
Morda sem opisal primer :za podjetje ki je tašči vgradilo okna in vrata so govorili, da so šlampasti; moram prizanati, da niti približno ni bilo tako; že na začetku smo z merilcem dodelali vse potrebno tako z moje strani kot z njihove; okna vgrajena "b.p.". Nato so sosedje in ostali "govorci" samo debelo gledali in poslušali ko je tašča pohvalila montažerje.
Default avatar
JANJA IN LARISA
Sva poklicala omenjeno podjetje za prenovo kopalnice,katero bova prenavljala maja.In sva se tudi potem z mojim Anžetom dogovorila oziroma se odločila za njih.Kopalniško opremo smo pa tudi že naročili.
Všeč mi je bil hiter odziv in odnos g.Roka,pa vidi se da obvlada kopalniško opremo v nulo
Zagotovo bom pa tudi na forumu komentirala ko bo kopalnica prenovljena.

Bi pa še napisala:
Da sva z mojim partnerjem imela dva različna mojstra že prej na ogledu.Eden ravno toliko da je znal slovensko.Drugi izvajalec je prišel pa kar malce vinjen (halo)pa nikakor ga potem ven spravit.In potem naj ti takle dela :)
Default avatar
Tale tema se sliši kot totalna samoreklama za omenjeno podjetje....
Default avatar
Jaz sem omenjenem podjetju en teden nazaj poslala ponudbo za wc skoljko,kabino,pipe.Pa so mi res naredili top ponudbo.Tako bom pri njih vzela vecinoma.Nekaj pa v Gracia-Logatec
Se splaca malo brskat po forumih.Ker v nekaterih trg.majo res malo mocno ceno.
Default avatar
Jaz sem pa poklical Raso 031379683-in po vsej verjetnosti mi bo tudi delal.
Deluje resno in pošteno.
Default avatar
Ja Gracia ima dobre cene za Catalano,Termotehnika pa Grohe armature.

Moderatorji

Alenka Tomori , univ.dipl.inž.arh
AlenkaTomori
Luka Tomori , univ. dipl. inž. arh
LukaTomori