Starševski čvek

JUNA VAŠE IZKUŠNJE DR SABINA SENČAR

Default avatar
Pozdravljeni

A je mogoče bila katera v ambulanti JUNA pri dr Sabini Senčar ali Urški Ogrinc.
Kakšne so vaše izkušnje. HVALA
Default avatar
Ima kdo izkušnje z to zdravnico in njeno kolegico URŠKO OGRINC
Default avatar
Zelo dobre izkušnje imam z dr. Ogrinčevo. Zdaj mi končno obisk pri ginekologu ni več nočna mora. Tako je, kot da grem na klepet k prijateljici. Prav o vsem se lahko pomeniš z njo. Tudi njena kolegica je super:)
Default avatar
Izkušnje z obema. Senčarjeva je moja ginekologinja. Samo upam in si želim, da čim dlje. Kar nekaj znankam sem jo priporočala, vse, ki so šle 1x, so ostale pri njej. Vozijo pa se iz drugega konca Slovenije.
Default avatar
z eno besedo je dr. Sabina krasna ženska, zdravnica in zaupnica. Ni mi težko prevozit 100 km in iz Obale v Ljubljano na pregled, ki je kot bi šel k prijateljici na kavo. Z lahkoto sem se odpovedala dosedanjemu ginekologu
Default avatar
Kaj pa laserski posek je že imela katera pri njej.
Default avatar
Tudi sama sem se zanimala, da bi šla na laserski poseg k njej. V letošnjem letu mi žal niso uspeli najti termina, po novem letu pa mi je sestra razložila, da bo šla cena za 100 € gor. Razloga mi žal ni uspela navesti, nekaj v smislu, da imajo toliko povpraševanja. Aha, in potem je treba ceno posega, ki traja največ 15 minut iz 600 € dvignit na 700 €? Moram reči, da mi je po tej informaciji vse padlo dol in sem šla drugam. Enak poseg, enaka naprava, manj denarja, ravno tako izkušen zdravnik.
Default avatar
nisem še bila je napisal/a:
Tudi jaz sem se zanimala za laser in potem, ko sva se temeljito pogovorili, mi ga je zaenkrat odsvetovala. Torej bi težko rekla, da so zaslužkarji:) Vem pa za priznanega ginekologa, katerega pacientka sem bila tudi jaz, ki te pa kar takoj napade z laserjem in sprašuje, če ti kaj uhaja voda, ko kihneš, ha ha.
Default avatar
nisem še bila Mi mogoče lahko poveš ali se ti je stanje po posegu kaj izboljšalo..
Default avatar
Jaz, jaz je napisal/a:
Zanimivo. Lahko poveš, za katerega ginekologa gre?
Default avatar
JUNA je napisal/a:
Je še presveže, tako da ne bi rada dajala prenagljenih informacij. Morda čez nekaj tednov. Ni pa, da bi iz enega primera sklepala na vse...
Default avatar
Drage žene, matere, babice in dekleta,

toplo priporočam obisk pri dr. Sabini Senčar. Pri njej sem že od odprtja ambulante in to je ginekologinja, ki si jo lahko želi vsaka ženska. Oseba, ki zna prisluhniti, spodbuditi v težkih trenutkih, potolažiti in svetovati. Bila sem v obdobju menopavze, polno družinskih težav in ona mi je bila od vseh ljudi, ki jih poznam največja opora in pomoč. Ona je sonce in samo upam, da bo še dolgo sijala nam in vsem vam, ki jo boste spoznali.