Forum.Over.Net

Starševski čvek

Ženske,nehajte se blamirati

Default avatar

nehajte no

Oprijete legice,oprijeta majčka,preko pasa pa visi 10kg mortadela.Ni sexy,dajete vtis,da ste obupale nad življenjem in vam je že popolnoma vseeno za vse.To se gre za 20 in 30 letnice,ki bi morale biti na vrhuncu telesne forme.To je telo ostarelih v zadnji fazi življenja,njim je oproščeno,vam pa ne in se nehajte prenažirat obenem pa jokat na forumih kako ste si boge.Bogi so si invalidi,ve ste navadne lenuhinje,ki ste sposobne samo telefoniranja in lapanja....gnal bi vas,da bi teklo z vas,samo zato bi uvedel obvezno vojaško služenje tudi za ženske,pa kdo vas bo gledal,ko boste v 50ih....s tem nezdravim življenjem ste še vaše sončke zastrupile,gledam vaše vozičke v trgovinah,sama umetna navlaka,gazirane pijače,pudingi,pudingi,jogurti,pudingi....deci vas premalo trenirajo doma,čisto ste se zapustile....

Podpis;En z jajci,ki ga niste mentalno zjebale
Default avatar

Jazz

Jaz bi povedala z drugimi besedami, a se popolnoma strinjam.
Default avatar

mind your own business

kako se je fajn z drugimi ukvarjat, se s svojimi pomanjkljivostmi ne rabiš....
hvala bogu, da obstajajo ljudje, ki so sposobni živet, ne da bi konstantno gledali samo na to, kaj bodo drugi o njih rekli ali si mislili.
ti pa si poišči babetino, ki si ne bo upala zjutraj iz bajte pogledat brez treh kil make-upa gor in bodi srečen, ker imaš tako raketo....
pa glej da jo boš gonil po poligonu dokler ji ne bo jezik visel do kolen, da ji ne bo kaj glupega na pamet padlo
Default avatar

El Fidelito

Mene pa čisto nič posebej ne iritira, če debele babe špeh kažejo pod preozkim tekstilom. In tudi nič manj mi niso smešne od kakih najstnic brez špeha, ki so vse ponosne na svoje riti, ali kakšnih "zrelih" bab, ki se podobno rihtajo, da bi ja vsi opazili, kako se matrajo, da so fit. Vse je to ista babja patetika. Izjavljajo, da jih moti, ker v njih desci vidijo seksualne objekte, da so več kot to, ker imajo menda čudovite duše in notranjost, oblačijo se pa vse tako, da samo svoje babje pnevmatike razkazujejo. In take boš potem jemal resno in v njih odkrival neko duhovno vrednost?
Default avatar

mortadela123

Se pravi: Sama sem se v zadnjem letu precej poredila.en obrok dnevno po 12urnem (+ nadure) delavniku imaposledice. Potem je boljse, da ne grem se letos sploh kopat...da ne bom koga zlorabla s svojo pojavo na 10m ?
Default avatar

Namesto morja

mortadela123 je napisal/a:

Namesto morja gres potem lahko na tecaj iz branja z razumevsnjem. Ko ga uspesno zakljucis, ponovno preberi prvi post.
Default avatar

ne gre se za to

sej se ne gre zato, da bajse ne smete v kopalke pa semorte skrivat,ampak se gre za to, da vam DOL VISI (vam je čist vseeno), kakšne ste. ne gre se samo za estetiko, gre se tudi za vaše zdravje.
Meni gre pa prav na živce, te reklame sedaj ko je poletje, kako je treba met raven trebuh..ja kaj, a samo čez poletje, pol si pa lahko debel, ker si itak skrit pod bundo? ZDRAVJE je na prvem mestu, in špeh nikakor ni zdrav. pet minut dnevno si pa ja vsak lahko vzame zase, da se malo pretegne, brez izgovorov, lepo prosim. Pa ne mi rečt, da se od enga obroka dnevno redih, kaj pa ješ? Celo veliko pico pa litr kole zravn, pa še tortico čez? matr
Default avatar

biciklista

Danes na kolesu pridem za dva para konkretnih mladih krač v pajkicah. Še vdolbine celulita so se videle skozi blago. Ušlo mi je Shake it!

In bedrača se obrne in me strelja s pogledom:)))
Default avatar

bajsurine

Po so pa še užaljene če jim rečš da so debele. Ja kako pa naj jim rečš? Če pa so debele. Resnica.
Default avatar

samo ena mami

Predebelih žensk ni! So samo zakompleksani dedci.
Default avatar

Jaz sem neki posebnega

Jaz pa sploh ne hodim h ginekologu.
Vse je ok. Itak da vidiš, če nekaj ni uredu. Že peče, srbi, smrdi, izcedek.... In ker tega ni, ne grem! Že več kot 20 let!

Sem pa vedno imela težave - po porodih, ko 'moraš' na preglede. Vedno se mi je 'iz nič' po pregledu pojavila srbečica, ki smo jo zdravili s Canestenom.

Ga ni boga, da grem za parimi ženskami na tisto mizo :( ! Ker nikoli ne moreš tok razkužit za eno 'revo' ali 'radodajko', da si še jaz kaj ne nalezem!

Spolne odnose imam pa s (preverjenim) tipom, prav tako skrbim za oblačila in higieno. Pa če se le da, si ne stiskam frače v neko tange sintetiko, kavbojke, najlonke....... Doma sem večinoma brez gatk, ponoči pa itak!

Kaj vse delate ženske s fračami,!! Po par dni..... Še malo je bolezni!
Default avatar

Vse ok?

Jaz sem neki posebnega je napisal/a:


Ja???
sej samo o kilah debatiramo....
Default avatar

kg

KIle so posledice možganeske nehigiene, ki se manifestira na telesu. Najpogosteje jih zapakirajo pod stranski učinek materinstva.
Default avatar

Tisa_R

samo ena mami je napisal/a:
Seveda so. Pa predebeli moški so tudi. To lahko potrdi vsak zdravnik.
Default avatar

nehajte no

To je to,ko eni omenjate,da jim je vseeno,točno to VSEENO jim je,ker so se zapustile,ni pa jim vseeno kakšen telefon imajo,frizurco,šlapače...seveda same takšne stvari,ki se jih da v 5 min porihtat..
Mortadela je rekla,da ima posledice,kljub temu,da na dan poje samo en obrok...jah lažite si same ne nam,se nismo včeraj rodili...ta en obrok je ponavadi literska kava s kilo cukra,par rogljičkov,milka čokolada in še kakšen jogurt + puding na vrh.
Bajse lene neodgovorne,še otroke ste zastrupile z vašim stilom življenja...doma ste pa tako ali tako navadne tečnobe,če vam partner kaj omeni pa jok in stok...gnal bi vas,d bi teklo z vas...
Default avatar

nehajte no

Tisa_R je napisal/a:
Hehe,ni lepšega,kot to,da pametna ženska zaključi eno feministko.
Default avatar

mmmmooopp

ja ene so res bljak.
Default avatar

Riba

Malo grdo je napisano, ampak žal resnično.
Default avatar

Julija_1975

Pa ljudje božji, nehajte se ukvarjati z drugimi. Sebe poglejte. Le kako nekateri gledati, kaj ljudje kupujejo, firbca pasete po nakupovalnih vozičkih, v hotelih gledate, kaj si nekateri naložijo na krožnik, gledate ženske, kako so oblečene, a vas je kdo po kaj vprašal? A ste slučajno zaradi tega kaj prizadeti?
Skrbite zase, za svoje zdravje in za svoje družine, druge ljudi pa pustite pri miru.
In zavedajte se tega, da če bi bili vsi ljudje lepi, elegantni, pametni, inteligentni, razgledani, bi bil svet pust in nezanimiv ter oropan raznolikosti.
Default avatar

veš, one

bajsurine je napisal/a:
bojo shujšale, ti boš pa do smrt ******!