Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Rimske terme, kateri hotel ima tale bazen?

Default avatar

Terme

V katerem hotelu se nahaja ta bazen na sliki? Rimski dvor ali zdraviliški dvor?
Slika
Default avatar

antilopa

Povsem vseeno, v obeh primerih prideš do tega bazena. Sicer ne vem, kako je sedaj, ampak jaz sem bila nad njimi razočarana. Medicinski center, ki sploh ne zasluži tega imena (zdravnik je prišel malo naokoli), fitness naprave v slabem stanju, edino hrano pa lahko pohvalim. Če si oseba, ki potrebuje več dogajanja, ti te terme odsvetujem.
Default avatar

Naka

Kolikor vem, je tam samo ta mini bazen z zunanjim tudi mini bazenom . Pa na sliki zgleda se kar velik, vendar je vse tako mini.
Default avatar

GRETKA

Iz vseh stavb v kompleksu prideš v ta bazen. Vzporedno s tem je tudi zunanji, ki ima dva izhoda iz notranjega in lahko plavaš v krogih. Za razliko od predhodnic, sva bila z možem tam izjemno zadovoljna. Rimske terme so ene od redkih kjer dobiš predvsem mir, če si tega seveda želiš. Okolica je zelo lepa, zelena... Midva sva si jih privoščila za 20. obletnico poroke.
Živi in pusti živeti
Default avatar

Nama

so tudi všeč Rimske terme, ravno zaradi tega, ker je mir (beri - ni toboganov in posledično ni družin z otroki). kakor so že napisali, do bazena dostopaš iz vseh kompleksov, je pa bliže Rimskemu dvoru. Zdraviliški dvor je preurejen iz starega dela, je sicer lepo in čisto.
Res pa potrebuješ tam 3-4 dni, pa je dovolj, ker naokrog pa si res nimaš kaj začet, a kot rečeno, če hočeš mir, ga tam dobiš. Meni osebno so všeč izreki, ki so napisani po celotnih stavbi in malo prehodim kompleks, da jih čitam :)
Lp.d.
Default avatar

Terme

Hvala za odgovore. Predvsm iščem mir tako, da potem bo zadeva za naju čisto dobra.
Default avatar

za 40

Tudi midva dobila za darilo za 40 let poroke. Blaženi mir brez otrok in toboganov.
Lepo, dobra hrana.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net