Starševski čvek

Tradicionalna zakonska zveza

Default avatar
Tradiocionalna je napisal/a:
kot vidis se je zacelo vse tako kot je treba skozi starejse genez so pshopati inmanipulatorji dodali svoje...
Default avatar
Tud psihopat Jezus je še kasneje dodajal neke svoje stvari.
Default avatar
Zdaj pa ne vem zakaj nekatere moti tradicionalna družina.

A se ne gre ravno na tem referendumu, da bomo moški in moški ali ženska in ženska imeli enake pravice kot tradicionalna družina. Kajti pravice kot moški ali ženska že imate. Poročili pa se boste, da boste lahko dedovali in klicali svojega partnerja partner mož ali žena.
Default avatar
Tud psihopat je napisal/a:
Vera in vaše prepričanje je eno in isto. Torej nekaj pri vas zelo škripa.
Default avatar
Tudi bivši košarkaš, Peter Vilfan je ZA: " Glasoval sem ZA za ta zakon v parlamentu, še vedno sem doma spal s svojo ženo in zjutraj, je moja hčerka še vedno imela očeta, vnučka pa dedka ... in to se ne bo nič spremenilo"
Res? Ja, res, če se hočemo sprenevedati. V resnici pa ne gre za to, pač pa nekaj veliko večjega in težjega. Gre za to, da se bo cele prihodnje generacije že zgodaj obremenilo s težo umetnih oploditev in nadomestnega materinstva..saj je to edini način, da ti pari dobijo svoje otroke.
Po tem, ko sem videla kakšno težo je prinesel napad tujca na 4 otroke iz razreda, na celoten razred..o čem so takrat otroci med sabo govorili in odraslim tega niso povedali..namreč svoje bolečine..izvedeli smo šele ko je izbruhnilo hudo nasilje med njimi.. Sem PROTI takšnim obremenitvam skupnosti otrok in tako tudi proti spremembi zakona. Obremenitev otroških glavic s to spremembo(čeprav par črk) je prehuda. Umetno oplojevanje ni tema zanje, še za odrasle je skoraj pretežka!

Našlo se bo kar nekaj tistih, ki bodo oporekali mojim trditvam. Pa poglejmo; če se spremeni v 3. členu le to, da zakonska zveza je zveza med dvema osebama (namesto moža in žene), drugi del tega člena pa ostane nespremenjen; Pomen zakonske zveze je v zasnovanju družine, potem postane to, da država ne omogoča nadomestnega materinstva protiustavno. In samo en par se odloči, da bo sprožil ustavni spor in Slovenija bo dobila uzakonjeno nadomestno materinstvo.
Default avatar
Zakon prinaša spremembe šolskih programov (Ali želite, da se vaši otroci v šoli učijo, da si spol lahko izberejo sami, da naj eksperimentirajo s svojim spolom in spolno usmerjenostjo?) V vseh državah, kjer so uzakonili istospolno zakonsko zvezo, je v šole prišla teorija spola. Ali res mislite, da bo pri nas kaj drugače? Učbeniki so že pripravljeni.
· Zakon jemlje svobodo govora (Ali si želite izgubiti službo, ker boste rekli, da je za otroka bolje, da ima mamo in očeta kot pa dve osebi istega spola?) Te stvari se redno dogajajo. včasih celo tako odmevno, da pridejo v medije, večinoma pa šikaniranja potekajo tiho, med štirimi stenami. Pomisli na svojo poklicno prihodnost.
Default avatar
ančabančaendva je napisal/a:
Po isti logiki se torej ne smeta poročiti moški in ženska, ki sta že izven reproduktivne dobe ali pa ženska in moški, ki sta zaradi takih ali drugačnih razlogov odločena, da ne bosta imela otrok?
Default avatar
Ne delaj se neumno, Barca, ker to nisi.
Default avatar
Neumnost - pa ne pretvarjanje, prava neumnost - je vasa domena. Pa s-s-slepomisenje tudi.
Default avatar
ančabančaendva je napisal/a:
Neumna ni. Ima pa svoja prepričanja kot vsi. Prepričanja pa so več ali manj verovanja. 90 % prepričanj pa ni RESNICA. REALA.
Default avatar
ančabančaendva je napisal/a:
Neumna ali ne, prepričana sem, da dva, ki sta odrasla, opravilno sposobna, se ljubita, želita živeti skupaj z vsemi pravicami in dolžnostmi, imata tudi pravico do poroke.
Pa ni pomembno, ali sta to Jana in Matej, Rok in Štefan ali pa Tina in Vesna. In da mora za vse veljati isti zakon.
Default avatar
PROTI PROTI
Default avatar
Jaz bom pa za.
Gej je Okay!

Tudi sam si zelim, da bi lahko svojo ljubezen izkazal tako, kot hocem. Morda, kmalu, ko bo Urska na dopustu, jaz in Janez pa bova uzivala v glazu rujnega.
Default avatar
ančabančaendva je napisal/a:
lahko prosim navedeš člen zakona, kjer je vse to navedeno?
Default avatar
ej barca..
a ne promoviraš (in tebi podobni) vedno tisto " tvoja pravica se neha kjer se moja začne"..

torej.. zakaj bi sedaj nekdo proti moji volji spreminjal MOJO PRAVICO..

daj mi no to malo razloži..
kako to, da tu pa lahko "malo obidemo" to vaše vehementno zavzemanje..??
a si mogoče hipokrit ... ?
Default avatar
PROTI PEDROM je napisal/a:
Citiram po spominu: Če si mnenja, da novi zakon ogroža vajin zakon, potem je eden od vaju gej.
Default avatar
Če si mnenja, da novi zakon ogroža vajin zakon, potem je eden od vaju gej.

Sem POLDE, DA zakon me ogroža..torej sem gej,... ker sem torej gej, MENIM da me zakon NE ogroža..no potem pa NISEM gej..

..hmm..
..jst tegale lih nisem zastopu..morda pa gre za kak LEV paradoks..?

bogsigavedi no, kuga se enim plete po glav???
Default avatar
Barca je napisal/a:
Zaradi takih, kot je Barca, bo naša civilizacija propadla