Forum.Over.Net

Starševski čvek

To mora videti vsak Slovenec

Default avatar

zlata sredina

Ne verjemi medijem, ne v eno skrajnost ne v drugo.
Default avatar

simpl

veš da..
eden reče da je 5 + 5 = 0
drugi reče da je 5 + 5 = 10..
in ti pač misliš s "svojo glavo"...jp... in je rezultat...ne levo ne desno...kaj... 8???

resnica pač je.. in je ena sama..ne glede, če jo prikaže tebi neljuba stran!!!
Default avatar

Ne verjamem nobenem

Avtorica, ne vem zakaj naj sedaj verjamemo tvoji verziji zgodbe, a medijem pa ne? Pa da ne boš mislila da verjamem medijem, ampak ti pa spet piliš pilo ravno okoli obrnjeno, torej nisi nič boljša kot mediji?
Default avatar

jjjjjjj not

A vsi naj bi verjeli janševikom, avtor?
Si pa res za hece.
Default avatar

simpl

seveda ne...
brez heca in zares.
vsi naj bi verjeli murglčanom..
od tam je tista "prava" informacija.. a ne???
Default avatar

u rt

simpl je napisal/a:
Eni imate pa res preganjavico in ste patetični do konca.
Nimaš drugega dela, kot da talaš svoje butaste blodnje??
Bejž delat, tuki dej pa mer!!!!
Default avatar

jjjjjjj not

simpl je napisal/a:
Sem kje napisala, komu naj bi verjeli? Napisala sem samo, komu naj ne bi!
Default avatar

paničarkaaa

jooj joj prejoj, puške imajo?
Default avatar

simpl

ooo.. kaj je kratka živčna špaha..?? a smo nestrpni..??
kaj pametnega pa ti delaš ..aaaa???
ja vem, ti si tisti .....pr komandirjih ..a ne??
Default avatar

kapato

Sekta je zopet aktivna. Pripadniki so skriti na vsakem koraku. Imate ogromno koristi, kolikor poznam nekaj pripadnikov.
In kakšni so vaši dolgoročni cilji?
Default avatar

pleši, kos, pleši

kapato je napisal/a:
Še naprej se zajedati v DUTB, SDH, Telekom, NLB in ostale tovarišijske firme. Lepo nam je, plača narod.

vaš D. Kos
Default avatar

Raje berem Andersenove pravljice

Raje berem Andersenove pravljice kot pa da bi brala s spletne strani janševske TV. Ne morem brati nobenega od njegovih časopisov, tednikov, nobene spletne strani, skratka, nič od njega in njegovih. Skušam si namreč obvarovati možgane pred nepopravljivo škodo.
Default avatar

simpl

previdno..pri branju Andersenovih pravljic..
namreč,.. te izhajajo iz tistega "desnega dela".. imperialističnih, križarskih, vikinških, kapitalističnih držav..
prav začudu sem se..da ni to Dostojevski, al pa lenin, morda kak "perzijski" veljak???
Default avatar

meni je tole zanimivo!!!
Kako so ga nekateri imeli v srcu. Navadnega morilca.
Default avatar

ojjjojj

simpl je napisal/a:
SDS trobilo, njihova resnica je edina "prava" , ve se da gen. Glanckopf ne mara POP TV in ne zamudi nobene priložnosti za kritiko oziroma širjenje neke svoje resnice, ta TV Nova 24 bo propadla prej kot v letu dni.
Default avatar

hja

meni je tole zanimivo!!! je napisal/a:
Povedali so o Titu:

- General Dwight Eisenhower, predsednik ZDA: "Maršal Tito je največji junak 2. svetovne vojne."
- Franklin Roosevelt, predsednik ZDA: "Titova odločitev, da se bori proti nacistom, je pomenila preobrat v zgodovini 2. svetovne vojne."
- William Bill Deakin, vodja britanske vojne misije: "Tito je bil edini vrhovni poveljnik, ranjen v 2. svetovni vojni. Imel sem vojaško čast in dolžnost, da se bojujem ob njem. Tudi v najtežjih trenutkih je bil vedno miren in zbran. Njegov jeklen pogled je vse prepričal o zmagi in samo zmagi."
- Heinrich Himmler, eden izmed najtesnejših Hitlerjevih sodelavcev, 1944: "Rad bi navedel še en primer trdovratnosti - trdovratnost maršala Tita. Moram reči, da je star komunist, ta 'herr' Josip Broz, da je zelo trden človek. Na žalost je naš nasprotnik. On zares zasluži naziv maršala. On je naš sovražnik, a želel bi si Tite v Nemčiji, ljudi, ki bi bili vodje in ki bi bili tako odločni in s tako čvrstimi živci, da se nikdar ne predajo, čeprav so popolnoma obkoljeni. Ta človek je bil vedno obkoljen, a je vedno našel način, da se prebije. Nikdar ni kapituliral."
- Charles De Gaulle, francoski predsednik: "Tito je borec, ki je kljub najtežjim okoliščinam izvlekel zmago. Tito je legendarni junak."
- Giorgios Papandreu, grški politik, 1964: "Pred kratkim sem v grški skupščini maršala Tita oklical za apostola miru. Zares lahko rečem, da sem navdušen in ganjen nad njegovo misijo človečnosti - misijo svobode in miru."
- Aldo Moro, predsednik italijanske vlade, 1965: "Predsednik Tito je človek, ki se je v težkih in kritičnih dogodkih povzdignil do simbola drznosti in odločnosti v boju za neodvisnost svoje države, človek, ki s svojim mednarodnim angažiranjem dokazuje, da zna uskladiti moč drže z modrim smislom za realnost, in ki se je v vsem državniškem delu neumorno trudil, da zagotovi Jugoslaviji boljšo in srečnejšo prihodnost."
- Jaser Arafat, vodja Palestinskega osvobodilnega gibanja, 1977: "Borca, predsednika Tita, zaznamujejo modrost, bistroumnost in prijateljski odnos do ljudi. Predsednik Tito je zaradi svojih junaških dosežkov v srcih vseh tistih, ki se borijo za pravico in svobodo."
- Neil Armstrong, ameriški atronavt: "Predsednik Tito je človek, ki je uničenje in vojno spremenil v ustvarjanje in mir."
- Anvar el Sadat, egipčanski predsednik: "Tito je svetla stran v zgodovini človeštva in izjemen smerokaz, ki osvetluje horizonte prihodnjim generacijam."
- Willy Brandt, nemški kancler, 1973: "Za jugoslovanski narod je dar usode, da je v letih največjih nevarnosti imel takega vodjo. Jaz predsednika Tita vidim kot eno od najmarkantnejših osebnosti našega časa. Še posebej cenim Titov pogum in državniško modrost."
- Ivan Meštrović, kipar: "Tito je, brez vsakega dvoma, največji človek, ki so ga v vsej svoji zgodovini imeli jugoslovanski narodi."
- Jimmy Carter, predsednik ZDA: "V miru in vojni je bil Tito del svetovne zgodovine, za časa današnje generacije in za časa zgodnejših generacij. On je človek neusahljive moči, neusahljive mladosti, neusahljive bojevitosti in neusahljivega poguma."