Starševski čvek

spanje otrok v zakonski postelji

Default avatar
zadnjič mi soseda razlaga, sploh nisem vedela, da njihov 9 letni otrok še vedno spi pri njiju...ona cela boga, jamra, da jo križ boli, ker se ne naspi..pa kaj se to greste..poleg tega spi z njima še 2 in pol letna sestrica..pri 9 se jaz sploh ne bi pogajala, oziroma sploh ne bi tako daleč prišlo, ker pravi, da gre spat v svojo posteljo, čez pol ure pa pride v njuno..men se zmeša, kdo se sploh naspi..moja dva spita od rojstva v svoji postelji, s tem da sem oba imela v spalnici do 1 leta..v kinderpetu seveda..še če sta bolna, hočeta mir in komot in spat sama..
Default avatar
upam, da si tako govorila tudi s to svojo sosedo. druge namreč eno figo briga, kako vaša vas spi.
Default avatar
Kdaj so že delali raziskave na to temo.
In so ugotovili, da več kot 90% otrok spi pri starših.
Naši sosedje so hitro rešili tak problem : naročili so posteljo po naročilu.Za 4 osebe.


No, tamaledva sta zdaj stara tam okrog 30 let in že dolgo dolgo dolgo več ne spita pri očku in pri mamici.

Ampak bilo je pa lepo, varno in predvsem - toplo!
Default avatar
O kako je bilo lušno ko so otroci spali pri nama. Prav pogrešam to obdobje polno crklanja večerng zgodbic itd. Morda res malo slabši spanec ampak ne odtehta in ni mi žal. Danes sta najstnika in vsak v svoji sobi.
Default avatar
Preberi si http://med.over.net/clanek/i20016-2/
nisem vedela je napisal/a:
Default avatar
teta fani je napisal/a:

Pri nas nas je 5 spalo v treh posteljah, smo zakonski postelji dodali še eno enojno. No, tam po 9. letu se je nehalo. Uh, kako luštno je bilo... :)
Zdaj so vsi trije že skoraj odrasli in ni videti, da bi imeli kake posledice.

Človek je sesalec, vsi mladiči sesalcev spijo skupaj z mamo (starši) kar nekaj časa, tudi ko se ne dojijo več. Zakaj potem človeški mladiči ne bi spali s starši?
Default avatar
dej vprašaj sosedo kako sta naštepala sestrico ... a s pomočjo sina ☺
Default avatar
Zdaj mi je jasno zakaj imajo moški ljubice. Doma ni seksa, ker spijo z otroci, potem pa najdejo ljubico.
Default avatar
Je hudič, če se moraš obremenjevat s tem, kako spijo pri sosedih, ja...
Default avatar
Če vi seksate samo v postelji in to po urniku je to vaš problem brez domišljije. Zaradi otrok pri nas seks ni trpel. Morda ga je bilo malo manj ampak veliko boljši.
Default avatar
teta fani je napisal/a:


Strinjam se.
Pri nas smo sprobali vse prostore.
Pa tudi avto ima svoj romantični čar....pa kakšno skrito grmovje tudi....
Default avatar
zdaj mi je jasno je napisal/a:


To je butast izgovor babjekov.Njim je itak vse dobro, kar jim pes na repu prinese, samo da oni nimajo revčki nič pri tem.
Default avatar
teta fani je napisal/a:
Vitan Mal bi se tudi strinjal s tem....
Default avatar
Vau, kvaliteten seks v avtu in grmovju. S predigro, crkljanjem in vsem, kar spada zraven. :)))))
Default avatar
kua kua je napisal/a:

Pustimo Vitana Mala.

Tukaj se pogovarjamo o normalnih družinskih zadevah.Ne o deviacijah.
Default avatar
fopts+ je napisal/a:


Ja, je bilo prav lepo, zanimivo in zabavno.
Kdor je to zamudil, res ne ve, kaj je to ustvarjalnost.
Default avatar
enako pri nas je napisal/a:
Hvala za ta komentar, ker je edini realen. Priznavate, da gre za biološko potrebo, ki se tiče samo doječe matere in mladiča, očeta v tej sliki ni. Kar v praksi pomeni, da je mamica tista, ki vzame mladiča k sebi, oče je izločen in se preseli v drugo posteljo in drugo sobo.
Tako je v vseh primerih spanja večjih otrok, ki jih jaz poznam. Ne gre za t. i. družinsko posteljo, temveč mamica iz zakonske postelje brcne očeta (ker itak smrči), nadomesti pa ga otrok. Ali pa se celo mamica preseli v otroško sobo. Da ima mir pred očetom, itak.
Dokler otrok ne zraste do mere, da noče biti več sredstvo manipulacije in sam sune mamo iz sobe ali se izseli iz njene postelje.
To je reala, ve pa lahko še tako bluzite o "ustvarjalnoti v seksu", ki v bistvu ni noč drugega kot "ti dam na hitro, da bo mir za dva meseca".
Default avatar
nisem vedela je napisal/a:
pa kaj tebe briga kje njena dca spijo?
brigaj se zasemsaj imaš ogromno težav,da se spotikaš ob to ;)
Default avatar
zdaj mi je jasno je napisal/a:
joj,kako se mi smiliš.
A ti seksaš samo v postelji?

Potem pa ni čudno da tvoj dragi tako rad štepa okrog na drugih krajih,prostorih,vsaj ni monotonosti kot v vajini ubogi postelji bez domišljije
Default avatar
drugo je, če si to želiš, skupno spanje, če so vsi družinski člani za to...ali pa je to samo posledica tega, ker otrok ni sposoben se preselit v svojo sobo...starša pa se tudi ne znata it več intime, ker so otroci v postelji kot neko varovalo, oziroma starša ne znata spat več sama..moja sodelavka jamra vsak dan, kako je naporno, ker otroka 5 in 7 spita z njima..ne naspi se ne ona, mož je nervozen, otroka pa tud nenaspana in večji še pri 7 rabi popoldansko spanje, ker je nenaspan...ampak vzet se v roke in otroke poslat v svojo sobo, to pa ne..ker noče ne mlajši, ne večji..in zaradi ljubega miru zdaj vsi trpijo..

nit pod razno ne bi spala z otroci..mlajši je parkrat spal, ko je bil bolan, pa še to je hitro videl, da je bolj udobno, če je sam, se raztegne, brca kolikor ga je volja, se obrača...vrata pri mlajšem v sobi imam še vedno odprta, včasih me pokliče za lulanje..in to je to..spimo kot medvedi, vsi 4-je..