Forum.Over.Net

Starševski čvek

Postavite nemogoče vprašanje in dobili boste neverjetne odgovore! Anonimno in brez registracije. Največje slovensko virtualno mesto. Če ni objavljeno v tem forumu, se ni zgodilo!

Nujno - dober odvetnik za delitev premozenja - psihicno nasilje

Default avatar

prosimnujnooo

Nujno rabim dobrega odvetnika iz Celja ali Zalca, ki bi mi pomagal z nasveti pri delitvi skupnega premozenja po razpadu izvenzakonske zveze.

S partnerjem zaenkrat ziviva se skupaj, je pa stanje nevzdrzno, saj izvaja cedalje hujse psihicno nasilje nad mano. O prodaji nepremicnine noce slisati, je se tudi pod hipoteko, nobeden od naju pa nima toliko, da bi drugega izplacal. Od mene namrec zahtveva nenormalno visok znesek, da se izseli, jaz bi pa pristala na dosti nizjega, pa vem, da niti toliko ne premore. Lastnika sva oba, jaz pa se placujem kredit za hiso.

Prosim za kaksen koristen predlog, ce je ze bil kdo v podobni situaciji ali za vzpodbudno izkusnjo z katerem od odvetnikov s celjskega konca.

Ze vnaprej hvala za vsako idejo.
Default avatar

prosimnujnooo

Se opravicujem, nisem hotela odpirati dveh tem, mi mobi nekaj nagaja.
Default avatar

nujnooo

Sem slutila, da mi ne bo preostalo druga kot kalvarija preko sodišča. Prodati ne morem sama, saj sva vpisana oba kot lastnika, on pa o prodaji noče slišati. Plačevanja kredita in najemnine pa si ne morem privoščiti, da bi se zacasno umaknila s tega pekla.
Default avatar

nujnooo

Mi lahko kdo svetuje kako naj zgornjo temo izbrisem, se ne znajdem najbolje.
Default avatar

QBR

nujnooo je napisal/a:
Mi lahko kdo svetuje kako naj zgornjo temo izbrisem, se ne znajdem najbolje.

Ti je ne moreš. Lahko pa se malo znajdeš po svoje. Napiši eno čez moderatorje ali pa pošimfaj admina, pa bo tema takoj izginila.
______________________
Default avatar

nujnooo

Sem se vsaj malo nasmejala, ceprav mi zadnje case ni do smeha. Ne bom sinfala admina, naj vsaj on kaj pametejsega dela na tako lepo nedeljo, ce ze jaz nimam volje.
Vseeno hvala za nasvet.
Default avatar

QBR

Kakor hočeš. Boš pa dve temi spremljala vzporedno.
Lahko pa ti mi malo pomagamo in začnemo šimfat.
______________________
Default avatar

nujnooo

Lahko, bom malo preusmerila misli, ker se mi ze mesa od vsega tega sr..., ki da dozivljam doma.
Default avatar

mehanik1

No, za to sranje doma si enako kriva, kot tvoj partner. Namreč on se sam s sabo pač ne more kregat.
Prav tako bi rekel, da bi zgodba malce drugače izgledala, če bi še on povedal svoj del zgodbe. Prepričan da nisi ravno svetnica in je del krivde za nastalo situacijo tudi na tebi.
daj, sporoči partnerju, da še on napiše sem kaj si misli in potem bomo lahko predlagali kake rešitve.
Default avatar

nujnooo

Delno je tudi res, da je del krivde na meni, ker sem bila prevec slepa in naivna. Drugace pa, a se ti zdi normalno, da ti nekdo zamolci svojo psihično motnjo ( MOM), ko se spusti s tabo v resno zvezo?
On zagotovo ne bo pisal tu gor, večjega napora od igric na racunalniku ne zmore.