Starševski čvek

Si vsi moški želijo imeti otroke?

Default avatar

zdisekot

Si res vsi moški želijo imeti svoje otroke?
Jaz si jih ne želim, naletim pa samo na moške, ki hočejo imet otroke.
Default avatar

seveda da ne

seveda da ne ,prav kakor si vse ženske ne želijo imet otrok. imaš pač "srečo", da naletiš na same take.
Default avatar

zdisekot

Kaj pa vem. Občutek imam, da vsi moški tam okrog 40, 45, ki še nimajo otrok, prav panično iščejo žensko s katero bi imeli otroke. Tudi preko spleta sem poskušala spoznavati pa tudi sami taki, ki želijo imet otroke.
Default avatar

679969

taki obupani so najhujši, oni iščejo samo inkubator na dveh nogah
Default avatar

sevastopol

zdisekot je napisal/a:
to ja. enega sem poznala, ki je delal petletne načrte glede tega. fora pa je, da bi potem, ko bi bilo dete enkrat na svetu (s tem se je izrecno "pohvalil") skrb prepustil materi. nobenega nočnega vstajanja, menjanja plenic, ... prosim lepo, to niso moška opravila. hvala lepa za takega.
Default avatar

zdisekot

679969 je napisal/a:
Ja, to pa res. Te klikne, ti že v prvih minutah pove kako on želi že čez dve leti imeti otroka. Torej po dobrem letu od tega, ko te je prvič kliknil (kdaj bi šele prišlo do srečanja), bi on že naredil otroka.
Default avatar

ni hude želje

smo ti že stokrat rekli, da si najdi enega ločenca, ki se na vse kriplje prizadeva, da mu ni treba plačevati preživnine. takih je kolikor hočeš in gotovo si ne želijo otrok. Večina moških si otrok ne želi, mislijo pa, da jih zaradi pritiska družbe in družine morajo imeti, zato oplojujejo ženske.
Default avatar

zdisekot

sevastopol je napisal/a:
Čudno je že to, da je toliko takih moških, ki se pri 40ih šele odločajo, da bi poiskali žensko in imeli otroka.
Kaj pri 40ih, se najdejo tudi taki pri 48, 49.
Saj razumem, da se najdejo posamezniki, ki jim prej ni steklo. Ampak tako veliko tipov, ki šele pri teh letih iščejo žensko, da bi imeli otroke. Se pa vprašaš kaj so prej počeli.
Default avatar

zdisekot

ni hude želje je napisal/a:
Verjetno nisi razumela: jaz ne želim otrok.
Predvsem pa ne prenesem tipov, ki imajo otroke pa ne skrbijo zanje.
Default avatar

PUMA

Večina moških si želi otroke, to je popolnoma naravno. Je pa res da večina nima odgovornosti in ne bi skrbeli za njih. Nisem še spoznal tipa ki si ne želi otrok, praktično si ne predstavljajo življenje v dvoje brez otrok. Potem so raje samski.
Default avatar

zdisekot

PUMA je napisal/a:
Ja, tudi jaz nisem še srečala moškega, ki bi ne bi želel imeti otrok. No bolje rečeno, da jih ne bi hotel delat. Jih pa ogromno poznam, ki so naredili otroke potem pa jih pustili, se izmikali preživnini. To me čudi. Toliko takih, ki zanemarjajo otroke. Nikakor pa ne naletim na take, da bi rekel jaz pa nočem imet otrok in jih tudi ne bom imel.
Default avatar

vsakposvoje

zdisekot je napisal/a:
Imam identično težavo. Nimam in ne nameravam imeti otrok. V 30ih je še šlo; ko sem potencialnemu partnerju povedala, da ne želim imeti otrok, je bilo ok (verjetno je vsak mislil, da si bom prej ali slej premislila, zaradi ljubezni do njega po možnosti). Zdaj, v 40ih (ko si želim tudi partnerja te podobne starosti) pa so moški večinoma že ločeni z otroki ali pa takšni, ki si otroke obupno želijo (biološka ura?).
Moškega 40+, ki bi bil brez otrok (in si teh tudi ne bi želel) praktično ni mogoče najti.
Default avatar

PUMA

No potem vemo kdo je tukaj malce poseben.
Default avatar

656842

PUMA je napisal/a:
Tole ne gre skupaj. Imeli bi otroke ampak skrbeli pa ne bi. Imeli bi vezo v katerem se rodi otrok ampak za žensko in otroka ne bi skrbeli. Torej resnica bi bila, da nočejo otrok ampak zaradi pritiska družbe, da je to nekaj naravnega mislijo, da si želijo. Torej zelo napačna želja. Ne in imeti otroka ni nič bolj naravno kot ga ne imeti.
Default avatar

656842

Ko bodo ljudje resnično poslušali sebe, svoje srčne želje in ne družbo bo pa na svetu lahko veliko bolj srečnih parov. Takih in drugačnih vendar srečnih. Kar pa je bistvo.
Default avatar

PUMA

656842 je napisal/a:
Ni res, to je bilo že večkrat dokazano ima moški potrebo po širjenju genov. Zato to počnejo. Pri ostalih vrstah skrb za otroka potem prevzame samica, samo pri ljudeh je drugače. In del tega je ostalo v genskem zapisu. Torej nenaravno je da mora moški skrbet za otroka, podobno kot je nenaravna monogamija in še kaj.
Default avatar

pume in opice

no puma ti je razložil po domače, da so moški še na stopnji šimpanzov in orangutanov. Torej se naj avtorica vpraša, zakaj nujno rabi eno opico doma? Za seks lahko dobi ffehtarjev kot toče, za vse ostalo primata ne rabi.
Default avatar

Robi...

pume in opice je napisal/a:
Na katerem nivoju pa so f fehtarji ? :)
Default avatar

rešitev

Rešitev za tiste moške,ki so z ženskami,ki ne želijo otroka ajih ljubijo je ta,da si poiščejo eno ljubico,napumpajo in imajo enega bastarda,ki ga bo tudi soinzorirajo.Vsi veseli in srečni,pač ne razglašaš,da imaš enega bastarda nekje.Žena bo še naprej kuhala in vlekla,moški pa bo imel potomca.