Starševski čvek

Policija zbira ponudbe za najem poslovnih prostorov za nastanjitev ljudi

Default avatar
12 do 15 000 m2. Pa koliko jih namerava Slovenija vzeti? Od 170 največ 270 je bilo govora. To bodo pa zdaj neke ogromne številke. Ogromne. Pa saj ni res. Kdo bo to plačeval?
Default avatar
ajoojjoj je napisal/a:
In kdo bo to gledal? Te postopajoče, zapečene musliće!

BRAVO OBČINA KRANJ!! Oni so odklonili (prepovedali) uporabo zapuščene veletrgovine Baumaks pred letališčem Brnik.
HVALA OBČINI ŠKOFJA LOKA, da je v zapuščeni kasarni (sredi mesta) uredila Knjižnico, svoje prostore imajo CSD, Sodišče, RK....... Če bi bila prazna, se ne bi znebili 'beguncev' !

HVALA NAŠI OBČINI, da nimamo kakšnih praznih bajturin, ki bi bile 'primerne' za naselitev!
Default avatar
Kdo bo to gledal? je napisal/a:
V Kranju je tam letališče (ja Brnik), čisto blizu, pa nič drugega! Se pa ve, kakšni so ti ljudje in kako ne poznajo nobenih pravil.
Default avatar
Stožice so prazne ...
Pa na Metelkovi, v tovarni Rog in še kje je tudi ogromno prostora.
Default avatar
Poslanska stanovanja, propadajoče vojašnice, službena stanovanja MORS,..................................

Ni da ni, ima država lastnine s katero ravna kot svinja z mehom...
Default avatar
V ljubljano jih naselit.ogromno je praznih stanovanj in prebivalci so navajeni na gnečo.nas v manjših mestih bi povečanje prebivalstva motilo,ker nismo vajeni.tak da ljubljana je prava izbira.
Default avatar
---.prostora,kot navaja,metelkova ,rod,ni vrag da jih RŠ ne bi nekaj zbasal,razni levaki,podporniki,aktivisti,antropologi in ploskači tudi ne živijo pod milim nebom in bodo rade volje odstopili kavč ali zofo.mislim da jih bodo tud po telovadnicah nabutali
Default avatar
Zakaj vse v Slovenijo? Je komu kaj padlo v žep, da nam je nakopal za uničenje naše kulture in navad več kot kritično število ljudi?
Default avatar
res je,dovolj.. je napisal/a:
Sej bodo na Kotnikovi 8a v Ljubljani v prostorih bivšega policjskega samskega doma, menite,d ato ni dovolj. Pa 120 jih bodo tam naselili v skladu z načrtom! In zakaj bi morali mi stalni prebivalci tega predela, kjer nam je bil vsiljena tako metelkova kot rog, da o stari elektrarni, kjer ima neko društvo Bunker prostor za alternativno( beri vreščečo, lulajočo, razgrajaško) kulturo ne govorimo? Bi res radi vedeli od kod vam vaša škodoželjnost do ostalih prebivalcev ! Ker radio študent in aktivisti, podporniki, antropologi in ploskači ne živijo ne v Rogu, ne na Metelkovi, ne v Stari elektrarni ampak pri vas na vaseh doma pri mamicah.
Default avatar
V ljubljani je napisal/a:
Če so v Ljubljani prazna stanovanja so ta lastniška in lastni lahko dela s stanovanjem kar hoče. Ni tako? Ker na podeželju je tudi veliko praznih hiš, a tja se jih pa po tvoje ne sme naselit? Zakaj pa ne?Tak da je kmetavzarija prava izbira.
Default avatar
Pa dobro, no. Vsaj link odprure in preberite, da ne navijate mimo in da ne omenjate Metelkove, Roga, praznih stanovanj.
Piše: stran od urbanih naselij!
Default avatar
ajoojjoj je napisal/a:
pa kje bo ljubljana v lastno skledo pljuvala prosim vas lepo..
Default avatar
Parlament ima ustrezno kvadraturo.