Avto.Over.Net

Avtomobilizem

Brez jeklenega konjička smo dandanes praktično bosi. O bencinu, gumah, motorjih ter znamkah. Mali nasveti za več cestnega užitka.

Kia Optima GT

Default avatar

Stevačurič

Za poslovno uporabo z daljšimi vožnjami rabim limuzno. Že nekaj časa gledam novo Optimo, ki bo kmalu prišla na trg v novi izvedbi. Imel bi dizla, glede opreme pa nekaj v stilu GT line. Sem bral danes o takšni Optimi na B92 in mi je res všeč. A ima kdo kakšno mnenje o tem avtu, ampak prosim, res le tisti, ki kaj veste o tem. Ne pa neki VW frajerji, saj ne bom po zadnjih izkušnjah oziroma velikih problemih s passatom (crknil je menjalnik, težave z motorjem itd.) nikoli več kupil volkswagna.
http://www.b92.net/automobili/vesti.php ... id=1045936
Slika
Default avatar

BraleBrale

Petarda. Maš prou, ko j...nemce. Jaz tud furam Kio pa mi dela vse b.p. Res lepa zgleda.
Default avatar

TheKing

Jaz sem jo videl v v Frankfurtu. V resnici je še veliko lepša kot na slikah. Če bodo res imeli še karavansko izvedbo in če drži, da firme zaradi VW afere res odpovedujejo flotne nakupe passatov, bi lahko bila to top shit poslovno-družinaka izbira. Pa še najdaljšo gaarancijo ima Optima med vsemi znamkami.
Default avatar

Tu jo imaš na testu

https://www.youtube.com/watch?v=HkkD6Wbf1lk

Sicer z druge strani velike luže, je pa avto res lep - če pogledaš usnje in sedeže, pa armaturko ter stekleno panoramsko streho. Neverjetnom kako velik preskok, nič čudnega, da se nemcem kar trga, ko nanese beseda na konkurenco oziroma nove Kije.