Forum.Over.Net

Starševski čvek

Zakaj rinete na še bolj vroče?

Default avatar

nisem Matti

Glede na to, da vas vročina tako moti, me zanima, zakaj vsi tako rinete na še bolj vroč jug (Hrvaška, Grčija, do nedavnega tudi Severna Afrika)? Če bi radi šli na hladno, pojdite na sever!
Default avatar

morje morje

Sem sicer že nazaj z morskega dopusta, bi pa z veseljem še šla! Zakaj? Ker je super in lepo, ker uživam na morju. Seveda pa ne kjerkoli, pač pa na otočkih na jugu Dalmacije, kjer je sicer vroče (zato pa imam tudi klimo v apartmaju), ampak morje pa je prijetno osvežujoče (25 stopinj)! Zato! :-)
Default avatar

neznalka

Zato ker v naravni sencki pred prikolico v kampu ni niti približno tako vroče, kot doma v stanovanju. Mogoče po stopinjah, ampak lepo pihlja, morje je 50 metrov stran, cel dan sem v kopalkah... Zato.
Default avatar

wpdf

Zato, ker je v klimi avta bolje kot v neklimi doma in ob morju ni nikoli tako vroče kot na celini pa še v vodo lahko skočiš.
Default avatar

odvisno

Nam je bilo enkrat /pred nekaj leti/ zelo, zelo vroče na morju. Stanovali smo v starem delu mesta, zunaj je bil sicer senčen vrt, a se ni shladilo niti ponoči. Navadno smo se kopali v bližini, tokrat ni bilo šans /sam beton/. Vozili smo se par km na plažo z borovci, kjer je bilo za spoznanje boljše, a še vedno vroče, soparno.
Letos naj bi šli v roku 14 dni. Če bo tako, bomo prestavili /imamo to možnost/.
Default avatar

v tej vročini ne

Ne, škoda dopusta, je samo mučenje.
Default avatar

znalka

neznalka je napisal/a:

Oooohooo soseda....kot bi brala sebe, le da sem jaz tista, ki ima do morja 30 metrov :)
Default avatar

kdo je boljši

znalka je napisal/a:
Hehe, tole je tud eden od slovenskih "športov"... kdo je bližje plaži ;)

Sem se ravno vrnila z dopusta ob jezeru v Avstriji, na Koroškem. Milina, ne zamenjam za nobeno morje. Na eno stran prekrasno jezero, kjer se večkrat zgodi, da si sam v vodi, na drugo stran hrib in gozd s prijetno senčko. Pa še bližje kot morje, manj gneče, bolj znosne temperature, sploh ponoči, ko moraš skor zlezt v spalno vrečo ;)
Default avatar

Bi prosila

kdo je boljši je napisal/a:
Jaz bi pa prosila, ce lahko poves konkretno katero jezero je to? Iscem namrec nekaj podobnega za nas dopust z malčkoma, ki bosta na morju zgorela, zato gremo iskat malo ohladitve. In bi prav prisel konkreten predlog ;) hvala
Default avatar

neznalka

znalka je napisal/a:
Mogoče sva res sosedi, pa sva obe 10 m pretiravali, vsaka v svojo smer. Mislim da je po googlu izmerjena razdalja v resnici 40 metrov. :-)
Če pogledas mal naokoli -lezim na lezalniku s knjigo v roki in cakam, da se se malo ohladi, pol pa plavat. :-)
Default avatar

neznalka

kdo je boljši je napisal/a:
Tud mene zanima ob katerem jezeru si bila in kolk stopinj ima. Avgusta bi en teden dopusta preživela mal drugače, a nujno ob vodi.
Default avatar

kIima

odvisno je napisal/a:
Za ta denar ki ga vsako leto norci nesejo hrčkom, bi lahko imeli doma že klimo in plačane stroške za elektriko klime za celo leto. Slovenceljni so tako zarukani butli da ne morem verjet...