Forum.Over.Net

Politični čvek

Takole v Butalah: Anja Kopač Mrak in Tanja Salecl zahtevata prevzgojo Slovenk, ki hočejo imeti otroke!

Default avatar

težko razumem

Škandal: Anja Kopač Mrak in Tanja Salecl zahtevata prevzgojo Slovenk, ki hočejo imeti otroke!

Sektor za enake možnosti zahteva uvedbo kontroverznih programov za slovenska dekleta, ki hočejo postati mame!

Za takšno politiko so danes v prvi vrsti odgovorne slovenske radikalne feministke in homoseksualni aktivisti, ki obvladujejo slovensko družinsko politiko in vodijo slovenski narod v samomor. Skrivnostni Sektor za enake možnosti na Ministrstvu za delo, družino in socialo na vse te probleme odgovarja s prevzgojo žensk. V že sprejeti »Resoluciji o nacionalnem programu za enake možnosti žensk in moških 2015 – 2020« je skrita avtorica Tanja Salecl posebej izrazila svoje nasprotovanje do žensk, ki se veselijo otrok in hočejo skrbeti za otroke: »Kljub intenzivnemu sodelovanju žensk na trgu dela pa se tradicionalne predstave o vlogah spolov v zvezi z gospodinjskim delom in skrbjo za otroke ter druge odvisne člane in članice družine niso veliko spremenile.« Prav tako pa je napovedala kontroverzne državne programe za prevzgojo žensk, ki hočejo biti matere: »Raziskave so pokazale, da prihaja do počasnejših sprememb glede delitev skrbi za otroke tudi zaradi trdovratnih predstav samih žensk o njihovi vlogi in "nenadomestljivosti" kot mater, da so samo one primerne oz. bolj primerne za izvajanje nekaterih nalog. Zato moramo v prihodnje še več pozornosti nameniti ukrepom, ki bodo posvečeni odpravljanju stereotipov in kulturnih ovir, ki definirajo vloge spolov v družbi in družini.« Ali z drugimi besedami - da se ne bi odločale za materinstvo.

Čas je, da se Slovenci upremo uničevalni politiki slovenske devijacije levice!

http://24kul.si/skandal-anja-kopac-mrak ... eti-otroke
Default avatar

težko razumem

Degeneracija in dekadenca slovenske družbe po padlem referendumu napredujeta kot najbolj zločest rak v organizmu. Tole je zares bolno!
Srčno upam, da bo ta vlada padla (taka so predvidevanja) in da bo nespoštovana tovarišica ministrica Kopačeva pristala na nekem neuglednem delovnem mestu.
Default avatar

desnica je levica

Bog te jeba saj v desnici so sami komunjare. A se ti blede.Sami privrženikomunisti so in ti bevskaš.Vsi glavni so bili člani kpju.
Default avatar

kpde

desnica je levica je napisal/a:
Ja, šef desnice je kučan. Bil je v "kpju". Sami visoki komunisti!!!! Zato so tudi člani SDS. Šef SDS je pa trenutno Cerar, ker je predsednik vlade.
Default avatar

janševiki

Janševiki in cerkveni hlapci ženskam ne privoščijo enakih možnosti, to že vemo. Hočejo svoje "vrednote", da ženska nekaterih funkcij ne more opravljat (recimo duhovniške) razširit še izven svoje srednjeveške organizacije.
Default avatar

program

janševiki je napisal/a:
Bi rad postal oče? Prepovedano! Moral boš skozi program, ki ti bo to noro misel izbil iz glave.
Pa to z "janševiki" nima nikakršne zveze.
Default avatar

SDS KOMUNAJZARJI

SdS podrepnikomse spet blede! Te predzakonske priprave trajajo že skoraj 50 let into ni nič novega. Ogromno pa pove o njihovi razgledanosti in opravilni sposobnosti! Uboga država, ki jo odijo takšni bimboti!!!
Default avatar

baba na 24kul

Baba na 24kul naj gre v kuhinjo, če ima tako rada tradicionalno žžensko vlogo, ne pa da po netu pisari laži in neke janševiške interpretacije realnosti.
Default avatar

dober dan

Živela komunistična revolucija! Premalo smo najebali. Šeeeeee!
Default avatar

logika?!?

opravilo je napisal/a:
Tale avtorica ima kaj namesto možganov?
"Ali z drugimi besedami - da se ne bi odločale za materinstvo."
Ej, če zmoreš tole sporducirat, potem ti pač ni pomoči! Če potegneš tak sklep iz prebranega, potem nisi za nobeno, niti hobi novinarko! To je enostavno preveč za tvoj mentalni domet. Drugi in predvsem druge zmoremo uporabljati možgane! Zato tudi razumemo kaj so hoteli s tem povedati - samo resnico, da smo (ja, žal smo tu vključene vse ženske) ženske hendikepirane na trgu dela. In veliko zaslug za to imate prav ženske, ki si domišljate, da je samo vaš pogled na svet edini pravilni. Nihče vam ne oporeka, da živite tako, kot vam ustreza, ampak zato ni treba ovirati vseh ostalih, ki jim biti samo doma in skrbeti za otroke, ni edini smisel življenja. In ki vidimo očete kot enakovredne starše! Predvsem pa - če bi res prebrale resolucijo, bi spoznale, da vam nihče nič ne jemlje!
"Prav tako pa je napovedala kontroverzne državne programe za prevzgojo žensk, ki hočejo biti matere: »Raziskave so pokazale, da prihaja do počasnejših sprememb glede delitev skrbi za otroke tudi zaradi trdovratnih predstav samih žensk o njihovi vlogi in "nenadomestljivosti" kot mater, da so samo one primerne oz. bolj primerne za izvajanje nekaterih nalog. Zato moramo v prihodnje še več pozornosti nameniti ukrepom, ki bodo posvečeni odpravljanju stereotipov in kulturnih ovir, ki definirajo vloge spolov v družbi in družini.« Ali z drugimi besedami - da se ne bi odločale za materinstvo."
Tole odebeljeno je pa še kako res! In to dela škodo vsem - ženskam samim, očetom (ki so tako čisto preveč izključeni) in tudi otrokom (ki jih mame privežejo nase - hote ali nehote)! In če se bomo trudili to odpraviti, to nikakor ne pomeni, da smo proti materinstvu! Nasprotno - smo za materinstvo in tudi očetovstvo! Kar pa naj bi bil cilj vseh, a je tako?
Default avatar

BEDNA JANŠEVA TV!

To brezvezno nakladanje je le še eden od številnih zablod bedne Janševe tv !
Default avatar

vsaka pisarija pa le NI televizija.

24kul.si NI televizija!
Default avatar

eden od zablod™

'eden od zablod' napiše nekdo, ki mnogo omikanejšim od sebe očita 'popolno nepismenost'. :D
Default avatar

makaloncarji

BEDNA JANŠEVA TV! je napisal/a:
To je RKC trobilo (Streho več), ki po potrebi podpre JJ, laže, zavaja.... Kar je pač potrebno za dosego njihovih ciljev.
Default avatar

takolele

Eh, uni tasocialnoosveščeni™ ne lažejo in zavajajo samo po potrebi, ampak kar ves čas...