Style.Over.Net

Nega, ličenje in style

Naravna kozmetika Farmasi

Default avatar

kozmetika

ZAKAJ BI KUPOVALI IZDELKE DRAŽJE DRUGJE ČE JIH LAHKO KUPUJETE VELIKO CENEJE IN PRAV TAKO ZELO KVALITETNE za vas in vas dom na spletni strani Farmasi.si. Produkti so zelo kvalitetni in tudi preverjeni.Vse to vam omogoča Slovensko podjetje FARMASI COSMETICS. Vse kar morate narediti je, da se prijavite brezplačno na stran in pod ime sponzorja vpišete "tomi25 "

Brez vsakršnih stroškov ali mesečnih obveznosti.

FARMASI je ekološko zasnovana blagovna znamka. Pet tovarn blizu Istambula je opremljenih z najmodernejšo tehnologijo in omogočajo vrhunski razvoj izdelkov, njihovo neoporečno proizvodnjo, etiketiranje in pakiranje. FARMASI je 100% turški proizvod.
FARMASI je blagovna znamka poznana po visoki ekološki osveščenosti. Že sama proizvodnja je zasnovana po najvišjih EKOstandardih. Vsi izdelki so skrbno zasnovani, brez škodljivih in alergenih sestavin ter popolnoma brez sestavin živalskega izvora. Izdelke predhodno dermatološko laboratorijsko testirajo in ne izvajajo testiranja na živalih.

www.FARMASI. Si

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Default avatar

n1kita

Jaz večino naravne kozmetike kupim pri vida studio http://www.vidastudio.si/si/, cene so ok, za kozmetiko pa vem, da je preverjena. Tudi precej so mi svetovali na temo izdelkov, ki jih prodajajo, ko sem jim pisala.
Default avatar

snakebeffect

renevo je napisal/a:
iz spletne trgovine renevo sem imela samo Snake B effect. Krema je res odlična. Kaj še priporočate?
Default avatar

SabinaNeko

Jaz trenutno prisegam na Farmasi...uporabljam njihovo kremo za obraz z oljem čajevca in mi je super. Tudi dekorativna kozmetika mi je odlična, dobra obstojnost, pigmentiranost predvsem pa cenovno ugodna. Uporabljam maskaro, eyeliner, šminko ter senčila � Kupujem pa prek njihove spletne trgovine. Potrebna je samo registracija (ki pa je brezplačna) in že lahko kupuješ po članski ceni. Lahko pa se vržeš v posel in prodajaš prek kataloga � jaz trenutno kupujem samo zase in prijateljico ☺
Če želi kdo probati njihovo kozmetiko in se registrirati, lahko pod sponzorsko ime doda mene....sponzorsko ime: SabinaNeko �
Default avatar

Farmasi

Predstavljam Vam naravno kozmetiko Farmasi.

FARMASI je blagovna znamka poznana po visoki ekološki osveščenosti, izdelki pa ustvarjeni na naravni bazi, brez parabenov in umetnih barvil.

Svečana otvoritev (z resno in razširjeno ponudbo akcijskih izdelkov) je bila Septembra 2017, preko 66 let obstoja, uporabljajo jo pa v 123 drzavah sveta in več kot 350 milijonov zadovoljnih ljudi po vsem svetu.

Izdelke lahko naročite preko distributerjev, si ogledate akcijske kataloge na njihovi spletni strani: http://farmasi.si/
Če pa je kdo pripravljen postati njihov distributer (njihov član, brez pogojev, tudi brezplačna članarina, visoki procenti od prodaje), naj me kontaktira za več informacij na: [email protected]


Lp :)
Default avatar

balea dm avon skin so soft

Hočeš reči, da sta Avon in Oriflame nateg?
Sama sem včlanjena v Avon in čedalje več izdelkov naročam pri njih.
Sicer kupujem v DM, ampak nazadnje sem si recimo pri Avonu kupila kremo za britje, pa je res odlična, tako kot pravijo na spletu. Prej sem kupovala od Balee.
Pri Oriflame me pa moti, ker je poštnina vsako rajžo 4 ali 5 €, zato še nisem naročila.
Default avatar

Brigita wagner

Pozdravljeni
Obstaja možnost da naročal preko vas oz pri vas
Lp brigita
Default avatar

harmonkam

Če koga zanima naravna kozmetika Farmasi naj me kontaktira ali pa preprosto pri prijavi-registraciji vnese v okence priporočilo št. SI06277. Lahko kupuješ on-line samo za sebe ali pa začneš dodatno služit. Naročiš izdelke za 25€ in že dobiš 15% popusta + darilo za začetnike. Izdelki so top! Pa še to: registracija je brezplačna.