Starševski čvek

sensilab razstruplanje

Default avatar
a je že kdo poskusil to enomesečno kuro za razstruplanje?me mika da bi poskusila
hvala lp
Default avatar
S čim si se pa zastrupila?
Default avatar
In zakaj se je treba razstrupljat? Si jedla kaj strupenega?
Default avatar
sensilab masovno uvaža poceni kitajsko robo in jo prepakira v fensi šmensi škatlice in drago prodaja. to je par bivših lekovih zaposlenih, ki so ugotovili dobro tržno nišo, kupili poceni poljsko tovarno in gremo naši....
Default avatar
t i kar.... je napisal/a:
Tole pa drži kot pribito!
Preplačana slaba kvaliteta proizvodov, definitivno!
Default avatar
Tudi jaz sem to hotela kupiti pa so mi vsi odsvetovali. Odgovori zgoraj za sensilab so zelo točni. Za čiščenje jeter sem jaz potem kupila pegasti badelj (bio-pharma d.o.o.) je vsaj preverjeno. Kupiš v lekarni ali sanolaborju. Kupuj preverjeno.
Default avatar
sultan je napisal/a:
zakaj se ti zdi, da je pa bio-pharma d.o.o. kaj bolj preverjeno od sensilaba???
ker imajo laboratorij na sliki na spletni strani? in en arboretum?
Default avatar
Hvala
Default avatar
Soria natural, tudi kar pohvalijo.
Default avatar
vsak po svoje..jaz sem to od sensilaba detox že probala, pa lahko rečem da mi je pomagalo. seveda tukaj nujno poudarjam še vse aktivnosti ki sem jih zraven počela, držala sem se pri hrani, pa tudi migala. vse funkcionira samo v paketu. ne pričakujte od prav nobenega proizvoda da vam bo dal juhuhu rezultate. pa saj to zdaj že vsi vemo, kaj ni tako?
Default avatar
mene pa zanima od kod veste od kod ima neka firme sestavine.....a jso to zanesljive info ali gre za "rekla-kazala", so to info "od znotraj"...gre samo za foušijo?
Teh izdelkov sicer ne uporabljam...to pljuvanje vse povprek ker je pač neko podjetje uspešno...v tem primeru senislab.....ne vem no...v Slo znamo samo še šimfat pa ni važno a gre za Jožeta,ki je pač car v prodaji gum ali pa neko večje podjetje
fajn bodte