Starševski čvek

Perutnina Ptuj - razumemo piščance??

Default avatar
Skor me je groza ko tole danes vidim na fb..oglas za perutnino ptuj na jumbo plakatu - "da razumejo piščance" ? če jih kdo ne, so to oni...

:(
http://www.perutnina.si/
Default avatar
norec2 je napisal/a:
Jaz enako. Sem stopila prav nazaj in še enkrat prebrala, ker nisem mogla verjeti svojim očem!
Takšno norčevanje iz živali pa presega vse meje dobrega okusa.
PERUTNINA PTUJ se mi je zagabila do kraja!!

p.s. očitno imajo zaposlene popolne bebce
Default avatar
Kriza....pa to je črni humor. Če kaj, si bojo čisto kontra negativno reklamo nardili s tem. Škoda, eno mero taktnosti smo pa že pričakovali od njih, ker sicer nimam nič proti njihovim izdelkom, zdej bomo pa 2x razmislili...
Default avatar
bedniki, res, sem slišla po tv..in prav razmišljala, če sem prav slišala.
Default avatar
škoda- je napisal/a:
Hvala enako... a jih razumejo tudi ko jih peljejo na zakol??? Pa ne moraliziram mesne prehrane, samo norcevanje iz zivali za butaste reklame. Sprenevedanje do konca. Piscanci bi gotovo raje brskali po zeleni travi za zuzelkami kot po zagovini za suhimi briketi...
Default avatar
Že s tisto novo Argeta pašteto reklamo so vsekali mimo, s tistim groznim glasom in pojavo tiste iz skupine "mame potrjujejo". A so res vsi taki potem, če pašteto jedo, ali kaj? Bi se morali vprašat mladi, če bodo to pašteto jedli, kakšni bodo, ko odrastejo. Tako lahko nekateri razumejo pomen te reklame :)

P. Ptuj je pa s tem zadnji moglaševanjem popolnoma izgubila razsodnost, tudi izjemno brcnila v temo, oziroma verjetno cilja na skupino potrošnikov, ki v to reklamiranje verjameo in tudi ga razumejo, sprejemajo. Ker to je popolnoma neokusno metanje peska v oči. Konec je v vsakem primeru klavrn, skrit očem. Naj farbajo s tem Ruse, ne pa na domačem terenu.

Losers!
Default avatar
Po moji kmečki logiki v tisti pašteti ne more bit kej druga kot zmlete glave,parklji in kake čreve,plus seveda vsa možna kemija.Druga itak vse prodajo po kosih.Bi blo zanimivo da kdo iz kake prioizvodnje točno napiše ka je not.Vse ka je na drobno zamleto je zlo sumljivo,da ne govorimo o kaki poli npr.Seveda so ji mogl nardit protektorja pa lanch box,sej drugač itak potemni ko kak povožen jež na soncu
Default avatar
Glavno, da je piksna oranžna, no.
Pa da ima PP slovenske piščance.
Default avatar
Yo_ je napisal/a:
In to luštkane, cortkane na fotografijah.

Priporočam pa še ogled tega videa, pa se zamislite:

https://www.youtube.com/watch?v=OdRdh0LgpAA
Default avatar
Ampak eni ste pa res hinavski. Kdor je meso, se nima kaj razburjati glede tega oglasa. Pač promovirajo svoj živalim bolj prijazen način reje. Hvala bogu, vsaj eni. Če je že treba redit in klat živali za vaše požrešne vampe, naj vsaj kolikor toliko dostojno preživijo svoje kratko življenje.
Default avatar
Če jaz tole prav razumem, naj bi šlo za živalim bolj prijazno rejo, kar se mi zdi pozitivno. Da vsaj tisti čas preživijo kolikor toliko znosno.
Sicer meso občasno jem, a perutnine ne.
Default avatar
Kakšno živalim priazno rejo? Nič drugega kot to, da pač ne smejo več imet baterijske reje. Kar se pa proste reje tiče, gredo pa piščanci adijo pa pa v tujino, na vaših krožnikih oz. v naših trgovinah jih ni.
Default avatar
Drugače pa piščance zelo dobro razumejo. Celo tako zelo, da so si pridobili certifikat za "halal"...
Default avatar
Yo_ je napisal/a:
Meni se zdi, da je že to en majhen napredek. Bi bilo prav, da bi si tudi pri jajcih prizadevali, da bi kupovali (če le finančno znese) jajca kur, ki se prosto pasejo.
Default avatar
Napredek? Preberi še enkrat - teh piščancev ni na našem trgu in jih tudi ne nameravajo dat na naš trg.
Default avatar
Aja, če pa si mislil na ukinitev baterijske reje, se pa ni ka za po prsih trkat, kako štekajo piščance. Je šlo zgolj za dekret s strani EU in so imeli samo dve možnosti - ali ukinitev baterijske reje kot take ali pa zaprtje vseh obratov.
Nikar pa ne misli, da ti zato zdaj ješ piščance, ki so kdajkoli videli sončno svetlobo ali stopili na travo.
Default avatar
food!
¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨

·uʍop əpısdn əɥʇ

Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken.


Iä! Iä! Cthulhu fhtagn!

Gosturnca u solat še ni konc sveta.
Default avatar
mone hinavske je napisal/a:
Za TVOJ požrešni vamp, si hotela reči, ker moj NE !!!
Default avatar
Yo_ je napisal/a:
Mercator oglasuje Natur Premium linijo Perutnine Ptuj. Opis vkljucuje zagotovljen izhod na prosto za piscance.