Starševski čvek

Združena tema - migranti

Default avatar
http://www.24ur.com/novice/svet/albers- ... ljeni.html

Kot kaže so se ženske opogumile in začele prijavljati napade. Če se bo ta trend nadaljeval napovedujem vojno v Evropi. Tako v kateri bodo prvi po pi*ki dobili politiki za njimi pa še migrantje. Le še vprašanje časa je kdaj bo Evropejcem prekipelo to zajebavanje z kvazi humanitarstvom. To niso begunci to so obićni kriminalci.
Default avatar
V Nemčiji je bilo posilstvo samo eno prijavljeno. Nauči se prave besede uporabljat.
Default avatar

Če so kriminalci, jih je treba polovit in zapret. Če jih je bilo 1000, ostalih 999000 ni nič krivih.
Default avatar
ja a zdej bojo pa kr usi krivi???
Default avatar
V Nemčji je napisal/a:
Do zdej sta bili prijavljeni dve posilstvi. Prijaviteljici sta mlajši od 18 let. Žal mediji o tem ne pišejo veliko. Tu pa tam kje zaslediš, ampak to ima vse židek Soros čez in mi ne smemo nič vedeti. Za Sorosa smo mi govedo, ki čaka na pokol.
Default avatar
Okej, pa dve. Do množičnega še daleč.
Default avatar
Eni so govorili, da se bo to dogajalo, pa ste govorili, da so zmešani.
Sedaj se to dogaja, pa govorite, da ni kriva ilegalna migracija.

Sorosovi ljudje razumejo, da je treba pisunit. Prej ali slej obrneš javno mnenje.
Default avatar
Če so kriminalci je napisal/a:
A se nisi ti oglasala, da je treba vse cez mejo spustit?In kako predlagas, da jih bodo polovili?

In preostalih 999 000 so po tvojem vsi nedolzne ovcice, ki bodo samo prispevali k razcvetu Evrope? Vsi priznani sociologi so na podlagi izkusenj ze napovedali, da bo od teh 999 000 nedolznih najmanj 10%, to je 99 900 ,zaslo v trajni kriminal. Kje je sele obcasni kriminal. Vecina teh 99 900 ima ali bo imelo druzine, ki bodo trpele in crpale denar za policijo, socialno sluzbo in ekonomijo, da jih bo ljudstvo zivelo se naprej, ko bo njihov sorodnik v zaporu, ce ga bodo seveda ujeli, in imamo ze kar lepo mnozico ljudi, ce racunamo 4 osebe na druzino.

In nasploh, ko ti bodo zvisali davke, crtali bonitete, ti zmanjsali ure v sluzbi ali bos celo ob njo, zato da bodo dolgorocno vzdrzevali in zaposlovali ostalih 999 000, mogoce se napadli tvojega lastnega otroka ali celo tebe, jih bos se opravicevala?

Kdo mislis, da v resnici vzdrzuje ostalih 999 000. Merklova?
Default avatar
Ne vem, kaj so, vem pa da moramo za vsakega posebej ugotovit, kaj je. V demokraciji si nedolžen, dokler ti ne dokažejo nasprotno. Vem pa, da to raznim udbomafijcem in katolibanskim džihadistom ni všeč.
Default avatar
zanimivo je to je napisal/a:
Seveda ni kriva ilegalna migracija. Krivi so nadlegovalci, posiljevalci in tatovi. Tolk enostavnih stvari ne razumete?
Default avatar
seveda se zdaj govori samo o migrantih, samo poglejte kako sta amerika in rusija prikrili svoje delovanje.pozornost se je pač mogla preobrnit na nekoka drugega
Default avatar
V Nemčji je napisal/a:
Za to je več razlogov. Prvič je razmeroma malo teh posilstev prijavljenih, saj si ljudje izbirajo najstnice, reagirajo manj samozavestvo. Tako ali tako pa večina takih posilstev ni prijavljenih. En teden je bila žrtev posilstva vsaj ena, sedaj sta dve. Drugič ni bil njihov namen posiljevati, temveč bolj kot ne zlorabljati. Tretjič, večina poskusov posilstev se konča brez posilstva.

Drugače je pa zelo slabo, da je Slovenija postala država, kjer nekdo reče da sta se zgodili "samo dve posilstvi". Če si Muslimanski najstnik te razumem, ker trobiš v svoj rog. Če pa nisi je to povsem morbidno.

Sicer je pa Sorosova organizacija že začela delati tudi na tem.
Zato je toliko pisunov na internetu, ki pravijo, da migranti, četudi so storili, niso nič krivi.
Zaradi Sorosa so se protesti spremenili v proteste "proti seksizmu in rasizmu", kar so parole njegovih ustanov namenjenih širjenju čimvečje zablode feminističnih ideologij in splošnemu uničenju bele rase.

Tako da ti ni treba veliko pisat. Mednarodni akterji dosti pomembnejši od tebe in mene so v igri. Ena stran je sofisticiran in organiziran klavec, druga govedo brez obrambe. Po tem stoletju nič več ne bo kot je bilo......za belce.
Default avatar
Če ne bi bilo v Sloveniji nikogar, ki bi dvem posilstvom rekel "množična posilstva", tudi ne bi bilo nikogar, ki bi opozarjal na to, da sta zaenkrat bili prijavljeni SAMO DVE POSILSTVI, ker bi bilo od začetka, da nihče ne želi megle mešat. Tko pa v hujskaških kotičkih interneta niti številke ne smeš omenit, da zgleda večje...
Default avatar
V Nemčji je napisal/a:
Pojdi skozi špalir podivjanih moških, ki te šlatajo, kamor pade roka, še bolje, spusti mednje svojo najstnico, da jo prešlatajo do zadnjega cm kože in ji porivajo prste v vse luknje,potem pa pridi nazaj na forum govoriti o tem, da to ni posilstvo.
Pa odgovori, iz katerega razloga tako goreče zagovarjaš neovirano miljonsko migracijo v Evropo naroda z drugo kulturo, drugo vero in navadami, ki so jih evropejci prerasli že v starem Rimu? Argumentirano prosim.
Default avatar
Če so kriminalci je napisal/a:
Strpnost kar izzareva iz tebe.
Default avatar
Kaj je posilstvo, je jasno, jaz nisem zato tu, da o tem sodim. Prijavljeni sta bili 2 po obstoječih kriterijih. To so dejstva.
Default avatar
Bravo, humanitarka! je napisal/a:
Kdor se sam najde v odebeljenih opisih, si je sam kriv. Ni naslovljeno na nikogar specifično.
Default avatar
Če prebiraš nemške cajtenge, so bila posilstava, ne le napadi in kraje, ter sramotenje. Po vseh mestih na s Nemčije. Celo policistka v civilu je bila napadena, z roko za hlače. Po tem vemo, da so se ženske težko otresle skupine moških, ki so jih obstopili in jih odrezali od ostalih ljudi. Zadeve so se dogajale množično, medtem, ko je bila policija zaposlena z metanjem petard med množice ljudi.
Se pravi, načrtovan napad na ženske. Torej terorizem.
Default avatar
Ajde, limaj te famozne nemške cajtenge. Znam nemško, brez skrbi.
Default avatar
Gledam te levakarske pisune in ostale Sorosove plačance.

Pišejo, da so napadi izmišljeni, ker naj bi žrtve prepozno to prijavile, potem se pa jokcajo, da imajo vsi ostali navado, da pri posilstvu krivijo žrtev.

Ti Muslimani izvajajo nasilje v skupinah, ki človeka obkroži, ga izolira in se potem nad njim izživlja. Ko neka deklica to doživi je v šoku še zelo zelo dolgo. Več dni si ne upa iz hiše. Zato opozarjajo strokovnjaki, da bo prijav še več.

Grdo mi je pa gledati, kakose po MONu sedaj levakom dovoljuje, da zanemarjajo žrtve posilstev, ker kao niso dovolj zgodaj prijavile posilstva.

Pa kako se na tem forumu dodatno izničuje zločin s tem, da sta bile češ "samo dve posilstvi prijavljeni". Bolno je ratalo. Pisuni, plačanci, zamislite se vsaj malo. Ugasnite 24ur. Ugasnite televizijo. Izklopite se iz Sorosove mreže in nadihajte se realnejših misli.