Starševski čvek

Rusija bo opravila kar Nato ne želi

Default avatar
Rusija bo po poročanju medijev aktivno vstopila v vojno v Siriji in začela napadati vojsko Islamske države. Ob tem ji bo stal ob strani Iran. ZDA in njena zaveznica Turčija (tudi naša, ker smo skupaj z njimi v Natu) pa namesto, da bi razbili Islamsko državo in s tem končali tudi begunsko krizo raje napadajo Kurde in Asadov režim. Slovenci bentimo čez begunce zraven smo soodgovorni za begunsko krizo ker smo zavezniki držav, ki so jo ustvarili in imamo tako kot oni krvave roke.
Rusom in Irancem želim veliko sreče in uspeha pri delu, ki bi ga moral opraviti Nato.
lp
Default avatar
NATO je tako ali tako povsod kjer se je pojavil popušil!
NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!
Default avatar
dodam še naslednje, v petek so ZDA bombardirale položaje v Siriji, kar vam je večini neznano, je to, da bo po vsej verjetnosti prišli do prvega neposrednega konflikta med Rusijo in ZDA, kot pred sedemdesetimi leti bo treba tudi v Slo izbrati stran, upam, da boste izbrali modro..
Default avatar
God bless Russia. Gledam novice teh ki so brez denarja, brez dokumentov, brez vsega prišli v Nemčijo in Avstrijo, nihče jih ni vprašal nič. Čemu obstajajo pri nas meje če se lahko vsak prosto o Prešernu sprehaja po Evropi? Ko gledam slike in berem imena, Mohammed, Ahmed, Jamal, Kalil, sami muslimani. Ko pogledam slike v faci mu vidiš da je musliman. In na to naj bi se Evropejci navadili? Da bom zdaj razne Mohammede gledal po evropskih televizijah?

Zelo nepravično od Evrope da bo tem ljudem izplačevala visoke socialne zneske medtem ko drugorazredni državljani, Evropejci, moramo za ta denar delat. Jaz se me more in se nikoli ne bom sprijaznil z dejstvom da ti ljudje vse dobijo brezplačno, delajo nič, nikoli ne bom sprejel arabske kulture v Evropi, enostavno na bruhanje mi gre ko vidim te arabske obraze v Evropi, več sto tisoč njih, kvazi beguncev, ki na legalen način kradejo denar Evropejcem.
Default avatar
Al Asad je napisal/a:
Vojna med EU in Rusijo = neprecenljivo. Mislim da nas edino to reši nadaljnjega navala teroristov. Evropa mora doživeti destabilizacijo in brezvladno stanje. Ko bo ljudem enkrat prekipelo se bo pa zgodil podoben scenarij kot z Židi. Le da tokrat na to ne bom gledal kot genocid ampak kot reševanje Evrope.
Default avatar
begunce je potrebno naložiti na vlake, avtobuse ter ladije in jih peljati v države, ki so to krizo povzročile in to so: ZDA, Velika Britanija in Francija, države ki so bile gonilna sila pri rušenju Sadama Huseina, Gadafija, Asada, Mubaraka in Ben Alija in kaosa, ki so ga povzročili v Ukrajini.
Default avatar
goRussia je napisal/a:

Zelo konmstruktiven prispevek izredno v zvezi s tistim, o čemer govori tema. Nekaj čisto novega,
izvirnega, inteligentnega, z veliko poznavanja situacije, podrobnega vpogleda v dogajanje, pametne
razčlenitve in sposobnosti razločevanja dejstev od namišljenega.
Čestitam, kaj tako premišljenega in dognanega že dolgo nisem prebrala.
Default avatar
goRussia je napisal/a:
pozabil si še na uničenje oz razbitje Savdske Arabije kot enega največjih podpornikov svetovnega terorizma, ki jim štango držijo kdo drug kot ZDA
Default avatar
goRussia je napisal/a:

Me zanima, kdo bo tebe rešil, ko prideš na vrsto za genocid.
Default avatar
Amerika in europa so dobri samo za ustvarjanje problemov ne pa za reševanje.
Default avatar
Američani so največje pič... na tem svetu.
Default avatar
44444444444 je napisal/a:
Zda so protagonist, Evropa žal zgolj sledi kot pohlevni cucek, proti Rusom uvaja sankcije, uničuje svoje gospodarstvo, čez par let se bodo Američani zlizali z Rusijo, Rusi pa odjebali Evropo... scenarij kot se je zgodil na Kubi...
Default avatar
Rusija je pokazala svojo moč in sposobnosti v Afganistanu, Čečeniji in Ukrajini. Hvala, ampak ne hvala. Zunanja politika je politika interesov in čisto nič drugega. Sfiži se pa vedno, ne glede na to, kdo se je loti. Nazoren primer: Slovenija in Hrvaška ter par metrov morja. Ne rabiš ne Rusije ne Amerike, da ugotoviš, kako je to zapleteno (po nepotrebnem?).
Default avatar
paxx je napisal/a:
Afganistan je bil Ruski Vietnam, v Afganistanu so se do sedaj opekli že vsi, tudi Američanom je spodletelo, v Čečeniji so Rusi postavili stvari na svoje mesto , enako kot so storili v Gruziji ( ko je Gruzija ob podpori ZDA tipala odziv Rusije in ga dobila), Gruzija bi morala trdobučnim ZDA bit nauk, kaj se bo zgodilo , ko bodo poskušali destabilizirati Ukrajino. Mejo z Hrvaško je čisto lahko urediti, Slovenija mora sprjeti, da ji ne pripada to kar želi izsiliti. Pika
Default avatar
keridiot je napisal/a:
Kot avtohtoni prebivalec Evrope v tvojem komentarju ne vidim nevarnosti. Stojim na pravem bregu tako da...
Default avatar
Ma zataknite si te Ruse nekam, še njih manjka tam, da bo ja štala. In najdeš potem še lowlife glupe navijače, da bo ja vojna a ne.
Povejte mi eno pozitivno stvar, ki so jo Rusi dali svetu? razen gulagov in vojaške tehnologije pa seveda tajne policije, da je še zdej folk čisto presran in si upa, kaj povedati čez Putina samo za 4 stenami pa še tam samemu sebi:)
Vsi drkaači na Ruse evo https://www.adria.si/sl/destinacije-in- ... na-moskva/ karta je poceni pa vzemi neprovatno in uživaj :)
Ne ve mzakaj potem na veliko "bežijo" v evropo sploh Slovenija jim je zelo interesantna Portorož je že čisto ruski tudi v Ljubljani jih je ogromno pa ne samo kot turistov.
Njihovo gospodarstvo je pa joke in je na ravni Španskega haha če nebi bilo nafte in plina bi moral Putin začet prodajat gozdova da bi vzdrževal svoj sistem. So že začeli gagati zaradi sankcij in zmeraj huje bo. Tudi njihova "samooskrba" je joke.
Default avatar
bluelight je napisal/a:
Rusi so protiutež Ameriki. Rusija je zadnja 'trdnjava' ki bi morala pasti da Amerika prevzame nadzor nad celim svetom. Evropa je itak prostovoljno marioneta, Kitajsko držijo v šahu z gospodarstvom...

Kaj je Rusija dala nam? Če gledamo iz tehnološkega vidika nič. Je pa Rusija ena redkih držav ki se ne pusti zajebavat in na vsako provokacijo odgovori z vojaškim napadom. Se je Amerika malo igrala v Ukrajini pa so se opekli... Gdo bi si milil da bo Putin poslal več deset tisoč vojakov na Krim. Nihče, tudi Obama tega ni pričakoval. Ne rečem da je Rusija obljubljena dežela, a je definitivno varna država če ne nasprotuješ režimu. Rusija je zatrla islam in terorizem, z vojaškimi napadi si je podredila sosede, ki so bile pod nadzorom Amerike.

Čez 30 let bo Rusija obljubljena dežela Evropejcem, ko bo Evropa polna beguncev.
Default avatar
Rusi so protiutež uničevalni politiki ZDA, Rusi oz Ruski narod so svetu dali marsikaj, le bebec kot ti se sprašuje kaj so rusi dali svetu, sankcije proi Rusiji bolj škodijo Evropi in koristijo ZDA
Default avatar
Al Sadat je napisal/a:
Kar hočem povedati, je to, da je isto, ne glede na to, katera velesila se vmeša v določeno območje oz. državo. Navijači enih ali drugih ste pa ... zgolj navijači, ki jim pogled ne seže prav daleč.
Default avatar
Al Sadat je napisal/a:
točno tako bravo +100000000000000