Forum.Over.Net

Starševski čvek

Urinirate v bazenu?

Default avatar

Urin

Jaz ja, če je WC predaleč ...

Vi?
Default avatar

scalnica

Ja
Default avatar

jazzato

Jaz zato na bazene ne hodim, se mi je že v otroštvu zagabilo na kvadrat.
Default avatar

ej vama zgoraj

naslednjič, ko vama bo kaj takega prišlo na misel, se spomnita na svoje zdravje... če vama je kaj mar zanj vsaj več tega ne bosta naredili.

Sicer pa mi ni jasno, kje vam je kultura in spoštovanje okolice? Kaj če greš po cesti in je wc predaleč, tudi pač kar spustiš skozi hlače? Verjetno ne... zakaj to potlej počneš v bazenu?
In potem se pritožujete nad nekulturo otrok... kako le bodo oni kulturni, če jih vzgajajo taki odrasli. Sramota res.
Default avatar

1+1

Jaz tudi priznam. Saj to vecina dela kaj se bunis. Ma dej dej ce je to tak hudic pol pa se zapri u sobo pa se zabubi u svojo cisto postlo.
Default avatar

respectvooreenander

Vcasih, ko sem bila majhna, ja. Zdaj pa ne vec, NIKOLI. Prav tako moj sin 6 let ne lula v bazen. Vedno gre na stranisce!! Tako kot jih navadimo, tako bodo delali.
Default avatar

Yo_

jazzato je napisal/a:
Enako.
Default avatar

ogabno

Ogabno. Preden gres v bazen naj bi se stusiral, vi pa lulate notri. Zato pa imamo sami bazen, da ne hodimo na javne.
Default avatar

Ojoj

1+1 je napisal/a:
Večina? Ja, otrok. Odrasli s kančkom soli v glavi pa ne. Vsaj mislila sem tako? Pa se zavedaš, če že nimaš toliko empatije, moralnega čuta in družbene odgovornosti v sebi, da tega ne bi počel-a zaradi vseh nas, da uriniranje v bazenu škodi predvsem tebi sami/samemu? Naša koža nas že ščiti pred bakterijami, tako da če se kopaš v scavnici, razkuženi s klorom, te ne bo konec, ampak med uriniranjem se razširi sečevod in takrat vse te bekterije iz bazena pridejo vanj, najbolj banalna posledica pa je vnetje mehurja, sečnice, da ne govorim o hujših vnetjih v telesu, ki te lahko zaradi tega doletijo... Skrbi vsaj zase, če že za druge nisi zmožen/na.
Default avatar

Yo_

Urin je napisal/a:
Kje pri bazenih je pa WC tako zelo daleč, da razdalje ena gos ni sposobna prehodit?
Default avatar

ej vama zgoraj

Ojoj je napisal/a:
se strinjam točno to. Saj to sem jaz zgoraj povedala zgornjima dvema. Morebiti bo tem egiostom kapnilo šele ko gre za njihovo zdravje, ker drugače se očitno na okolico sploh ne ozirajo.
Me zanima, če tudi sicer živijo tako,da odpadke mečejo, kjer jih je volja, če koša pač ni blizu... ipd.
Pa doma pred hišo na vrtu imajo verjetno tudi vse polulano in polno iztrebkov, ker pač wc-ja ni pri ta zadnji ravno in se jim ne da notri...??? verjetno ne ko gre za njih same in njihovo domače okolje to ne velja, a ko so v tujem ali skupnem okolju, jih pa kar malo briga za skrb in spoštovanje okolice (tako oseb in narave, okolja) in počno pač kar jih je volja... Skrajni egoisti so to!
Default avatar

je res

Tole je zelo res, kar je napisano zgoraj.
a če se kopaš v scavnici, razkuženi s klorom, te ne bo konec, ampak med uriniranjem se razširi sečevod in takrat vse te bekterije iz bazena pridejo vanj, najbolj banalna posledica pa je vnetje mehurja, sečnice, da ne govorim o hujših vnetjih v telesu, ki te lahko zaradi tega doletijo... Skrbi vsaj zase, če že za druge nisi zmožen/na.[/quote]

Jaz se nikoli ne polulam v bazen, ker je to v prvi vrsti brezobzirno do drugih. Mi je pa jasno, ko grem na WC, da je zelo čudno, da sem ena izmed redkih, ki ga sploh obiščejo, bazeni pa polni. Za to drugo pa vem par let in celo umazana morska voda je menda lahko nevarna. Bazene obiskujem pogosto, ker imam težave s sklepi in jih rabim iz razloga fizioterapije.
Default avatar

Yo_

Če se trudim razumet, da eni uživajo v lastni scalnici, mi je pa vseeno težko razumet, da se ne zavedajo (glede na odgovore zgoraj), da plavajo v scalnici še vseh ostalih. Bruh.
Default avatar

Yo_

p.s. In to dame, ki pridno perejo brisače, bojijo se vsake klinčeve mačje dlake ipd. Hkrati pa svoja sonca po bazenih s scanjem škropijo.
Default avatar

ej vama zgoraj

Yo_ je napisal/a:
morebiti bi ji bilo potrebno predlagati, da si drugič kahlo sabo nese in si jo postavi ob rob bazena...
Default avatar

Yo_

ej vama zgoraj je napisal/a:
Še boljše bi bilo, če bi v bazen zlili kakšno snov, ki bi urin okoli prašičev obarvala s kakšno zelo vpadljivo barvo.
Default avatar

ej vama zgoraj

Yo_ je napisal/a:
pa ne samo to... za to,d a se lahko kopajo v scalnici so pripravljene celo plačati lepe denarce in to za celo družino, ker bazeni sploh niso poceni...
me zanima če otroku svojemu doma tudi kopel v banji pripravijo tako, da predhodno same opravijo potrebo v natočeno vodo ... ker je pač to tako fajn po njihovem?????!
al pa celo glede na njihovo eazlago morebiti se jim ne da bojlerja prižgat in tako z lastnim uriniranjem vanjo vodo malo segrejejo... da ni treba do stikala zunaj pred kopalnco za bojler hodit, ker je zanje (pre)dolga pot.
groza res...
Default avatar

hja

upam da imaš doma wc in koš za smeti dovolj blizu, ker si sicer raje ne predstavljam, v kakšnem svinjaku živiš ...
Default avatar

brklc

Yo_ je napisal/a:
Dej Yo, če si mestna dama fina, še ne pomeni da si vsesplošno izobrazžena. Gugl vse najde, tudi urinoterapijo...
Default avatar

nemogoče-odkriti

Ker je nemogoče odkriti kdo lula v bazen, tiste neumnosti da lahko nekaj pride gor takrat ko lulaš (ker kao lahko tudi riba plava proti toku po deroči reki, pa kaj še) bomo z veseljem lulali še naprej.

Pa veselo se bunite, opice, lepo tunkanje vam in vašim sončkom želim.

http://www.snopes.com/science/poolpiss.asp