Starševski čvek

Kakšna je letošnja moda?

Default avatar
Vse, ki jim moda ni tuja, prosim za nasvet in pomoč.

Po treh letih grem v "ornk" nabavo in ker ne bi rada falila na celi črti, me zanima kaj in kako kaže za letos... kaj se bo nosilo letos? Pri kavbojkah opažam, da se še vedno nosi ozke modele, čeprav že nakaj časa napovedujejo, da se bodo vrnile "na zvonc", pa se, kot kaže, ne primejo. Kupila si bom črno obleko in belo srajco. To imam že na šoping listi. Hlače rabim ene elegantne (to ne bo problema) in pa ene kavbojke. Kako pa je s čevlji? Kakšen je trend? Potrebujem lepo, elegantno, pa vendar udobno. Hvala!
ps - prosim, da tiste, katerim je za modo vseeno, tega ne pišete na dolgo in široko, ker me resnično zanima samo to, kar sem vprašala :))
Default avatar
Tule imaš, malo pa še sama pobrskaj. V trgovinah pa itak vidiš, kakšne so nove kolekcije.
Default avatar
Zastarelih "out of fashion" stvari v dobrih sodobnih trgovinah se tako ne dobi. Torej ti ostane le izbrati stvari, ki ustrezajo tvoji starosti, postavi ter življenjskemu slogu. Zadnja leta je moda zelo demokratična. Istočasno so "v obtoku" različni kroji in oblike, barve pa so še vedno stvar sezone.
Default avatar
V trgovinah s tekstilom dobivajo novo robo v povprečju vsakih 10 dni tako, da nimaš šans dobiti zastarelih modelov. Vse je odvisno od tvojega okusa. V poplavi vseh teh oblačil lahko najdeš res grozne moderne primerke v katerih je vsaka grda ali pa kaj estetskega kar ti bo pristajalo.
Default avatar
Če gledaš modne smernice z raznih fashion showov najbolje da se oblečeš v črno polivinilasto folijo ali pa nekaj takega. Pač tako odbitega, da te bo cel svet debelo gledal :)

Kar se pa tiče shoppinga je pa točno tako, kot sta navedla komentatorja/ki pred mano, sepravi, da so v večini primerov kosi v trgovinah že v modnih smernicah. Na tebi je samo pravilna izbira kombinacije določenih krojev in barv. Tu pa experimentiraj :)

Jaz imam pa podvprašanje kje kupujete, ter koliko na spletu? Sama sem zasledila novo trgovino na facebooku http://www.glorialook.si/ ampak še nikoli nisem naročevala oblačil preko spleta. Zdijo se mi res lepe oblekice ampak me skrbi kako je če mi kaj ni prav ter tudi kako točne so velikosti. Kakšne izkušnje imate ostale, kar se tiče kupovanja cunjic preko spleta?

Drugače najraje obiščem BTC v Ljubljani, saj je tam največ trgovinic, pa še najbližje mi je :)