Forum.Over.Net

Starševski čvek

Slovenija je ena najboljših držav na svetu

Default avatar

general Glanzkopff

Samo v Sloveniji je možno, da ima folk, katerega predniki so bili navadni delavci, sedaj velike hiše, zgrajene v bivšem režimu. Slovenija ima rekordno dolge porodniške. Ima socialne podpore, ki so relativno majhne, a redne in ina politiko socialnih stanovanj. Kdor je delaven, lahko ustvarja in obenem išče vedno nove poti da utaja davke, kar je prav tako praksa.

Jaz trdim, da je Slovenija top država za življenje. kr idite na zahod in si probajte, kaj pomeni kupiti stanovanje sredi Londona, ali veliko hišo, kaj pomeni šolati svojega otroka, imeti zdravstveno oskrbo pokrito..
Default avatar

Lej...

Noben noče stanovanja sredi Londona ali New Yorka (ali celo Manhattana), nihče! Kot si ugotovil, gre večinoma za potomce delavcev in kaj je s tem narobe, če imaš hišo? Nič. Če si jo pošteno zaslužil. Drage pa niso v primerjavi z Londonom, ker tukaj ni nič takega, nobenega blišča in ga tudi ničemo! Slovenci smo skromno, pošteni kmetovalci in hočemo hišo in mirno okolico, ne potrebujemo nobenega Manhattna in cirkusantov in cigajnarije naokrog, to naj imajo kar tam pa naj plačujejo bajne denarce za to.
Default avatar

general Glanzkopff

Ti to o kmetovanju govori zase. mene nič ne zanima nobeno kmetovanje.
Default avatar

Lej...

Kdor hole blišč, so mu vrata odprta pa naj se pobere, kamor se hoče. Slovenci smo garaški narod, samo druženje z balkanom nas je v zadnjih desetletjih stalo tega, da smo se polenili. Še vedno pa imamo to v krvi. Toliko lepe narave nimajo nikjer, vse imamo, gore, morje, jezera, pa relativno varna država smo. Vse imamo, zakaj vraga bi kdo hotel iti nekam za 10x več denarja, da bo imel okoli sebe cigajnarijo?
Default avatar

Kensington

Jap jap Slovenija je najboljsa in najlepsa na tem svetu :p
Default avatar

kensington

V Kensingtonu zivijo v stanovanjih in v vrstnih hisah, pred katerimi imajo parkirane svoje drage avtomobile, ker nimajo garaz pred hiso. Iz hise stopijo po stopnicah direkt na ulico. Vse je pozidano in tlakovano, ce hocejo imeti zelenje, ga imajo v tegelcih, ker za vec ni prostora, ker kvadratni cm stane toliko kot kvadratni meter v Ljubljani. In poslusajo hrup prometa. Ce hocejo v mikro parkec, ki je ograjen in pod kljucem, morajo placevati pristojbine v naselju, sicer nimajo vstopa in morajo gor do Kate in Williama in spancirati z racami ob bajerju po parku, ki je pravi dolgcas proti Tivoliju. Herrodsa imajo cisto zraven, naravo pa par ur z avtom. Tako se zivi v bogatem Kensigtonu.
Default avatar

superdelux

Zadnjič sem prebral, da je povprečna cena hiše v Kensingtonu 2,78 funtov. Nato pa sledita Knightsbridge in Chelsea. Ni slabo.
------------------------------------------------------------------------------
Starši pazite na svoje najstnice.

https://www.youtube.com/watch?v=Urw-iutHw5E
Default avatar

sem tvojega mnenja

Slovenija je zakon.
Default avatar

nadkasta

Samo v Sloveniji je možno, da profesorji z javne univerze sami sebi podpisujejo avtorske pogodbe, na račun katerih si dajo iz javnih sredstev izplačevati še po dve dodatni plači, pa da si javni uslužbenec na račun svojega popoldanskega spja ali pa offshore podjetij iz javnih sredstev grabi po 1000 eur/dan.
Default avatar

živiš v preteklosti

general Glanzkopff je napisal/a:
Je bila, pa so nas druge, 'nesocialne' države že davno prehitele.
Default avatar

kaj jaz .

Lej... je napisal/a:
A veš koliko je lepe narave povsod po svetu. Da lahko res z odprtimi usti strmiš. In koliko varnih držav je povsod po svetu. In koliko držav po svetu ima jezera, gore, morja.

Drugače pa Slovenija samo gozd in nič drugega. Pa še ta ko se gre po gozdu je nasvinjan od pločevink, svinjarije in itd....................tu bi se morali Slovenci malo zamisliti. Zakaj niste dobri do svoje narave. Ali ste doma tudi taki packi.
Default avatar

se strinja.

Kensington je napisal/a:
Več ali manj so napumpani kako je oh in sploh.
Default avatar

še to.

kaj jaz . je napisal/a:
In ja mogoče imate nekaj samo je to zelo slabo vzdrževano in povsod svinjarija. Zamislite se malo. Če tudi nekaj imaš moraš to vzdrževati. Ne pa da vse propada. Od gradov, ki jih imate nič sanirano vse propada, gozd katastrofalen, morje nobene turistične ponudbe, gore polno svinjarije, reke umazane............ceste zanič. Stavbe katastrofa kaj vzdržujete, kaj doprinesete nič od niča. Torej kar imate je vredno NIČ.
Default avatar

zakvava

Ena lepa lastnost Slovencev: ali je ena skrajnost ali pa druga. Polno na tem forumu. Resnica je pa, da Slovenija verjetno ni najbolj sploh na svetu, pa tudi ne najbolj grozna, kot sami Slovenci radi poveste. Bo pa pri vrhu drzav, kjer se samo jamra, zabusava, rihta nekaj nekomu - to pa ja.