Forum.Over.Net

Starševski čvek

lažnivci na POPtv

Default avatar

ni res

sicer POP tv že nekaj časa bojkotiram zaradi pristranskega poročanja, predvsem o migrantski krizi. NO, včeraj ko sem šla po otroka v vrtec, pa opazim pred nastanitvenim centrom dva njihova pajaca, kako "delata" prispevek. Zato sem se zvečer usedla pred TV, da vidim, če so se kaj popravili. NE!
Tista študentka, ki je delala skropucalo od prispevka, je zaključila, da je zaenkrat center prazen, ljudje pa migrantom ne nasprotujejo. WTF!?! Koga si ti pišče vprašalo? Župan ti tega ni mogel zatrditi, ker je prejel več pisem občanov, ki nasprotujejo, proti je celotno vodstvo in starši otrok, ki so v vrtcu, ki je le 10m oddaljen od centra (in ki ga vidva s snemalcem nista niti od daleč posnela, sta hudičevo pazila, da ne pade v kader!), proti so vsi bližnji "sosedje" tega centra. Od kje tebi "novinarka" info, da ljudje ne nasprotujejo?? Poleg tega sta stala pred vhodom v center, zraven je pa tabla za vrtec, ljudje smo se množično ob tisti uri vračali po otroke v vrtec, vidva pa to opazovala...pa nobenemu padlo v betico, da bi še to posnela? ne, je treba skrit, da je vrtec tako blizu DRUGEMU NAJVEČJEMU centru v SLO. Prvi največji center je na meji, drugi pa sredi Slovenije, sredi kraja!
Ker vem, da POPovci vohljate tukaj po MONU - evo, tole je zapis prav za vas. Da ne boste delal prispevkov na pamet. Drugič pa raje ne delajte prispevkov, bolje nič kot takle zmazek...
Default avatar

nea gledam

Ne gledam popa, ravno zaradi tega. Medtem, ko o eni nepomembni novici naredijo 15 min prispevek, gredo druge, veliko bolj pomembne, mimo njih ali pa so objavljenje mimogrede.
Meni tak, pompozni ameriški način poročanja ni všeč, ker ko potegneš črto pod dnevnik ne izveš nič novega, še manj pomembnega.
Default avatar

ne razumem

Vrtec, vrtec, vrtec... Kaj natanko imata vrtec in nastanitveni center? A migranti jedo otroke?
Default avatar

itakitakitak

In kaj potem? Se bojis da bodo otroci videli, da so migranti tudi ljudje in ne pošasti?
Default avatar

lilas

Ma ste kreteni. Če jih nočejo, jih pač nočejo. Glede pop TV pa jih ne gledam že dolgo. Prav zaradi pristranskosti objav če ne že lažnivih objav. Se pa samo čudim. A ne tudi za novinarje obstaja kodeks. Laž in zavajanje bi moralo biti kazensko preganjano.
Default avatar

simpl

A se bojite, da bi vrtčevski otroci napadli begunce?
Default avatar

itakitakitak

lilas je napisal/a:
Cistilnih naprav, smetisc, romov, zdravljenih narkomanov ,nukleark.. tudi noben noce zraven pa nekje pac morajo biti ne? Naj drzava da neko odskodnino obcini, da ljudje dobijo nekajv zameno pa bodo vsi srecni. No, razen mramor.
Default avatar

obveščeni

ne razumem je napisal/a:
po TV so po napadih v Franciji obveščali, da so ujeli prisluhe, da se pripravljajo napadi na vrtce in šole. A bomo kar pri nas stestirali, tale je najbližje centru. Potem se pa v LJ bunite, da so centri preblizu dijaških domov. Pa grem stavit, da tisti dijaški dom ni samo 10 m oddaljen od centra.

In ne primerjajte čistilnih naprav, smetišča ipd z nastanitvenim centrom. Sploh ker naj bi v centru imeli migrante, ki so zavrnjeni zaradi varnostnega tveganja. In take naj bi dali direkt ob vrtec...in v sredo urbanega okolja? ti res nisi gladek/gladka...
Default avatar

jalur

obveščeni je napisal/a:
Saj človek težko verjame, da se v enem samem osebku strinja toliko neumnosti, naivnosti, zaslepljenosti, nestrpnosti, sovraštva in predvsem omejenosti. In take se celo plodite in razmnožujete???
Žalostno...
Default avatar

Žlehtna

simpl je napisal/a:
Eni ste pa res....

Starši se pač bojijo za svoje otroke. Radi imajo določen red in varnost.

A nam more kdo zagotoviti, da v množici beguncev ni samo enega nasilneža, samo enega pedofila, samo enega terorista, samo enega, ki nosi s seboj orožje, samo enega spolnega iztirjenca, ...? No, za starše otrok iz tistega vrtca bi bil samo eden v množici preveč. Pa ne samo za starše vrtčevskih otrok. tudi za starše večjih otrok, tudi za starše najstnikov in najstnic, tudi za odrasle ljudi, ki hodijo mimo v trgovino, v službo.

Seveda se najde kdo od zgoraj naštetih tudi med tam živečimi prebivalci. Saj nismo popolni in kriminala je med nami vsak dan več. Ampak pametno se je težavam izogniti vnaprej, ne reševati, ko je incident že storjen.
Default avatar

vrtec nima veze

Ste se malo oddaljili.;). Kot po navadi.
Pop tv ima res včasih malo prirejene, čudne novice. Bolj se je za vprašat, koliko so sposobni tisti novinarji, ki delajo take prispevke na terenu ?? No, ta včeraj sigurno ni bila, saj ni znala niti narediti približno verodostojnega prispevka. Velikokrat je vzrok v "novinarjih".
Default avatar

#rapefugees

ne razumem je napisal/a:
Odgovor je JA. Jebejo, jedo, posiljujejo, pretepajo otroke.

Tako jim je njihov prerok povedal da je prav. Tudi on je oženil 6 letnico in seksal z 9 letno sestrično. Tako je pri muslimanih normalno.
Default avatar

sevastopol

#rapefugees je napisal/a:
to je bila ista oseba - poročil se je s šestletnico, ki jo je pojebal, ko je imela 9 let.
Default avatar

zmešal se vam je

Žlehtna je napisal/a:
A lahko zagotoviš, da med starši iz vrtca ni niti enega nasilneža, pedofila, kretena, ki nosi s sabo orožje, ali spolnega izprijenca?

Verjemi, za vse te (tako naše domače kot morebitne uvožene) so otroci iz begunskega centra veliko lažji plen, kot otroci iz vrtca.

Saj ne vem, ali naj si želim, da bi bila karma resnična in se vam bo vsem skupaj ta neusmiljenost nekoč vrnila, ali naj upam, da je ni, ker bo toliko toliko ljudi v dreku, če je ...
Default avatar

En normalen

Z muslimani je tako, da "everything goes". Dovoljena je pedofilija, zoofilija, se pravi, vse kar leze in gre je ok. Tako, da po njihovo oni niso neki spolni iztirjenci, ampak so samo pridni muslimani, ki si pac izberejo 6-letne puncke in jih porocijo.
Default avatar

Avtorica, prav imas

ne razumem je napisal/a:
Ne razumes ker ti ni treba...pic..ka ti matrina. Migranti, verjetno res ne vsi, ne jejo otrok imajo pa druge pohotne namene in dedci od te gamadi zsme niso ljudje ampak posasti ki bodo nekega dne tudi pri nas delali tako sranje, kot ga delajo po vecjih evropskih mestih in se vec, so potencialna nevarnost za zacetek gverilske vojne. Ce ze koga izmed teh gverilcev lahko imenujemo ljudje, so to otroci zenske in starci, ne pa desci stari od 20 do 60 let, ki jih je najvec in vse zenske, ki jih vidimo so le del njihove taktike, da lazje okrog prinasajo take novinarje kot je povedala avtorica. In res sem tudi jaz gledala ta dnevnkj in res je bilo tako receno. Seveda se mi pa se sanjalo ni, da je vrtec in vse ostalo tako blizu in ocitno je Pop tv ena larfarska televizija, ki ji se zdaj zaupa vecina nevednezev. Zato je prav, da kdo poskrbi za pravo resnico, kot tale avtorica. Tako studentsko smrkljo, ki tako neobjektivno zavaja narod, pa bi bilo treba nekje pocakat in ji orng placat za njeno skropucalo. In ti smrklja studentska, novinarsko skropucalo svojih starsev ce tole beres, vzemi kufre in spokaj iz Slovenije cim prej...
Default avatar

prijava v teku

Avtorica, prav imas je napisal/a:
Širjenje sovraštva, nestrpnosti, laži, neresnic, žalitve - so ti to kaj znani pojmi? Ne? Saj ti jih bosta Spletno oko in policija pojasnila.
Default avatar

Žlehtna

zmešal se vam je je napisal/a:
Kot vidiš, ne morem zagotoviti, da med starši ni nobenega potencialnega krimonalca.
Sem pa človek, ki se težavi raje izogne kot jo rešuje.

Glede tvoje druge trditve ti verjamem, da so njihovi otroci lažji plen. Ampak sosedova trava je vedno bolj zelena kot tista na domačem vrtu. Saj bi tudi tisti v Nemčiji lahko nadlegovali svoje ženske, pa jih niso. Ker?
Default avatar

prosim...

jalur je napisal/a:
utemelji tole prosim. ne s floskulami in kontraobtoževanjem... rad bi argumentacijo za tele navedbe. drugače je tole tudi žalitev, neresnica, in sovraštvo...pa spletno oko in te fore...
Default avatar

left wing

prijava v teku je napisal/a:
Ne smeši se, lepo te prosim...