Starševski čvek

v Sloveniji 4.000 brezdomcev

Default avatar
V Sloveniji 4000 brezdomcev za njih pa samo 260 postelj. med brezdomci tudi družine in otroci.

Slovenijo je prečkalo 395.000 migrantov za vse je bilo poskrbljeno v slovenijo še vedno prihaja po 4000 migrantov vsi dobijo hrano streho nad glavo obleke .

vlada na kidričevem išče prostor kjer bodo lahko pod streho dali 3000-4000 tisoč migrantov.

Za migrante so že skoraj izpraznili vse rezervne državne zaloge. slovenija naredi za tujce vse za domače bore malo skoraj nič.
Default avatar
Marija ti si v najbolj zaželjeni letih, pa daj kakšno posteljo na razpolago.... V kolikor si že uredila z možem:)) sicer pa so brezdomci res potrebni pomoči in bi bilo potrebno več narediti za njih.
Default avatar
matematika2 je napisal/a:

Jaz verjamem, da ste vi tako dobra dušica, da boste vse brezdomce vzeli k sebi. Hvala vam. Še so dobri ljudje v Sloveniji. Še. Še enkrat hvala vam. Prosim pustite vaš naslov na tem portalu tako da boste jutri lahko prevzeli vse brezdomce. Dobili boste častno medaljo od RS za dobroto. Ker vaš naslov potrebujemo drugače bo treba preko sodišča po izvedeti. Prosim lepo da se javite, da ne bo nepotrebne birokracije.
Default avatar
Ko je neki brezdomec povedal, da prejema 280 evrov socialne pomoči, marsikateri delavec v proizvodnji pa dobi 550 evrov in fajn dela cel mesec za ta denar.....Da te mine...
Default avatar
kilo je napisal/a:
Kolk pa stane avtobus do sodišča, da še ta strošek povrnem, ampak samo v primeru, da poznaš, da si pozabil/a vzet večerne medikamente....
Default avatar
Čudno, da sploh obstajajo brezdomci slovenske narodnosti, če pa imamo tako radodarne in dobrosrčne domoljube, ki vedno poskrbijo za svoje sonarodnjake.
Default avatar
mmmmm22 je napisal/a:

To je lepo, da je poskrbljeno vsaj malo za Slovenskega državljana. Se vam ne zdi gospa?

In veste gospa poskrbimo pa še boljše za migrante. Mesečno imajo cca 300,00 evrov ali še več. Zastonj telefonsko omrežje, nove telefone, ogrevane šotore, zdaj bodo dobili še zastonj stanovanja, hrano in vodo vedno zastonj in vsak čisto vsak dan trikrat na dan obroke tople in dobre.
Default avatar
čudno je napisal/a:

Smo vam že spodaj odgovorili, da smo mi reveži. Trudimo se po najboljših močeh, da jim pomagamo. Vi levičarji ste zelo zelo bogati se vidi tudi kako lepo poskrbite za tuje državljane. Dajte namenit še malo slovenskemu narodu. Ker mi ne zmoremo več. Tudi mi se borimo vsak mesec kako bomo preživeli. Pomagamo našim brezdomcem kakor vemo in znamo. Za migrante nam ne ostane nič več. Hvala lepa da vas imamo gospodje levičarji. Ampak resnično prosim vas, da nam pomagate naš državljanom Republike Slovenije.
Default avatar
matematika2 je napisal/a:
Gospa ne poznam besede medikamente? Mi lahko obrazložite kaj to pomeni. Potem pa se lahko naprej pogovarjava.
Default avatar
obrazložite je napisal/a:
ti bom jaz prevedla ;) zdravila so to ... gospa je verjetno še iz generacije hitler jugend ...
Default avatar
tat&ina je napisal/a:
Aha. Hvala lepa vam. Zato je gospa tako sarkastično odgovorila gospe Mariji. Zdaj razumem.
Default avatar
meni tudi je napisal/a:
V sloveniji pač ne. Kdo te je to naplahtal, te je pa res dobro.
Default avatar
Kje vidite brezdomce, brez strehe nad glavo, ki niso izgubljeni primeri?

Jaz vidim samo klošarje alkoholike, ki so uničili še par ljudi, preden so pristali na dnu in nimajo najmanjšega namena narediti kaj resnega za izboljšanje situacije. Pa narkomane. Kje vidite cele družine brezdomcev?
Default avatar
kje to vidite? je napisal/a:
če jih ti ne vidiš, še ne pomeni, da jih drugi ne ... poznam gospo - ne pije alkohola, nima strehe nad glavo ... lahko bi poučevala ples, pa se mora najprej ozdraviti, ker bi morala na operacijo kolena ... zaradi brezposelnosti je izgubila še streho nad glavo, ker jo je priajtelj nagnal na cesto, pa gospa je čez 50 let ...

poznam družino, ki se seli od prijateljev do prijateljev, ker nima kam ...

so, samo se ne sprehajajo po cesti tako kot alkoholiki ...
Default avatar
Ne vem zakaj toliko pišete o brezdomcih,da vam se smilijo?Pa povejte koliko je od njih delovnih,ali se samo derejo kako jih vsak izkorišča.Ne nasedajte več takšnim bedarijam,socialno res lepo poskrbi za takšne odvisnike in alkoholike,meni se smilijo tisti ki delajo za 500 eu.Lenuhov ne bom podpirala,še majn pa jim dajala za alkohol.Vse skup je ena sama lenoba nič drugega.Na cesti pa še nisem videla prespat nobene družine z malimi otroci,niti ne med brezdomci.
Default avatar
tinatana je napisal/a:
Agree
Default avatar
Pet minut nazaj je pozvonila ena, ki ji manjka par let do penzije in spi v avtu... Če nočeš videt, ne boš.
Resnica je kot poezija. Večina je ne mara.
Default avatar
tinatana je napisal/a:
V socializmu je socialna poskrbela za vse nemočne. 'Lenuhov', kot jih ti imenuješ, pa ni bilo, ker je vsak imel dostojno službo. Zdaj pa so ustvarili brezposelnost in tiste, ki imajo smolo, ti zmerjaš z lenuhi. Tudi tebi se lahko zgodi. Še največjim bogatašem se zgodi, da na lepem ostanejo brez premoženja.