Starševski čvek

LOUIS VUITTON CHANEL

Default avatar
ZDRAVO VSEM IMAM ENO VPRASANJE SAMA SEM VELIKA LJUBITELJICA MODE MODNIH DODATKOV IN ITALIJE ,IMAM NAMEN ODPRETI EN VINTAG STUDIO KJER BI PRODAJALA ORGINALNE TORBE LOUIS VUITTON CHANEL ......ZANMA ME KAJ VI MENITE O TEM BI OBISKALI TAKO TRGOVINO ?
Default avatar
pozabila sem napisati bila bi trgovina second hand .
Default avatar
In kje imaš računico?
Misliš eTrgovino?
Pokradeno?
Niti me ne zanimajo :)
Default avatar
Ja, če bi bili res originali.
Default avatar
Mislim, da Slovenija pač ni trg, kjer bi to tako zelo šlo. Vintage high end znamke imajo visoko ceno, pri nas pa je standard tam tam, saj vidiš, da se v drugih temah hvalijo, kako se da preživeti z minimalcem.

ne vem, če imaš ti strategijo sploh dobro zastavljeno, se mi zdi, da je to bolj tvoja želja kot kaj drugega. Kje bi imela trgovino, kje bi nabavljala, se sploh zavedaš cen?

Evo, ravno kupujem neke vintage zadeve, ne ravno torbice ali oblačila, pa stvari, ki si jih želim, dosežejo ceno tudi 600 EUR. Jaz sicer toliko odvečnega denarja imam, pa mi je vseeno predrago.

Če govorimo o second hand, je pa drugo kot vintage, a spet, četudi je second hand istočasno vintage, si preberi prejšnji odstavek. Cene preveri malo na ebayu, pa boš videla, pri čem si.
Default avatar
fashionvictim je napisal/a:
Upam, da boš na vrata ali tablo trgovine vsaj pravilno napisala "vintage".
------------------------------------------------------------------------
"I shut my eyes and all the world drops dead;
I lift my eyes and all is born again." (S. P.)
Default avatar
najprej se opravicujem za mojo Slovenscino ,vintage studio bi imela v Lj stvari ki bi jih prodajal nebi bile ukradene amapk od mojih prijateljic vse kar bi prodajala bi bilo tudi autenticno ,vsaka stvar ki bi bila v moji rgovini bi bila uatentica od carol dive-http://www.caroldiva.com/.
zavedam se cen vem kasne cene imajo dolocene stvari sama imam to sreco da veliko stvari kki jih imam mi podarijo moje drage prijateljice .
Default avatar
se to imela bi tudi spletno stran saj imam veliko stikov v italiji kjer nebi imela n obenih problemov z prodajo ,zanima me Slovenija in Slovenski trg .
Default avatar
orginalno 100 %
Default avatar
:)
Default avatar
:) resnicno bi bila vesela vsakega vasega odgovora.Hvala