Starševski čvek

Avstrija bo že jutri zaprla celotno mejo!

Default avatar
Cerar je dosegel samo to, da na hrvaško slovensko mejo prihaja (če) nemška vojska, ki bo nadzirala migrantski tok!
Skratka, Avstrijci se ograjujejo, Sloveniji ne zaupajo. Upam, da je Cerar uspel kolikor toliko rešiti situacijo. A dokler tuja vojska ne bo tu, nam resno grozi, da postanemo žep za migrante.

http://www.slovenskenovice.si/novice/sl ... i-zamolcal
Default avatar
Mam že konzerve in vodo za 3 leta, šolnga je tut že narjena, jutr sam še namešam beton in zalijem okna in vrata.
Default avatar
Kakšna hecna interpretacija dogodkov. Vsi vemo, da so problem Hrvati, ki ne kažejo nobene pripravljenosti toka upočasnit, zato je vse zaman. Če ne bo šlo z vlaki, jih bodo pa spet vozili na nezavarovane dele meje. To je v bistvu genialna rešitev. Slovencev se ne bojijo, Nemcev in Avstrijcev na meji pa mogoče ne bodo upali tako podjebavat.
Če bo katera država žep, bo to Hrvaška.
Default avatar
fg0hi+d je napisal/a:
Upam, da res ne in močno upam, da pridejo Nemci in Avstrijci res na našo južno mejo! Drugače smo opleli in bomo res postali žep. Če bodo držali besedo in res prišli, je Cerar začasno rešil en problem. Drug problem bo pa vračanje 140.000 migrantov, ki jih lahko dobimo.
Default avatar
fg0hi+d je napisal/a:
Ne bo. Bod brez skrbi da jo bo zaprla tud Hrvaška. Pa tud Srbija, Makedonija...noben si ne želi, da postane žep. Zakaj Hrvati ne upočasnijo toka? Ker ga tud Srbi ne, tud Makedonci ne, tud Grki ne....in vsak si želi vse te begunce čimprej spravt ven iz svoje države, tako kot mi ane? Ravn zato, da ne obtičijo kje. Boš vidu kako se bodo zdej vse meje zaprle :) tud Hrvati že iz samga začetka pravjo, da čim bosta Avstrija in Nemčija zaprli mejo jo bo tud sama. Itak da jih zdej še spuščajo po hitrem postopku, dokler se jih še lahko znebijo. Isto pa delamo tud mi.
Default avatar
Pred 71 leti smo se jih koncno znebili, danes jih bomo pa sprejeli z odprtimi rokami? A jaz tu vidim sirsi vzorec?
Default avatar
pred 71 leti je napisal/a:
++++++++
Default avatar
resno postaja je napisal/a:
Žep za migrante?!?! Ja, če imamo totalno polito, ponižno, nevplivno, neuspešno vlado - če ne bo pravilno ukrepala in dosegla tudi sama zapreti mejo in preprečiti ustvarjanje žepa, bo odstopila na lepo ali na grdo!!!
Default avatar
Zanimivo je predvsem to,da nihče noče teh gostov-gostje jim rečem,ker so bili povabljeni.Zdaj bi jih slovenija pustila hrvaški,hrvaška srbiji,srbija makedoniji itd ..
Evropa jih je vabila,zdaj so naš problem-evropski.