Ženski in Moški čvek

Ranjena ženstvenost (očetovski kompleks)

Default avatar
Ranjena ženstvenost (očetovski kompleks)

Praviloma gre za t. i. ženske, ki nimajo 'sreče z moškimi', kjer je glavno vlogo odigral odnos z očetom v odraščanju.

V to 1. kategorijo izraziteje izstopa Lepolaska, Skela in Goldfish...., ki lahko uporabijo edino Kirkino čarovnijo (seksualnost) za stike z moškimi in izrabijo moč možnosti spreminjanja jih v svinje (prezir do 'pohotnih' moških, ki za njo niso več kot svinje, saj jih je mogoče nadzorovati in prebuditi v njih interes le s 'seksualnim razdajanjem', s telesnimi vizualnimi dražljaji, torej nagovarjati zgolj primitivno raven moškega, ki jim za kaj drugega ni mar pri ženski). Pri čemer je v komunikaciji z Lepolasko in Goldfish izstopajoč tudi narcisizem, ki ga krasi nadutost, domišljavost, poniževalen odnos (do moških) z 'vsevednostjo'...

Multinik DebelaStarunklja/Ronka/Itd. spada v 2. kategorijo, ki ne more uporabljati ženskih čarov skozi seksualnost, saj ji ne uspe stkati ne osebnih in še manj erotičnih stikov z moškimi, obsojena na 'večno samskost' strajoče se ženske, ampak vidi moške le kot projekcijsko platno za lastnosti očeta (senco), ki brezkompromisno napada druge moške, ker so moški. Brez razločka vse, tudi dobre, in ji preprečuje odpiranje in razcvet ženstvenosti. Vsi so potencialne barabe, izkoriščevalci, goljufi, malopridaniči, pijanci..., kar ji ne dopušča sprave z 'notranjim moškim', ampak ga izraža z ogorčenim in jeznim 'zunanjim projekcijskim moškim', ko se identifikacira s 'trpečo žensk', ponižno in ponižano od moškega, najbrž odsev slike lastne matere. Tip 'večno samske ženske' in jo ves čas ogroža sloves zagrenjene z zavidanjem prežete 'železne device'. Zaradi pomanjkanja izkušenj (osebni stiki, komunikacija) z moškimi je njen pogled na moški svet (kako delujejo) zožen, izrazito naiven, nepoznan, razvojno dojemalen na najstniški ravni punce, za katero pomeni 1. poljub naslednji velik prelom v njenem življenju...


Potrebno bi bilo izpostaviti še 3. kategorijo: idealistično-romantični tip ženske. Antilopa, a se javiš? :)Lepolaska (primer 1. kategorije žensk z očetovskim kompleksom)


Lepolaska, ni problem v spolnosti, ki bi omejevala ali izključevala ženski spol. Težava pri tebi je čisto psihološke narave, v izražanju in izgubljanju ženstvenosti s prevzemanjem 'moških lastnosti', ki nazven (zate) predstavljajo moč, prodornost: libido (nebrzdan seksualni apetit), agresivnost, (bruhalni nogometno navijaški) prostaški jezik, vojaški dril stil poniževanja (ker sebe doživljaš kot nevredno žensko), hlepenje za "močnimi" moškimi (status, položaj = ugled, denar = moč), kateri zate predstavljajo utelešeno pozunanjeno moč v obliki moškega falusa.

In vse te moške lastnosti niso vključenih v tvojo osebnosto, ampak so obsojeni na bivanje (vegetiranje) v senci, s katero se poistoveščaš, identificiraš.

Moški so zate 'svinje', če ne utelešajo '2 metrskega kamnitega falusa' (direktorji, menedžerji, visoka plača...), jih preziraš, a hkrati se daš izkoriščat (saj si jim seksualno na voljo), a hkrati se povprek onegavljaš z njimi, a te noben noče za več kot muho enodnevnico, te ne ceni in ne spoštuje dlje od razporka med nogami, kar je tvoj edini adut za (začasno) posedovanje moških. S tem si nižaš žensko ceno (vrednost), spoštovanje, ker dušiš ženstvenost, ko se obnašaš "po moško" le v njenih ekscesnih (destruktivnih) oblikah.

Torej to 'moško obanašanje' ti je le kot branik pred potrtostjo, drogeraški stimulans, da ne zapadeš v depresijo in se ti ni treba soočati z notranjimi občutki ničevosti, brezvrednosti, izrazito šibkostjo ranjene notranje ženske, ki se je zoblikovala v stiku z grobim in tiranskim, omalovažujočim in kritizerskim očetom.... Moški v tebi vidijo le odsev tvojega očeta, ki si ga ponotranjala, in NE ženske, zato je seksualnost edina stvar, ki ti daje občutek, da imaš lahko moč nad moškimi, ker drugega moški ne vidijo zanimivega ali privlačnega v tebi kot osebnosti ali v značaju, saj deluješ kot moški. Zaničevanje ženstvenosti v sebi (ki se ne meri z navideznimi moškimi simboli, kot je s seksualno zmožnostjo, s statusom, plačo...) te dela možačo, ki je lahko moškemu privlačna IZKLJUČNO le zaradi zunanjosti, izgleda, mladosti.

'Notranji Moški' mora živeti v in ne izven ženske, le takrat ji služi v dobro, kot notranja moč, pogum, asertivnost, razumska prodornost, moč argumentiranja, sposobnost razmišljanja, analitičnost, duhovnost....

Torej kdo dejansko si ti, Lepolaska? Jaz ne vem. A ti veš? Tudi ne, ker živiš za, oz. pravzaprav kot maska ženske, ki svojo vrednost meri z višino plače, v kakšnih družbenih krogih se giblje in s kom se druži, in ne dejansko s tem, kar ona JE (kot oseba). Če tega nimaš, se počutiš povsem brezvredno. Pri zdravih ženskah se njena vrednost ne zmanjša, ker jo ima njen (notranji) moški rad ravno zaradi tega, kar ona je in ne kaj ona predstavlja nazven v družbi.
Mojega hudiča sem prodal svoji duši.
Default avatar
Odlično! In kako to nevtralizirati?
Default avatar
Kam pa spadajo tipi, ki so obsedeni z monovkami in jih analizirajo do potankosti pa, če imajo prav ali ne?
Sprijazni se s tem, da nisi ženskam zanimiv. Zamudil si vlak. Nobeno nedolžno žensko ne privlačiš.
Ne boš izgubil nedolžnosti, razen, če plačaš prostitutki,da ti to uredi.
Default avatar
Kje si pa zajel še spolne zlorabe? Namreč vsaj pri eni je bilo to že potrjeno.
Default avatar
Zlo je napisal/a:
Kaj je zlorabila matjažkota ali kaj?
A zato je tako zafrustriran?
Default avatar
Hahaha matjažko :)
Ena ti je že napisala: če ti ženske govorijo, da si otročji, ne pomeni, da iamajo fetiš na oldije, ampak da si ti nedozorel neuporaben smrkelj.

Luzerji vedno iščete probleme v drugih, v resnici pa je problem v vas. Moških ne preziram, samo take, kot si ti. Čemur ti praviš "izkoriščanje", je win-win situacija - oba se imava fino. Mogoče ti bo kdaj jasno kako je to, če ti bo kdaj katera dala :))))
Default avatar
Matjažko, če ti je nerodno in se bojiš, da bi kdo zvedel, da si bil s prostituko. Pojdi v tujino, tam je poceni pa ne bo nihče posumil. Že, če greš recimo na Češko, Slovaško, lahko to poceni opraviš. Boš lažje razumel, da je ženskam seks všeč, če bo vsaj enkrat v lajfu seksal.
Default avatar
Lepolasko si dobro zadel. Pozabil si dodati da je taka zgolj zato ker jo je nekdo zelo prizadel in se z moškim obnašanjem obvaruje pred naslednjo tako izkušnjo. Na splošno normalni moški ne more gledat možače ala Lepolaske.
Default avatar
Od kje si pa to prepisal to matjažko?
O, vidim, da je Lepolaska ali kakšna druga njej podobna zavrnila tako Matjažkota kot Pumo in zdaj z dolgimi surlami tu visita.
Default avatar
Uf, na kulturni prazni...k bodo monovci skupinsko masturbirali. How nice.
_____________________________________________________________________________________________________________
V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...
Default avatar
Točno si zadel te zafrustrirane monklje.
Same debele, zafrustrirane, zlajnane babe so tu gor. Vse po vrsti.
Default avatar
Same debeluharce si opisal. Take, ki jih noben moški ne povoha.
Default avatar
Res je, matjažko je naš car, on ve, da so monklje gnile, zafrustrirane , zakompleksane večno samske babure.
Matjažkota za predsednika.
Default avatar
Jaz sem se enkrat dobil z eno od omenjenih žensk. Za bruhat.
Debela, neurejena, nobene šminke, nič, še las ni imela pobarvanih. Pa kar v kavbojkah in nekem puloverju in pohodnih čevljih. Zapeta do brade.
Sem se hitro izgovoril, da se mi mudi. Niti malo ženstvena. Ziher se ne depilira. Če se ji niti las ne da poštrihat pa že sivi.
Default avatar
rosteres je napisal/a:
To je bla lohk sam Goldfish ali pa Ronka:D Sklepam, da ji pizde nisi zlital potem?
Default avatar
Kva, baba, ki ima sive lase pa se ne pobarva? Pa nič naličena pa vsa zašpehana?
Potem se pa čudi, da je noben tip ne mara?
Ja, to bo, kar pravi matjaž, očetovski kompleks pa je postala taka razvalina.
Default avatar
Tudi zašpehani to delamo.
Default avatar
Jaz imam rad, da je ženska naravna. Se pravi nenamazana, nenaličena, nelakirana. Samo problem je, če je to dolgo prej delala, potem je koža že zjebana. Rad imam take, k se nikol niso mazale. Glede las pa priznam, da zagovarjam barvanje, samo da zgleda čimbol naravno, bolj tisto REKONSTRUKCIJSKO barvanje, ne pa lepotno, razumete:) Da si povrne naravno barvo. Mora pa biti fit in normalno oblečeno, ne kurbirsko.
Default avatar
Lizopizdec je napisal/a:
Ne smem povedat katera je bila. Je pa taka, da je s palico ne bi tikal. Pričakuješ ženstveno urejeno žensko, dobiš zalito , zašpehano, zanemarjeno gmoto.
Default avatar
aja zagovarjam barvanje, ČE je SIVA, ker to mi je pa res TURNOFF...
Ene so videti še kot nedolžno dekle, potem čez 1leto jo pa vidiš, k ima že dva dolga siva lasa, pred 25im, to je res tist O FAK, shes DYING ;D better be DYEING ;D