Forum.Over.Net

Starševski čvek

Manca Košir In David Urankar susendirana na RTVSLO

Default avatar

a kdo ve zakaj

Zakaj sta suspendirana? Menda sta rekla, da sta za istospolne pa sta odletela.
Default avatar

sobotni dan

meni je David dober voditelj.Popestri oddajo Dobro jutro,če je res je to slaba novica.V
Default avatar

res je drži

Ker sta se voditelja Manca Košir in David Urankar vključila v referendumsko kampanjo o pravicah istospolnih oseb, v prihodnjih tednih ne smeta voditi oddaj na javni televiziji. V notranjih pravilih javnega servisa je omenjen tudi “takojšnji suspenz”.

»Ne drži, nihče ni bil suspendiran, ker sodeluje v referendumski kampanji,« so se na naša vprašanja, ali je Radiotelevizija Slovenija (RTVS) suspendirala dva svoja sodelavca, ker naj bi bila vpeta v kampanjo pred tokratnim referendumom, odzvali na Kolodvorski. A so v nadaljevanju odgovora vendarle priznali, da so zaradi vpletenosti v kampanjo izrekli »sankciji« zoper svoja sodelavca.

http://med.over.net/forum5/read.php?151,10757890
Default avatar

vseeno mi je

Me prav nič ne briga, saj tudi z njima ni program kdo ve kako dober.
Default avatar

nič...

nič se jima ne bo zgodila hudega..Dobila bosta nadomestilo za počivanje.
To je samo pesek v oči, jaz ne potrebujem nobene kampanije, delal bom po svoji vesti.
Default avatar

jaztako

Prav je tako, da sta suspendirana. Jaz ju ne bi več pustila na TV, ker se imata čas ukvarjati še z drugimi pridobitniškimi dejavnostimi, za kar sta še predobro plačana.
Default avatar

Katolibanske

Katolibanske oddaje bodo tudi suspendirali za par tednov ali ne? Ker vemo, da RKC sodeluje v kampanji, če neke letake pri mašah delijo. Ali spet dvoličnost furajo?
Default avatar

prava dvoličnost

Katolibanske je napisal/a:
Je ni večje dvoličnosti kot v slovenskem javnem sektorju. Vsi levi, napredni, socialno osveščeni... ni da ni... hkrati pa sami sebi prek popoldanskih spjev, avtorskih pogodb, svetovalnih podjetij... iznajdljivost je brezmejna... dodatno izplačujejo do nekaj dodatnih plač, vse iz javnega denarja. Ekstremni primeri do 1000 in več eur/dan.