Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

nujno če kdo ve - železniška postaja LJ - Črnuče??

Default avatar

grem z vlakom

jutr grem z vlakom na štajersko ... pa ker je do centra LJ dost prometa, sem iskala in videla da obstaja žel-. postaja LJ - ČRNUČE ???
če vtipkam v vozni red mi lepo ven vrže odhod ob 8.50, pa prestop v LJ center, pa naprej .... ali to drži? Ker vedno sem šla iz centralne postaje.... torej vlak ustavlja tam? Ali se da v črnučah tudi karto kupit? Res nimam pojma, pa malo poznam Črnuče, a kje je tam železniška postaja pa res ne vem... sem že klicala na razne številke, a nihče ne dvigne ....? HVALA!
Default avatar

tat&ina

karto lahko kupiš že v črnučah - brez problema - poveš od kod do kod potuješ ...

druga zadeva pa je, kot si ugotovila, v centru na glavni železniški boš morala iz vlaka kamnik ljubljana prestopiti na vlak ljubljana-dobova ali ljubljana-maribor ... ti vlaki za štajersko ponavadi stojijo na peronih 7-8 ... sicer pa to piše na tablah, tako, da brez problema ...

torej karto kupiš že v črnučah, potem pa vmes prestopiš ... če boš imela za navaden vlak, se zna zgoditi ,da boš morala tudi v zidanem mostu prestopiti - pa brez panike, je majhna postaja, tako, da se nimaš kaj izgubiti ;)
Default avatar

tat&ina

sem šla kar pogledat ... vlak imaš ob 8.49, prestopiš v Lj, na peronu 8 je naslednji vlak do zidanega mosta, tam pa prestopiš ponovno za vlak proti celju in mariboru (pač kamor greš) ... vredu? pa še enrkat, karto pa kar v črnučah kupi za celo potovanje ...
Default avatar

grem z vlakom

Hvala, hvala, hvala ....nisem niti vedela da je v črnučah železniška postaja ...:-s
Default avatar

tat&ina

grem z vlakom je napisal/a:
Hvala, hvala, hvala ....nisem niti vedela da je v črnučah železniška postaja ...:-s
ni kaj, malenkost ;) hja je postaja, ampak pojdi na googla malo pogledat, ker jo boš iskala kot nora ;) se ne spomnim sicer čisto točno, ampak tam nekje ko je postaja črnuče kolodvor od trole, je nek nadhod ali nekaj takega ... to je edina opcija ki jo poznam ...
Default avatar

Ona_afna

Ko gres iz Bezigrada naravnost proti Crnucam, je takoj na desni spodaj, ko se pride cez krozisce,postaja.Se vidi proga in obvezno moras dol, ker ni na istem nivoju kot glavna ulica.Ni zelo tezko najti, samo malo bolj pozorna moras biti pa bos ugotovila.
Default avatar

gaps

Odhod vlaka iz Lj. v Zidani most imaš šele 9.55, tako da čakaš slabo uro...
Default avatar

Za rogovilcem

Blizu gostilne je postaja.