Starševski čvek

Coco Chanel 5 parfum

Default avatar
Pozdravljeni! Kje bi lahko kupila parfum Coco Chanel 5 ? DM? Rada bi ga podarila moji mami pa nevem ki bi se ga dalo dobit.
Hvala lp
Default avatar
V muelerju ga imajo.
Default avatar
Če misliš parfum Chanel No. 5 - ne kupuj. Jaz sem enega preč vrgla.
Default avatar
Če misliš je napisal/a:
Zakaj? A je ponaredek?
Default avatar
l? je napisal/a:
Neee...pač veliko hrupa okoli tega parfuma, verjetno zaradi MM, v resnici pa ni nevemkaj.
Default avatar
Meni tudi niti slucajno ni vsec, kolegica ga pa obozuje. Zato vem, kje jih prodajajo. Obstaja pa veliko boljsih parfumov.
Default avatar
Ti pa nimaš preveč rada svoje mame, če ji misliš podariti ta smrad :))
Default avatar
coco chanel seveda ni parfum za kogarkoli. Predvsem je za izbrano elito. <vedno pa se najde folk, ki pljuva čez nekaj, kar bi rad imel a si očitno težko privošči. Poznam folk, ki govori kako nebi imeli audija, mercedesa itd...
seveda ne, ker ga ne morejo imeti. Podobno je s parfumi, oblačili , urami,...pač imaš, če si lahk privoščiš, če ne pa hop v lidla ali kiko.
aja chaneli so top, tko da je to zelo lepo darilo, ki se ga da le tistim ki jih cenimo.
Lep dan vsem:)
Default avatar
Chanel 5 prodajajo že v novejši inačici. Verjetno si tvoja mama želi tistega prvotnega, ki smo ga kupovali pred mnogo leti (vintage). Tega lahko naročiš samo še preko e-baya ali podobnih distributerejv.
To, kar prodajajo v Muellerju, je daleč od originalnega Chanela 5.
Enaka usoda je doletela Diorjeve Madame Dior, Miss Dior, Diorello ali Diorissimo.
Default avatar
anjakiobožujechanel je napisal/a:
Hehe, tako pa torej deluje, če ga popiješ... :)))))
Default avatar
Včasih sem si kupovala parfume na potovanjih, predvsem v duty free shopih na letališčih. Rada imam težke parfume, npr. Palomo Picasso, Opium, Sisley... Na letališču v Leningradu je bila zelo skromna izbira in sem si kupila Chanel 5, v prepričanju, da če je toliko hvale o njem in oh in sploh, da mora biti vrhunski. Že ob nakupu mi vonj ni bil všeč, a včasih se šele kasneje razvije na koži prava vonjava. Ni se! Meni je bil obupno neustrezen, osladen. Podarila sem ga mami, a tudi njej ni bil všeč. Za moj okus je ta vonj zastarel, kot se tudi npr. nihče ne bi več poškropil s kolonjsko vodo 4711, ki je bila včasih mega hit. Morda paše kakšnim starim damam. Sicer je pa stvar okusa, kot vse stvari na svetu.
Default avatar
Poskusi raje z "Bouquet de Catherine", ki je sluzil kot izhodiscna vonjava za Chanel No. 5. Morda ga bo nekaj tezje dobiti, a je vredno truda. Osebno bi rekel, da izvirnik veliko bolj povdari zenstvenost in se stilsko ujame z vizualno podobo v zemljskih tonih, kjer kombinacija deluje nevsiljivo in hlrati omamno zapeljivo. Vec bodo verjetno znali povedati poznavalci.
Default avatar
Meni tudi ni vsec. Mi je pa vsec njihov v roza embalazi, taka sploscena okrogla steklenicka je, diskreten vonj.
Default avatar
in nekdo ti svetuje ebay, nikar. Tam bos dobila ponaredek. Jaz veliko kupujem preko spleta, parfuma si ne upam. Zadnjic sem iskala en parfum in je bil na spletu cenjsi, pa sem sla preverit tisto stran in je pisalo, da imajo ceneno varianto iz vzhoda. Poglej v Müllerju.
Default avatar
Zgoraj sem izvedela, da mi chanel 5 zato ni všečen vonj, ker ne spadam med elito in ga ne razumem:-))) svašta! Ga pa že "vse življenje" nosi kolegica v službi in nanjo res paše; konzervativna dama iz naftalina, s klasičnim stilom angleške Elizabete ali Camille , nizkimi petami, kostimi, v burberry stilu šali, vse dolgočasno barvno usklajeno. In kompleksom, da je nekaj več.
Parfum bi si začuda celo lahko privoščila, saj ni dražji od mojega, a kaj, ko mi dobesedno smrdi, vsaj ta, ki ga voham zadnjih deset, petnajst let. Ne vem pa, kako je dišal tisti za Marilynko. Klinc, sem pač iz plebsa in teh zadev ne razumem, zato sežem po tistem, kar mi diši, namesto bi po resničnem prestižu, ki bi me vsaj z vonjem približal izbrani eliti, če to že nikoli ne bom.
Default avatar
V Mullerju. Če veste, da je vaši mami všeč, je to super darilo.
Ni pa za vsakogar, kar tako ali tako velja za vse parfume z bolj izrazitim vonjem. Jaz ga recimo ne bi mogla nosit, enako kot ne kakega Poison (Dior). Vendar poznam ženske, ki s slednjim dišijo enkratno in jim paše na karakter. Bi rekla, da isto velja tudi za Chanel No.5.
Default avatar
Meni osebno ni vsec, imam pa Coco Chanel Noir. Ja, ti parfumi so dragi, ker to ni nek skart iz Bosne. Verjamem pa tudi da ne gre za fouserijo nekaterih, pac pa jim preprosto ne disi in pika. Je res bolj staromoden vonj.
Default avatar
sem obozevalka Diorjevega Poison-a

chanel 5 in poison sem povonjala v pravi parfumerji v parizu: chanel 5 mi je smrdel, to, kar sem pa v djuti fri shopih kupovala za 100 dojč mark pred leti, je pa daaaaaalec od originala...
Default avatar
Lahko ga kupiš tudi v Maximarketu in v Nami v Ljubljani.