Forum.Over.Net

Starševski čvek

Fotke moških na portalih za spoznavanje

Default avatar

neizvirnost?

Opažam, da na portalih za samske moški nimajo ravno domišljije glede fotk ali pa so res tako dologčasni?
Velik delež fotk moških je takih, da sedijo v avtu. Sledijo tiste, kjer stoji ob avtu. Avto seveda zaseda večji del fotke kot moški. Sledijo fotke, ko držijo v roki mobitel kot, da se fotkajo z njim (ampak jih očitno fotka nekdo drug, glede na to, da je telefon na fotki). Potem sledijo fotke v motoristični opremi oz. na motorju. Pa fotke, ko sedijo za mizo v gostilni in pijejo pivo/žganje/vino pa kadijo. Pogost pojav so tudi taki, da večino fotk, ki jih imajo v profilu predstavljajo otroci. Sicer lepo, da so ponosni na svoje otroke, ampak so otroci privolili v to, da so na teh portalih?

Potem pa ostane še manjšina normalnih fotk. Recimo, da se fotkajo s psom, mačkom, da so na kolesu, na smučeh, pri kuhanju, vrtanarjenju... tako, da fotka kaj pozitivnega pove o njih. O zgoraj omenjenih pa pove le to, da so skrajno dolgočasni.

Moški, povejete zakaj na fotkah poudarjate avte, cigarete, alkohol...?
Ženske, kako gledate na take fotke moških?
Default avatar

simpl

Pozabljaš na fotke, kjer so v hribih (v popolni opremi) ali pa na potovanjih,
oziroma na nekih eksotičnih lokacijah, pa na morju....
To je vse "pavje perje" ljube moje. Poglejte mene kaj sem džek, imam avto,
motor, potujem, sem športnik....tako subtilno sporočanje....češ, "glih slučajno
mi je tale fotka prišla pod roke"....not.
Default avatar

Katalenca_

No meni to, da je na motorju ni dolgočasno... Kvečjemu skupna točka. Motorizem je stil življenja in večina motoristov, ki jih poznam, je rada na motorju, rada potuje, rada hodi po zborih....
Pa ne gledat skozi finančne oči gre za stil življenja. Tako kot npr. polprofesionalni kolesarji. Enega sem imela enkrat in večino časa sem bila sama... niti slučajno mu ne bi mogla slediti na kolesu, vozil se je pa vse vikende in proste dneve...
Default avatar

wžđtgfm

Daleč brez konkurence so neštete selfie fotke punc pred ogledalom, z mobitelom v roki in nekih kao zapeljivih pozah. To je pa res za kozlat.
Default avatar

brez slike

Meni je bilo pa najboljše, da moški sploh ni imel fotografije. Zato, da si nisem že vnaprej nekega vtisa ustvarila, ki bi se kasneje po pogovorih morda ne potrjeval.... Meni je bilo vedno primarno, kaj in kako človek piše in govori, ne pa vtis na podlagi slike.
Default avatar

motiš se

neizvirnost? je napisal/a:
Precej več je takšnih moških, ki se pofotkajo v kopalnici pred ogledalom, ne zavedajo pa se, da so pofotkali tudi wc školjko.:D
Default avatar

sam res

brez slike je napisal/a:
Sploh tisti, ki smučajo v Franciji, kolesarijo v Dolomitih in se radi potapljajo. Čez 2 meseca pa napiše, da je trenutno brez zaposlitve...
Default avatar

brez slike

sam res je napisal/a:
Ha ha ha. Ja, tudi takšni so. Pri meni so sicer vsi, ki so samo malo po hvalisanju dišali, takoj odpadli. Takega, ki pa dejansko smuča v Franciji, pa tudi ne bi hotela. Ker jaz pa ne bi smučala v Franciji. Tako posledično tudi on mene ne bi hotel.
Default avatar

Mad Max

neizvirnost? je napisal/a:
Predvidevam, da si samska in tako bo še DOOOOOOOOOOOOOLGO ostalo.
Default avatar

neizvirnost?

ha, ha, motiš se, dobra je ta in resnična :).
brez slike, ja meni tudi ni videz moškega pomemben. Mi je pa fajn, če ima kako fotko. Ni nujno, da se on ok vidi, fajn mi je, da se vidi kak njegov hobi. Pa , če je to kuhanje ali pa gore.

wžd, verjamem ja.

Katalenca. V bistvu imaš prav. To, ko je na motorju, potem vem, da se moram jaz stran držati, ker ta stil lajfa meni ni všeč. Tako, da ja, je pametno, da so na fotki na motorju, če so motoristi.
Pa,da so na fotki s pivom in čikom, da se vem umakniti :).

simpl, jaz pa sem navdušena nad fotkami iz gora, potovanja. Takim takoj odgovorim. Res pa je, da sem včasih razočarana, ker se je to enkrat zgodilo, da je šel v gore in je dal tisto fotko. Samo, ko vidim fotko iz gora, sem takoj za čvek. Obožujem gore, potovanja.
Default avatar

neizvirnost?

brez slike je napisal/a:
Samo to hvalisanje z avti je pa res mimo :). Jaz jih koj skenslam :).
Default avatar

najbolj mimo

Najbolj mimo so mi fotke, kjer izpostavljajo celo svojo družino, prijatelje, cel športni klub, če kaj trenirajo, med najbolj bizarnimi so tiste, kjer so na sliki s svojo ex.
Me zanima, če so vsi, ki so na teh slikah, poprej privolili v to, da se fotke objavlja na portal, kjer te lahko vidi širni svet.
Po drugi strani pa me kar malo stisne, če pomislim, da sem morda kje tudi sama na fotografiji nekoga, ki se bo spravil to fotografijo potem dajat na portal. Zame je to nedopustno. Če greš na portal, objaviš vendar fotko, ki prikazuje zgolj tebe in ne še kopico drugih ljudi, ki niso privolili v objavo.

So mi pa všeč fotke, kjer je s čikom v rokah. Kajti, če že v profilu ne piše, da kadi, se potem takšnemu tipu lahko izognem, ker mi fotka pove vse.

Meni so v bistvu najbolj všeč fotke, kjer je kdo slikan s kakšno živaljo ali pa, če je slikan sam. V takšni običajni, naravni pozi. Tisto šopirjenje in razkazovanje mišic pred ogledalom, to mi je tudi čisto mimo.
Default avatar

neizvirnost?

Ja, tudi z ženskami so na fotkah. Samo ti so bolj redki. Se najdejo, da recimo prereže na pol fotko, kjer je z bivšo in se del bivše vseeno vidi na fotki :). Potem se pa čudi, da ga ženske nočejo.
To z objavami številnih fotk z otroci je pa kar pogost pojav. Ubogi otroci.
Default avatar

En_Stajerc

Kaj si naj da "jožeja" v profilno sliko?
Naši južni bratje imajo dober pregovor " Slabemu ku.cu i dlaka smeta."
_________________
[sub]Življenje je prekratko, da bi ga jemali resno[/sub]
Default avatar

neizvirnost?

Ja, s ku.rci pa boš že vedel kake težave imate. Ženske nimamo takih težav :).
Default avatar

ne brez fotke

Videz res ni najpomembnejši, a tudi zanemarljiv ne. In če tip napiše, da je vitek, pričakujem, da pride moški nekih normalnih proporcev, ne pa z najmanj 20 kg viška in tako debelimi lici, da mu počivajo na vratu. Prištej še slab zadah, ki se ga voha čez mizo, in to, da me ni pustil do besede, menjaval teme brez neke logike ali navezave, me prekinil sredi stavka, če mi je že dal tisti dve sekundi, da sem odprla usta ...
Smotani so mi tisti, ki imajo fotko v čeladi in s sončnimi očali, potem pa nergajo, ker jim nočeš poslati fotke.
Večina se jih zlaže glede starosti. Če se samo za kaki dve leti, je še dobro. Tip mi pošlje fotko, na kateri zgleda star 60, ne 40?
Morijo s seksom že v pismih.
Nekateri so "še" poročeni in se "ločujejo", potem so pa ogorčeni, ko rečeš, da te ne zanima.
Aja, dobro je imeti dva profila - enega ornk in enega izpolnjenega samo osnovne stvari, drug kraj ... Eni tipi pišejo čisto vsaki ženski, ne glede. In seveda samo copy-pastajo. En tip je še copy paste imel tako šlampast, da je bil en stavek napisan dvakrat :) Sem ga opozorila in je na drugi profil poslal popravljeni copy paste :).

V glavnem, to ni šport zame in sem zelo hitro obupala. Res se mi ne da ubadat
Default avatar

to je

neizvirnost? je napisal/a:
Ojej...To je slikano pred ogledalom.
Default avatar

najbolj mimo

Avtorica, kakšne pa so kaj drugače tvoj izkušnje s tistimi, ki si pišeš? Si se s kom spoznala v živo?

Jaz sem se kar izbrisala iz portalov, saj se niti z 1 ni dalo komunicirati na takšen način, da bi mi bilo volja potem se še s to osebo srečati v živo.
Default avatar

general Glanzkopff

Kao zagreta alpinistka, tipa si pa na portalih išče. Pol se še pritožuje nad ponudbo. Kot da bi se nekdo pritoževal na ponudbo blaga v ceneni trgovini, kjer nič ne stane več kot 10 eurov.
Default avatar

neizvirnost?

General, nisem alpinistka. Tako, da se močno motiš.

najbolj mimo: v bistvu je tako. Naval moških je ogromen. Samo, ko skenslam vse te hvalisarje z avti, čiki, alkoholom, WC školjkami... pa vse, ki so vezani pa vse, ki takoj nagovarjajo k seksu. Ostane samo še nekaj malega moških. Z nekaterimi sem se srečala. Večinoma so kar ok. Se pa najde kakšen tak, ki se potem obesi nate in se ga komaj rešiš, ker ti začne pošiljat ljubezenska pisma in jokati kako te ljubi, čeprav te je videl le enkrat za par minut. Tako, da ja so fajni gor, samo med vso navlako je težko kaj najti. Veliko časa gre.